Varsatorii la apel! (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Bine ai venit,crissi!
Sa avem cu totii un an mai bun decat cel care a trecut,sa fim sanatoase,iubite si fericite alaturi de cei dragi!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

varsator 22 ian 69
mama ce mai trec anii!
La muti ani tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Ati cam tras chiulul in ultimul timp,varsatoarelor!
Nici eu n-am mai avut net la dispozitie in ultimele luni,dar acum am revenit!
EMMA,pe unde esti?
Ieri,in prima zi de varsator,fiica-mea,Ada, a implinit 14 ani.A avut o petrecere reusita,cu colegi de la ea din clasa si cu alti prieteni de varsta ei.Au fost cuminti comparativ cu anul trecut cand s-au stropit cu apa in curte,pe o vreme ca asta!
Va pup pe toate varsatoarele si va urez la multi ani fericiti si multumiti!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

mai fetelor abia acu am dat de voi .
A fost ziua mea ieri am implinit 30 de ani maaaiiila multi ani si celorlalti de pe 22 ian....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/album?.dir=fd28&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/negaramariana/my_photosIOANA 2006(1an si 2 luni)[/url

Mergi la inceput

Bine v-am gasit,fetelor!
Gata,adunarea,a fost cam prea multa liniste pe aici,acum este perioada noastra,deci,veniti la "varsat" impresii,povesti,ce mai fac micutii,ce mai ziceti voi...!
La Multi Ani pt. Ada si mamica ei,14 ani este o varsta minunata,acum ai si buletin (carte de identitate),sa cresti mare,sanatoasa si sa-i bucuri pe parinti!
La Multi Ani,ioana2004 pt. schimbarea prefixului,sa stii ca femeia infloreste dupa 30 de ani,sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
La Multi Ani,adaBB,aura,cristina si geo!Azi,de ziua voastra sa fiti cele mai fericite si iubite fiinte din lume,sa fiti sanatoase si pline de viata!
Bine ai venit,fanna2003,La Multi Ani,sanatate si multe impliniri!

POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Ma alatur si eu clubului Varsatoarelor! 24 ianuarie 1979!
La multi ani fericiti si plini de impliniri tuturor celor nascute in aceasta zi!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Hopaaaa a inviat subectu' uraaaaaaaaaaaaaa si
LAMULTIANI!
TUTUROR SARBATORITELOR DE PANA ACUM!

Si bun venit noilor membri....
Sper sa nu fie adevarat cu inceputul de an prost... desi la mine cam asa e, a venit socrella la noi si nici acum n-a plecat, ca a operat-o... cine se gandea... e bine dar... ma-ntelegeti voi
In rest cu ce lucruri varsatoresti va laudati? Eu deocamdata am impulsuri de harnicie / nervoase la ore si cu manifestari din cele mai diverse si (ne)potrivite ... dar cum ma aprind ma si sting de repejor.....
Va pupic si astept vesti de la voi!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

La Multi Ani
hristina,danutza,ionela_roxana,gabiu,thea_m,
funditza,badjoke!!!

POZE

Mergi la inceput

Nici noi nu am avut un inceput de an prea reusit,sper sa recuperam si sa ne revenim pe parcurs!Mihaitza are anemie,i-a iesit hemoglobina 9,3,acum luam fier la greu timp de 2 luni si sunt putin ingrijorata!Sper sa revenim la valori normale si sa nu fie nimic grav!
Andora,dragutza,te inteleg si te invit in "clubul nurorilor",sa cunosti si alte surate nefericite din cauza socrelelor!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Hristina, LA MULTI ANI!
Deasemenea , LA MULTI ANI! tuturor care si-au serbat deja ziua...

Andora multumesc pt aprecieri, n-am mai intrat de multa vreme, abia acum am vazut.

Irimell pe unde e, as vrea sa o rog sa ma treaca si pe mine in listuta: 1 febr '69.

Eu nu pot spune ca am inceput anul rau si sper la tot mai bine

la toate,

Mergi la inceput