Bebelusi de nov-dec 04 (58)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

LISTA MAMICI IN IOR::
FELIS
RALUCA
ONITZA
PAXELA
SIMINNA
FLORYPOP

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MIKI ... ce vreme...... Nu-ti deschizi si tu mess-ul?

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Raluca eu vin in IOR ca sa ma intalnesc cu voi ca eu stau foarteee departeeee, mie-mi convine in Herastrau.Dar nu-i problema vin si eu cand am timp si e vreme buna.De abia astept maine, sper ca tine vremea cu noi.
Felis da..ce vreme...s-a dus surpiza mea.Dar stai linistita ca ti-o fac cand ne intoarcem, adica pe 4 sau 5 iulie.

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, saru-manusitele de urari!
Sa dea Domnul sa aveti bebei sanatosi si voiosi!
Va pup si va trimit cate o felie de tort cu fructedata viitoare si reteta, cu mare placere!) si (fara alcool, ca nu face bine la bebe!)

Aimetie si lui Vladut!
Ma bucur ca ti-e placut sufleul...credeam ca nu l-a bagat nimeni in seama. Sa stii ca si Sabinutza a primit azi cadou o minge din aceea si o rontaia cu placere. Sper sa nu aiba nimic.

Acum plec, ne pregatim de musafiri.
Pupici la toata lumea!

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Noi am venit acum de afara si iar au aparut blandele alea...si pe manute...si cele de aseara...pe semne ca a trecut efectul medicamentului...ma duc cu el la dr ca e de garda...

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

Fetelor sa nu aruncatzi cu ceva dupa mine da' cand e vreme rea la Bucuresti noi aici la Cluj ne lafaim in soare, asa ca azi facem plimbari de plimbari.

Mama lui David, Cookie : LA MULTZI ANI pt. puiutzii DAVID si SABINA IOANA !!! Sa crestetzi mari si frumosi si sa va bucuratzi parintzii !!!

Onitza - LA MULTZI ANI !!!

Eliza5 - imi pare rau ca nu avetzi vreme frumoasa la mare, si noi mergem in august si am emotzii pt. vreme ca totusi facem un drum destul de lung de la Cluj

MIEKE - Bine atzi venit alaturi de noi ! Pupici Annei si asteptam sa va vedem in pozici!

Roserb - s-o fi molipsit Mihnea de la Dennis cu trezirile nocturne? Mai si ce cuminte era al meu pana acum o luna ... unde e copilul ala ?

FELIS - ai si cu ce sa te lauzi ! Pupam si noi mandretze de fecioras Mihaitza !

Adrianna - week-end placut si va asteptam luni la plimbare!

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

Doamneeee ce toanta sunt am uitat ce era mai important:

de azi dimineatza DENNIS merge de-a busilea , numai ce l-am vazut ca se ridica in 4 labutze si o ia la "aleregat" da' inca ceva : merge cu spatele , e vre-o problema.

va tzuculim ca mergem iar la vreo 2-3 ore de plimbarica. vb dupa ce adorm banditzii.

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Didutza, e perfect normal, stai linistita. Bine ca se deplaseaza intr-o directie...

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Didutza, felicitari pentru mersul de-a busilea!!! Am inteles ca asa se intampla prima data: merg cu spatele si apoi inainte :-) Asa ca totul e in ordine
Sunt sigura ca in august o sa fie vreme frumoasa!
Acum din pacate stam in camera pentru ca afara este racoare si bate vantul rau.. Dar am auzit la stiri ca maine se face totusi frumos :-)

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Hello,

Am venit si noi pe aici:

Noi am inceput diversificarea la 5 luni si inca mai papa si la san; de azi am inceput sa iau galactogil ca simt eu ca sanii parca nu mai sunt cum erau la inceput; a incercat cineva galactogilul?; fata papa acum cam de toate: legume, fructe, carnitza, branzica, ou; o sa incercam si iaurtul; am vrut sa fac in casa, dar nu s-a prins; sunt un pic suparata ca parca nu a luat cum trebuie in greutate; are 7 kg si ceva (la nastere a avut 4 kg) si parca la 6 luni trebuia sa-si dubleze greutatea; cu lungimea sta bine; acum 1 luna avea 67 cm (s-a nascut cu 52 cm); ea e vioaie, uneori face fitze la papica; ii plac borcanashele, am incercat de la nestle si hero; i-am dat si biscuiti de la hero; mie imi face fitze la supa de legume, iar carnitza o prefera separat simpla; ii plac fructele, dar nu vrea sa pape branzica; preferatele ei as putea spune ca sunt piersicile; ii dau si cereale tot de la nestle; la vaccinuri a reactionat bine, eu i le-am cumparat (engerix si infanrix); la 6 luni i-am facut si analizele si au iesit ok, pediatra a zis ca nu e cazul sa ii dau fe hausman, dar am auzit pareri cum ca e bine sa ii dau totusi profilactic; ce parere aveti?; vigantolul il ia 2 picaturi pe zi; noaptea doarme cam de pe la 10 seara pana la 8-9 dimineatza; de 2 saptamani tinuta de manute se ridica in picioare si de cateva zile spune [b]mama[/b; acum 2 saptamani era cu a-ba-ba; cam atat despre noi; sa ne treceti in lista si pe noi
Acum sunt in cautare de fenugreek trigonella, am inteles ca se mai numeste si cimbrisor; o sa intreb pe la plafar; a gasit cineva?
Pupici

www.babiesonline.com/babies/c/carlamaria/" target="_blank">Carla-Maria

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput