gandacii de apartament ajutor
Raspunsuri - Pagina 2
neliana spune:
Multumesc foarte mult pentru sfaturi am sa incerc Regentul si chestia cu capacele si cu acidul boric poate da rezultate.
Ma gandesc ca asa e in casa noua cand nu cunosti gaurile si vecinii.:))
Este bine ca fetita mea nu prea i-a de pe jos cuminte.
Chestia cu bidonul cu benzina e buna dar mai astept,poate ajuta pe vecinii de la 1,am auzit ca nu stiu ce este matura si paleta de covoare.
www.rwp.ro/6.jpg
www.rwp.ro/5.jpg NELIANA SI OANA
neliana anghel
Mugur spune:
Regentul e f bun. Atentie la dihaniile alea ca vin si in zbor pot intra pe geam daca nu ai plasa. Iti recomand sa dai cu solutie si sa pleci de acasa lasand toate geamurile inchise, apoi sa aerisesti cand vii foarte bine...
grenouille spune:
Decis-ul nu e acelasi lucru cu Regent, sunt 2 substante diferite - decisul e folosit la gandacii de colorado si e ff toxic. Regent-ul nu stiu cat e de toxic pt oameni si animale...
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
Clover spune:
Eu am cumparat Regent de la un cabinet veterinar si doctorul de acolo mi-a explicat ca normal ca-i toxic ca orice produs din asta ii ataca "nervos".
Regentul a fost eficient, dar recomandarea mea: dati cand plecati de acasa macar doua zile. Mai ales daca sunt si copii. As merge pe capcane in cazul asta.
maggda spune:
Regent 1 fiola la 2 litri de apa e super bun.Iei o sticla de 2 litri, faci cateva gauri in capac si stropesti tot de-a roata peste tot.Eu lucrez in spital si noi tot la 6 luni punem bani si cumparam fiole ca altfel ne manca gandacii si o vreme dispar chiar daca sectia vecina nu face acelasi lucru tot dispar pt o vreme.
Magda si Bianca
http://community.webshots.com/user/danut1965
Catalin spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35610" target="_blank">Un alt subiect pe aceasta tema, deschis anterior.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
unboticutz spune:
neliana ai scapat?
ne-am mutat de curand intr-o garsoniera care colcaie
am curatat, am astupat gauri, am varuit, am vopsit, am dat cu flit,k300, Raid spuma
rezultatul?tot apar si mai mult decat atat din gandaci rosii de bucatarie s-au facut albi albi albi
de o saptamana dam in fiecare zi dimineata si seara; azi am dat si cu regent desi mai mult de 12 ore nu putem pleca de acasa...
imi este tare teama sa nu ne imbolnavim cu atatea substante inhalate..cum putem combate efectul nociv al acestora? sa bem mult lapte?
in afara de tot ce am enumerat ce mai putem incerca?
multumesc
Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere.
thalia spune:
Nu stiu daca mai sunt pe piata dar RAID avea un produs ce se numea CAPCANE PT. GANDACI . Aratau ca o mica farfurie zburatoare cu gaurele .Pe cutie scrie ca gandacii vin si o viziteaza si mor in alta parte. Sora mea aveam asa ceva din belsug in casa.Fornaiau noaptea si ti se facea pielea ca de gaina.Am cumparat o singura capcana. Toata noaptea a u fornait au intrat in ea ca avea o substanta ce-i atragea si au trecut prin gaurele au iesit si au murit in alta parte , acolo de unde veneau. Nu am gasit nici un cadavru in camera. In 2-3 nopti s-a facut liniste.De atunci LINISTE.
Te rog sa ma crezi.
Cauta Raid capcane pt. gandaci si vei scapa precis de invadatori.
unboticutz spune:
uitasem sa mentionez si capcanele Raid; am cumparat o cutie (adica 6 capcane) si le-am pus de vreo 10 zile..gandacii nu s-au sinchisit deloc
singurul rezultat pe care l-am obtinut dupa 10 zile de chin si fel de fel de insecticide a fost ca ieri cand am ajuns acasa mi s-a facut rau ne-am luat boccelutele si am plecat sa cersim un loc de dormit
in timp ce eu nu mai stiam cum sa ma scurg afara din garsoniera gandacii se plimbau voiosi..
sunt disperata
Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere.
Alyssa spune:
http://lancaster.unl.edu/enviro/pest/factsheets/120-94.htm
uite aici informatii despre gindaci si ce trebuie sa faci sa scapi de ei.