Varsatorii la apel! (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Buna,varsatoricile mele!
Monica,multumesc pt. site-ul acela cu ascendentul,eu tot nu stiu ce ascendent am...sunt .Cand ai timp,acum stiu ca esti ocupata cu ziua voinicului,te-as ruga sa ma luminezi si pe mine!
Ce faceti?Cred ca sunteti in toi cu pregatirile...sper ca v-ati facut bine si nu mai sunteti bolnaviori!
Voi intra si maine sa-i trag o cantare voinicului...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Multi Ani Traiasca...Multi Ani Traiasca...Laaa,Muuulti Aaani! baietelului Monicai pt. cei 5 anisori! Sa creasca mare,sanatos si norocos!

POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Camelia, dupa cum zice si semnatura, am o fetita! Si da, stiam ce o sa fie. Abia asteptam ecotgrafia care sa-mi spuna, desi cind nu eram insarcinata ma jurasem ca nu vreau sa aflu. Dar vorba unei carti, venirea pe lume a unui copil aduce cu sine oricum prea multe surprize, nu mai vreau inca una.

Pupici la Varsatoare

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Salutare,varsatoricile mele!
Bic,sa-ti traiasca,sa creasca mare si sanatoasa bblina iar voi,parintii,sa fiti mandri de mica printesa!Te mai asteptam cu noutati!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Gata, am revenit pe meleagurile DC-ului, dupa o indelungata absenta. Cer scuze celor carora nu le-am raspuns pe PM, dar iata ca am actualizat listuta, in sfirsit...

Bun venit celor noi si sedere cit mai placuta!

Sa ne auzim cu bine!

flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Mai fetelor.Unde umblati?Ajungem de rasul lumii!Pai numai scriem deloc?Se poate asa ceva?
Ce-ati primit de Mos Nicolae?CE faceti de Craciun?Ce gatiti?Mici secrete chestii trestii nimic interesant?
Va pup si sper sa mai scrieti pana la anu!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

va rog, primiti-ma si pe mine in club:
mami de alexa (alina) - 24.01.1979
acum am intrat sa ma inscriu, dar miine o sa citesc tot, sa recurerez.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Si eu mi-s varsareata si inca una cu vechime. In viata, nu in club...
1 februarie, undeva prin mileniul trecut...
Va salut pe toti si toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor!

Eu am intrat rar aici. Si-mi pare rau, ca sincer nu prea va cunosc. Dar am intrat totusi sa va salut, sa va doresc Sarbatori Fericite. Sa va bucurati de Craciun si de cei dragi.

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angie2000it2000/my_photos

Mergi la inceput

Bine ati venit,fetelor!Sigur,ne vom cunoaste pe parcurs dragute varsatorici!
Danna,suntem nascute in aceeasi zi,anul difera,hai sa fim sanatoase !
Va pe toate!

POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput