Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Andutzy, defapt sotul meu e marele pescar, si chair prinde peste, cand are saracu timp sa mearga la pesti . El spune ca atunci cand e la pescuit el defapt se relaxeaza cel mai bine, nu se mai gandeste la probleme, la seviciu..iti dai seama ca s-a bucuret ca bebelacul nostru e baietel ca-l face pescar sef

Hai ca ma duc ca mi-ai facut pofta.

Mandy, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Hello! Azi am fost si eu la eco si va rog sa-mi puneti si mie un carucior roz.Vom avea inca o FETITA!
Totul e in regula,e bine,sanatoasa si are 260 g.
Cam atat de la noi.

18 si 2 zile

Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Bravo fetelor cu fetite si codite, uite ca se mai inmultesc si carucioarele roz! sa va traiasca si sa fie sanatoase!!!

Ina tu esti o mare, mare sufletista. Nu-mi dau seama cu reusesti sa tii minte problemele atator fete de pe forum, dar mie imi esti tare draga, sa stii!

Maria_Alexia cum a fost astazi la control. Ti-a facut echo? Da-ne detalii!!!

Pischi vreau si eu dunga marooo!!!! Mai are cineva?

Mandy bravo pentru echo si rezultate. vei fi la mare chiar de ziua ta?

Eu trebuie sa marturisesc: sunt dependenta de DC!!! Si nici nu ma tratez, dimpotriva: vin acasa (unde mi-am pus internet prin cablu) si intru din nou. Asa voi supravietui si in concediul prenatal, ca nu-mi imaginez prea multe zile fara voi, zau!

Tania & Punctuletz 15 fix

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mandy ma refeream la concediile prenatale, scuze ca am scris pe fuga si nu mi-am continuat ideea pina la capat! Cu concediile de o sapt- doua mai pot accepta ideea ca nu o sa va mai "vad" virtual, dar cind vom intra in prenatale...macar pina nastem sa tinem legatura, am inteles ca dupa , nu mai ai timp nici la toaleta, dara-mi-te de conversatii! Sa ai un concediu placut, cu mult soare, cu multa liniste si bebeica sa fie cumintel!
anamari multumesc ptr. info; eu am incredere deplina in dr. ob-gin.dar temerea mea este ca daca nu voi naste cu el, ce ma fac? (si la cit de ghinionista sint uneori, stiu ca nu voi avea eu sansa sa nasc cu el, este mereu ocupat, lui ii place sa faca cezariene ca scapa repede, eu vreau nastere naturala, eheeee...)Sanatate Liutei!
Atena ai fost mortala cu cod-ul tau, hihihi; socrela-nutella- mortella-acrella este bine-merci,s-a mai dat pe brazda, mai face si pozne (incapatinata rau, am rugat-o ieri sa fiarba in citeva ape fasolea pentru mincarica - mai bine o faceam eu, dar am ajuns seara acasa caci am avut treaba pe la spital, oras - si ea nu a fiert-o si asta-noapte, cine era sa moara de stomac? eu si barbata-meu, ne-am balonat de parca eram umflati cu helium si ne-a fost rau, rau, la amindoi. Ea, fierul rau, ne-a zis ca nu a avut nimic si ca sintem noi mai sensibili... eh, parca poti sa mai dai replica ??? deci am una calda, una rece, dar deja m-am obisnuit si de cite ori imi vine sa ma enervez imi pun mina pe burtica si imi revin...sa stii ca inca resimt durerea carcelului de asta-noapte...Mai, da' ce meniu gustos ai avut tu

Fetelor, astazi am avut o "zi lacrimogena" ; de dimineata in timp ce conduceam am auzit un cintec care m-a facut sa dau apa la soricei, apoi am citit povestea de dragoste a lui Lavi02, apoi m-am gindit ca vom intra in prenatale multe dintre noi si nu o sa ne mai auzim... vreau sa ies din starea asta!!! vine week-end-ul si am multe de facut( maine seara ducem niste prieteni la aeroport in Toronto, simbata dim. plecam la cabana unchiului meu pina duminca unde ii vom taia turta finutei noastre si trebuie sa ajut cu gatitul, etc.) nu-mi pot permite sa fiu intr-o stare melancolica..

la toate!

melancolica si puisoru'16+

Ina
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Pico felicitari pentru ingerasul tau, sa-ti traiasca si sa ai o sarcina usoara in continuare!

Taniuta multumesc frumos si sa stii ca acelasi sentiment am si eu fata de tine, si eu te plac! In ceea ce priveste faptul ca retin problemele...nu-mi acorda credit, memoria imi joaca feste, asa ca pe parcurs ce citesc notez numele pe o foaie de hartie si eventual un mic raspuns pe care il sintetizez atunci cind scriu pe froum... Si eu sint dependenta de dc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Ina
Virsta puisorului meu:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

si sa nu uit

felicitari tutror mamicilor care au aflat de curand ca au bebei sanatosi...
si paula-ma bucur sa aud de bien .Sa dea dumnezeu sa fie bine la toate testele...
ripley-acum am observat ca pe bebe al taul il va chema ca pe Alex al meu-Alexandru Ioan...iubesc numele asta...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

quote:
Originally posted by corap
o colega de-a lu' gabi (asta-i sotu') a venit de la tridi si... e baiat. cu toate ca la eco normala le-a spus ca fetita. si e de varsta noastra (in jur de 19 saptamani). l-am pus pe gabi sa o descoasa, da' el nu-i asa priceput la descusut :(

C adormit & bb 19 fixxx

Asa si la mine!
Ieri am fost, am inregistrat pe caseta si de ieri ne uitam ca prostii toata familia la video si pe imaginile 3D se vede putzica, pe alea 2D parca nu (sunt una langa alta pe ecran). Credeti ca 3D-ul asta baga cate o putzulica acolo unde nu trebuie?
Ca am inteles ca e vorba si de o reconstructie a imaginii, sa nu dea vreo aberatie. Noi ne dorim baietel, dar nu vreau sa ma bucur prea devreme...
Fetelor, cine a facut eco 3D (la Sanador sau in alta parte) si nu s-a vazut putzica?

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Neata' fetelor!
Am atasat si eu niste poze cu noi.

Pupicei si o zi buna, ma duc sa ma culc...

somnoroasa si puisoru' cel cuminte 16+

Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza tuturor!
Maria cum a fost la eco?L-ai dus si pe sotior?Cum a reactionat?
Felicitari Cristina si Pico pentru fetitze sa va traiasca si sa fie sanatoase!!!
Am citit destul de mult de ieri dupaamiazi cand am plecat de la servici...mamicile de noiembrie -decembrie sunt foarte activa!
Azi e iar vineri,iar nebunie la servici ,dar sper sa treaca cu bine si sa apuc sa mai si scriu cate ceva printre toata hartzogaria asta.
Tania ti-ai mai rezolvat din treburi sa potzi sa te bucuri de cheful de ziua ta?

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neatza, neatza!
maaaaama, da ce-atzi mai scris aseara... pana o sa recuperez, iar mai umpletzi o pagina...
mai mai mai ce suntetzi...
[url=http://photos.yahoo.com/andasro]pozici cu mine[/url]

[url=http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png ]varsta bebe[/url]

Mergi la inceput