Varsatorii la apel! (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,dragi varsatorici!
Vaaai ce pustiu e pe aici! Doar eu si cu mine mai batem campii,hai si voi...nu mai leneviti!!!
Tina,cum te mai simti?Sper ca bb este bine si n-au fost probleme!
Va pup si va astept la povestit!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Buna ...sa va ajut cu ascendentul fetelor?
Eu mi l-am calculat pe site-ul asta..vedeti ca aveti si explicatii pt fiecare...

http://horoscop.ele.ro/Horoscop_European_Ascendent_--d97_8.html

Succes

Monica

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valer_01 spune:

Pentru toate varsatoarele, un weekend linistit si frumos!
Am intrat intamplator la "Prieteni dintotdeauna" si v-am gasit. Eu sunt nascuta pe 15 februarie, deci tot varsator. Mai la inceputul discutiei voastre, concluziona cineva ca varsatoarele sunt avide de a fi pe placul tuturor si de cele mai multe ori nu pot refuza pe cineva de teama de a deranja sau supara. Eu sunt tare mandra de zodia in care m-am nascut, si cei mai multi spun ca este o zodie excelenta, dar referitor la nevoia de a fi pe placul tuturor, asta mi-a creat ceva probleme mult timp, pentru ca ma concentram prea mult pe acest lucru si uitam propriile mele dorinte si nevoi. Prea mult traiam pentru altii si pentru ce credeau ceilalti despre mine. Aici am lucrat mult sa schimb acest "defect", consider eu. Va intreb pe voi, ati avut si voi asemenea probleme? Si mai este ceva care nu-mi place la mine: incep ceva, ma entuziasmez la inceput, imi place si apoi nu mai am rabdare sa termin. Adica sunt inconstanta! Si ma supar pe mine, pentru ca stiu ca pot dar imi zic: "stiu ca pot sa termin, insa de acum incolo e usor. Cea fost greu am facut." Si las balta totul. Ma rog, asa faceam inainte. Acum trag de mine pana la capat, dar fara entuziasm. Sunt curioasa daca mai sunt si alte varsatoare ca mine.
In rest, o toamna cat mai lunga si calda, cum avem noi, inca, aici.
Mi-a facut placere sa va citesc.
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sal'tare, varsatoarelor. Nu am mai intrat de un car de... luni, nu chiar ani si ma bucur sa vad ca a crescut listuta.

Eram curioasa sa stiu daca voi ati avut parte de acel an profesional fabulos pe care il preziceau mai toate horoscoapele la inceput de an. Eu una, nu. In afara de bebele care trebuie sa apara in orice minut acum, alte realizari nu prea am avut pe anul asta. Ba mai mult, tot amin un proiect pe care nu reusesc sa-l termin.

Despre ce s-a mai discutat pe aici:

quote:
Lipsesc ce lipsesc dimn peisaj si nici nu-mi dau seama cum trece timpul... si apoi mi-e rusine sa dau ochii cu persoanele in cauza pt ca pur si simplu nu stiu de ce n-am mai dat nici un semn de viata

Da si eu patesc la fel, dar is Varsatoare fra frica si la un moment dat pun mina pe telefon/computer/creion.

quote:
ceva, ma entuziasmez la inceput, imi place si apoi nu mai am rabdare sa termin. Adica sunt inconstanta!

Identic. Sufar rau de tot pe tema asta, dar n-am ce face. Intotdeauna cind sint intr-un grup in care se invata ceva nou, in prima parte sint pioa-ntii, dar nu stiu ce se intimpla ca pe parcurs imi pierd entuziasmul si rabdarea si ma iau altii pe sus de departe. De-aia nu reusesc sa aprofundez nimic!

mstef, astept sfaturi de la tine in sens invers. Cum sa ma comport cu fii-mea care se naste Scorpioana?

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Chiar nisi o varsatoare/nici un varsator pe-aici de doua zile???
Mai, ca orice varsator, cred ca aveti o viata taare palpitanta si nu aveti timp de fleacuri.

DPN 2.11.05

Mergi la inceput

Salutare,salutare!
Bic,nastere usoara si un bb sanatos si mancacios!Ai aflat ce va fi:-fetita sau baietel?Eu am fost tare nerabdatoare sa aflu sexul copiilor chiar de cand i-am proiectat...in general eu cu rabdarea stau destul de prost.Daca nu stiu in momentul cand vreau sa aflu ceva...pai fac tot posibilul si aflu.
Nici eu nu am avut un an fabulos,voi sta acasa sa-mi cresc cel de-al doilea copil pana cand va implini 2 ani,nimic spectaculos pe plan personal sau profesional anul acesta.

POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Moaaama, da' multi sunteti! Ma-nscriu si eu, si eu. Varsator. NOUAFEBRUARIESAPTEZECISISAPTE!:)

Toate cele bune si ale harului!

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

"La Multi Ani!" tuturor varsatoricilor care poarta numele Mihai(ela) si Gabriel(a)!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paris_h spune:

Salut! Si eu sunt varsatoare si e ok. E o zodie complexa cu oameni de nota 10.Ceea ce se scrie despre V mi se potriveste ca o manusa.Prietenele cele mai bune tot V erau. Eram pe aceiasi lungime de unda.Ma grabesc, dar voi mai scrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Chiar n-am mai apucat sa intru pe aici.. lista creste ...bun venit celor noi.
Eu am fost cam racita zilele astea si acum cred ca si fi-miu a luat-o dupa mine..la mine abia trece la el incepe..iar cu antibiotice..M-am saturat.
Am facut acu 2 sapt vaccin antigripal si dupa o saptamana am racit destul de serios daca mi-au gasit urme de pneumonie...ma cam lasa pneurile.... cred ca la mine e frectie la picior de lemn cu vaccinul ala!!!

Sper ca voi sa fiti sanatoase...
Eu ma pregatesc intens sa-mi serbez baiatul pt cei 5 ani pe care-i va face saptamana viitoare pe 17.
Nici nu-mi vine sa cred ce baiat mare am....
O sa pun si poze dupa ce il serbam..sa speram ca scapa de viroza care-mi bantuie casa.

Monica

pozele noastre

Mergi la inceput