Bebelusi de nov-dec 04 (58)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

Nu stiu daca ma credetzi sau nu dar S-A TREZIT !!!! Eu nu mai intzeleg nimic pe bune.

Am plecat sa-l calmez daca reusesc sa nu o trezeasca si pe surioara lui.
Noapte buna fetele si bebei cumintzei !

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Merci mult cici pentru ajutor. In mare stiam si eu ce sa fac, dar am mai facut un album separat pentru DC. Faza e ca si acum dupa ce l-am facut nu stiu cum sa-l pun pe DC decat copiind adresa. Cum se face ca la voi scrie doar "poze" si cand apesi pe cuvant te duce direct la album?
Uite cam asta este tot ce am http://up.photos.yahoo.com/ed/joe27montgomery/share?.act=ef&.s=&.dir=/98e9&.pho=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata, tuturor, asa matinala, dar deh...ca nu ma pot stapini. Gata, am rezolvat si eu problema cu netul, asa ca de azi voi intra mai mereu.
Vreau sa va salut pe toate -toate, mi-a fost tare dor de voi.
Observ multe fete noi....dar stati ca daca ma gindesc bine, sunt mai noua decit oricine.....
Cite ceva despre David: nu mai reusesc sub nici o forma sa-l adorm in casa, decit cind am eu ceva mai mult laptic. Nu prea mai am pt ca nu lasa fiu-miu sa se adune, vrea mereu numa titi.Nu mai are rabdare in scaunul de masa, la el in patut cu jucariile nu mai are chef, una peste alta i-ar conveni cel mai mult in brate sau la titi. Dar cum nu prea se poate, ne lamentam si ne smiorcaim uneori de ne aud toti vecinii. Pun pe seama dintilor comportamentul lui, desi e firesc ca nu e asa. Realitatea e alta: l-am cam rasfatat si l-am invatat prost sa trebuiasca mereu sa-l culc eu.

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Greieras vezi ca adresa pe care ai dat-o nu e buna......fa clic pe ea si apoi dai Id-ul si parola si te va duce acolo unde ai tu albumele, apoi copiaza tot linkul ala si il pui pe DC
Daca vrei sa-ti apara " POze" in loc de tot linkul ala, te duci la Profilul personal si acolo la semnatura in loc de tot linkul ala scrii asa
url="linkul unde sunt albumele"POze[/url]
trebuie sa pui paranteza dreapta si inainte de primul url si apoi dupa albumele"...eu n-am pus parantezele ca atunci tu vezi exact numai " poze"

sper ca ai inteles ceva , daca nu mai practicam, ha ha

uite cum e la mine...la tine in loc de cas_cici trebuie sa fie Id-ul tau de pe yahoo
url="http://photos.yahoo.com/ph/cas_cici/my_photos"poze[/url]

Pupici si noapte buna

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Multumim fetele de urari,se pare ca o data cu adaugarea lunilor puiutzul meu isi pierde obiceiurile bune.Ma refer la somnul de noapte.De aceea nu am mai scris zilele astea,am fost cheauna,2 zile fix la ora 4 AM s-a trezit si avea chef de joaca si ras.El care de cand l-am nascut a dormit foartebine,la inceput se trezea de 2 ori pe noapte iar acum doarmea toata noaptea. Sper totusi sa fie o faza trecatoare,azinoapte a dormit iarasi toata noaptea,dar la noapte presimt ca o sa se trezeasca iar la 4.Asta este tot i iubesc
Ieri chiar daca am fost obosita am facut tort iar seara cand a venit tati de la servici am cantat la multi ani si am suflat in lumanari.
David a fost atat de fericit,mi-au dat lacrimile cand l-am vazut asa,a fost prima data cand i-am cantat si am suflat in lumanari chiar daca pana acum in fiecare luna am sarbatorit.
Am insa si o veste bune,l-am dezvatat de leganat in brate!, acum il las sa ii fie somnic bine,il pun in patutz,suzeta in gurita si adoarme singurel.Slava Domnului ca nu mai rezistam sa il iau in brate!
si bebelinei Sabina,sa cresti mare si sa fi sanatoasa!

David a racit,se pare ca totusi a luat raceala de la mine,eu care credeam ca am scapat Asa ca suntem mucosi si tusim.Febra din fericire nu avem.
Luni am fost la doctor,am luat medicamente pentru raceala. Mai mult am vrut sa merg la doctor pentru tonusul muscular,din nou. Cand il tin de manute,el culcat fiind pe spate si il trag sa se ridice in fundulet NU ISI RIDICA CAPUL.Il lasa moale tare pe spate,desi in RO am facut tratament cu vit B1 si B6 pentru aceeasi problema.Deci ii spun doctorului,il pune pe pat,il trage de manute si smecherasul meu isi ridica caputul fara nici o problema.Doctorul se uita la mine de zici ca-s dusa. In fine pana la urma am ajuns la concluzia ca e LENES nu ca nu poate.
Inca un lucru cidat ce am observat la David.Chiar langa canin,pe gingie are un punct alb.Se vede ca un os sub piele sau nu stiu cum sa ma exprim.Doctorul a spus ca este CA UN FEL DE DINTE(deci nu e dinte,nu?) care va iesi si va cadea de la sine. Ce-o mai fi si asta?
Hai ca am scris o gramada,mi-am luat revansa pentru toata saptamana

Stefania si David 24.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Si eu vreu pe lista mamicilor aspirante pe 2006. Daca ne ajuta Dumnezeu am vrea sa nasc in septembrie,deci noi prin decembrie anul asta ne apucam de treaba!

Stefania si David 24.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by for2nity
Felis, m-am grabit si am uitat Id-ul de pe YM, cornelfelis ca la poze sau feliscornel ? ce cap sec sunt

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

cornelfelis

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by greieras

Merci mult cici pentru ajutor. In mare stiam si eu ce sa fac, dar am mai facut un album separat pentru DC. Faza e ca si acum dupa ce l-am facut nu stiu cum sa-l pun pe DC decat copiind adresa. Cum se face ca la voi scrie doar "poze" si cand apesi pe cuvant te duce direct la album?
Uite cam asta este tot ce am http://up.photos.yahoo.com/ed/joe27montgomery/share?.act=ef&.s=&.dir=/98e9&.pho=

Uite aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51265&whichpage=3" target="_blank">AICI am mai explicat eu odata, pe la mijlocul paginii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

Buna dimineatza ! Sunt cam zombie dupa noaptea trecuta da' tot nu ma pot abtzine sa nu scriu si eu vreo doua randuri.
Fiul meu ca de obicei si-a facut de cap azi noapte, da totusi s-a trezit "numai" de 4 ori ... si colac peste pupaza tuseste de zici ca-i fumator inrait, toata noaptea mi-a tusit, nu are insa febra si nici nu-i curge nasucul ...

Simonacip - David e un SCUMP! Sa-tzi traiasca si sa creasca mare si cuminte !

mamaluidavid - am observat si eu ca pe masura ce cresc tot mai smecherasi devin, si cu trezitul asta de noaptea ma omoara nu alta ca nici nu mai stiu pe ce planeta sunt

Fetele fiiemea doarme de aseara de la 22 si inca nu s-a trezit si e 8:30 - s-o mananc nu alta de cumintzica !

Va pupam si week-end placut ca azi nu stiu daca mai intru pe forum ca diseara mergem la o petrecere, e ziua unui prieten si-i facem o petrecere surpriza, de abia astept sa merg sa ma mai relaxez si eu putzin, bebeii raman cu mama.
Pa!Pa!

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

FETELE... cand ne intalnim azi in IOR ?

Mergi la inceput