Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Heiiiiiiiiiiiii

S-a ushchit toata lumea? Al meu bebeu e mai lenes la miscari de trupe. Sau poate el misca, da' nu trece de multele straturi de mancare . Si maine incep saptamana 18, sper sa se grabeasca de acum.
Va pup.

Mihaela 17 fix

Mergi la inceput

Ce bine ca reusiti sa plecati in concediu acusica!!
Eu sper pe la jumatatea lunii iulie, abia astept, deja simt mirosul marii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cristina sa-ti traiasca fetita sa fie sanatoasa sa va bucurati de amindoi ! Ce bine ca ai pereche si ca baietelul este mai mare, ca sa o protejeze; Felicitari!

Fetelor incep sa ma intristesz cind va aud vorbind de concedii,stiu ca unele dintre voi nu aveti internet si cum vom mai comunica noi??? intru in depresie!

ingrijorata si puisoru'16+

Ina
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Alina si mie imi place marea la nebunie,mi-ai declansat aduceri-aminte, cind eram in tara mergeam anual ...visez numai Marea Neagra...mergem in week-end la cabana unchiului meu si o sa ma plimb pe lac si o sa-mi inchipui ca sint la Mamaia...nu stiu insa cit de buna/calda va fi apa ca sa ma si balacesc.

Ina
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic o chestie care preocupa pe unele burtici nu de mult. Mi-am descoperit dunga marooooooooo . E finuta, nu f. proeminenta, dar e acolo!!!!!
Nu stiu cum o fi pe la noi, dar in Iasi e vreme ploioasa si uracioasa. cah.
pupici

Mihaela 17 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ina, astept concediul asta ca pe o gura de oxigen.Dupa tot stresul de la serviciu acum am senzatia ca daca nu mai vine o iau razna.

Plecam pe 1 iulie seara in Ungaria, o sa imi inchid telefonul mobil (care sincera sa fiu de cand lucrez unde lucrez mi se pare ca e o pacoste) , si o sa ma relaxez.Partea proasta e ca intr-adevar acolo unde mergem nu este Internet (mergem la casa de vacanta a unor prieteni in sudul Ungariei, f. aproape de Dunare- este la aproximativ 150-200 m) si n-o sa mai pot intra dar poate cautam si un Internet Cafe (cat timp sotu merge la pescuit ).

Eu imi pun intrebarea urmatoare cum mai tinem noi legatura dupa ce intram in concediile de maternitate si CIC, caci vad ca intr-adevar putine din noi avem Internet si acasa? Sau vom fi atat de ocupate incat nu vom mai avea timp de palavrageala? Sper sa nu fie asa.

Mandy, 20+

Mergi la inceput

Mandy, apropo de timpul de palavragit de dupa, cam nu prea mai e.
Prietena mea care a nascut in aprilie statea f. mult pe net inainte de nastere, de acum abia o mai prind la telefon, darmite pe net...... .
Si imi zicea o chestie: odihneste-te bine acum, cat mai ai ocazia, ca dupa nu prea mai prinzi. Si o cred, ca STIE!

Mihaela 17 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

dordia2000-si mie mi-a iesit ca Lia ar fi fost baiat...si nu e. asa ca eu zic sa ai mai mult incredere in ecograf-nu e nici el 100%, dar oricum
ina- sper sa reusesti singura in rezerva...despre furat bebe-aici le pune o bratara cu senzor la glezna...si cum Lia a fost mica la nastere numai 2750 g,ii aluneca bratara si sotul ce se gandeste el -sa o deschida ca sa o puna la loc. Cum o deschide incepe sa tiuie alarma, se inchid toate usile automat, apre in fuga o asistenta...acum ne stiu ca eram aia care vroiam sa ne furam copchilu...
dspre forceps- eu am discutat cu doctorita cu care urma sa nasc ce e mai bine forceps sau vaccuum (aspirator?)... si ea a zis ca forcepsul cu un doctor indemanatic e mai putin periculos decat vacuum-ul care poate cauza spargeri de vase de sange pe creier. eu zic ca cel mai bine sa te sfatuiesti cu doctorul tau. sunt sigura ca nu-l vor folosi decat daca e musai...
lavi02- numai ca eu intre teste de graviduta si cele pentru imigrare am facut de 5 ori testele hiv in ultimul doi ani, mai mult decat in cei noua ani precedenti- si asta ma amuza...
alina-cand s-o simti si Lia mea mai bine ma duc la piscina si inchid ochii si ma visez si eu la mare...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara, dragi burtici!
Draga Ina , cica nenorocirile astea de carcei sunt efectul unei lipse..de Ca sau Mg.. nu stiu exact.Apropos, ce-ti mai face muratura?(nume de cod!!!)a murit?
Scumpa mea Mandy, m-ai nenorocit!Daca ai stii cit as vrea sa fiu in locul tau (in timpul concediului)..eu si sotul meu suntem pescari inraiti, pasionati...vrem si noi.....noi cind ne ducem la tara (aproape de Calarasi) sapam gradina, udam , siii ne uitam lung la pescarii de pe balta..noi nu avem timp..dar o data si o data tot nimeresc eu!!Concediu placut si sa fii constienta de un lucru :ca odihnindu-te tu , si bb se simte bine!!
Bai, voi stiti cit maninc eu?nu cred ca va inchipuiti!!!Azi am innecat un pui , abia prajit , suparat, in usturoi si am mincat pina sa cad jos.Dupa aia mi-am facut o "mincare" din rosii, vinete, ardei capia rosu, ceapa si usturoi (putin)Dupa astea toate mergea un desert,nu?am facut macaroane cu brinza...le-am pus si zahar ....daca nu s-au intins toate in burta de...
Atena si21sapt+2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Pischi,, probabil o sa avem mai putin timp dupa...dar tocmai din cauza asta va trebui de acum sa ne "dresam" sotii, mamele, soacrele, surorile, cumnatele etc sa ne mai preia din atributii si sa mai avem din cand in cand timp si pt. noi

Apropo de dungulita maro, si la mine se vede destul de bine si chair de multisor. se pare ca o sa dispara...

Lavi, ziceai la un moment dat ca si tu ai -7,5 dioptrii la ochiul stang, dar cu dreptul cum stai, ai mai putin? Mie deja mi-a dat indicatie de cezariana medicul oftalmolog.Mai trebuie sa merg in august la control dar hartia e deja scrisa, s-a notat deja si in Fisa gravidei, sper sa nu ma mai trezesc ca ma mai trimit astia pe drumuri cine stie pe unde.Ca eu m-am obisnuit deja cu ideea de cezariana. Nu sunt f fricoasa de felul meu si daca s-a intamplat sa fie cezariana asta e. Nici nu vreau sa dau sfaturi nimanui cum sa nasca, nu-i bine sa judeci pe oameni din exterior pt. ca probabil nici noua nu ne place sa fim judecati.Noi cei care avem probleme mari cu ochii stim poate de ex. mai bine ce nasol e cand iti dai jos ochelarii si nu-i recunosti pe oamenii care sunt la doi metri de tine, ca e ceata totala.Asra e.

Mandy, 20+

Mandy. 20+

Mergi la inceput