Varsatorii la apel! (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Danna_36 spune:
Da, Camelia, suntem nascute in aceeasi zi, insa la diferenta de 3 ani. Esti de-o varsta cu sora mea, insa, si ea e nascuta in '72.
Si ca sa vezi coincideta,sau ma rog, pe aproepe, eu am tot doi copii, o fetita, Magda, nascuta pe 9 mai 1999 si cea mica, Ruxandra, pe 27 iunie 2004...
Remarcasem mai demult, din semnatura ta la diverse postari pe unde ne-am mai "intalnit", ca avem copii de aceeasi varsta.Nu e dragut?
Tina_Welsh spune:
Fetelor,cum va pregatiti de sarbatori?Aveti retete bune de sarmalute si carnaciori?Va
Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
camelia72 spune:
Salutare!
Deocamdata suntem in stadiul de curatenie generala,sper sa termin maine,apoi instalam bradul ca Georgi abia asteapta!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Tina_Welsh spune:
Fetelor eu va urez Sarbatori Fericite!Multa bucurie si noroc si tot ce va doriti sa se implineasca!
Imi pare tare rau ca sunteti asa de putin active dar asta e...Va si numai bine!
Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
camelia72 spune:
Craciun Fericit tuturor,sanatate si impliniri alaturi de cei dragi!
Sarbatori Fericite!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
danangie spune:
CRACIUN FERICIT!! SARBATORI FERICITE!! LA MULTI ANI!!
Va doresc sa aveti un an nou mai bun ca acesta si multa sanatate!!
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
Danna_36 spune:
LA MULTI ANI!
2006 cu sanatate si bucurii, cu copii sanatosi, destepti si cuminti, cu dragoste si impliniri!
Am reusit sa pun cateva poze in albumul"30.12.2005" si in "personalizate" cateva modele de calendare personalizate, ultimile pe care le-am facut luna asta. Sper sa va placa.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rotarudf2magda/my_photos
andora spune:
LA MULTI ANI!
2006 SA FIE UN AN FARA TRISTETE, INSORIT SI PLIN DE BUCURII,
IMPLINIRI SI LINISTE SUFLETEASCA!
Va pup mult de tot si un an nou fericit!
PS: Danna, super dragute si pozele si calendarele
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
danangie spune:
Buna seara fetelor.
Cum ati inceput noul an? Se zice ca varsatorii cor avea un inceput de an destul de greu si cu probleme. Dar mai tarziu vom strange roadele. La mine se adevereste. Ca am inceput anul naspa tare. Dar sper sa vina cat mai repede aceea perioada de bine.
Noapte buna.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
crissi spune:
LA MULTI ANI, sa aveti un an BUN .. abia acu' am descoperit subiectu'... si desigur ca ma inscriu cu mandrie pe lista de varsatoare.. 31.01.1976.. !