gandacii de apartament ajutor
Raspunsuri - Pagina 3
krelia spune:
quote:
Originally posted by danat
Eu stiam demult ca solutia aceea (numita acum Regent, inainte Decis)
Regent nu este acelasi lucru cu Decis. Substantele active ale celor 2 insecticide sunt diferite (Regent-fipronil, Decis-deltametrin). E drept, ele combat un daunator comun al culturilor agricole - Gandacul de Colorado. Si multe altele, de altfel....
Regentul este foarte toxic, pentru un spatiu inchis cum sunt apartamentele (este recomandat pt ghene).
neliana, daca mai ai probleme, iti recomand Goliath Gel, este un produs ce contine aceeasi substanta ca Regentul, netoxic insa.
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
anelize spune:
Va recomanda produsele antiinsecte de la SANO.Sunt ffff bune ,dar si f peternice.Puteti alege varianta cu miros floral.Eu nu am folosit-o inca,dar doar ce mi-a luat un tub.
sofia_misicu spune:
Eu am folosit regent si din pacate mi-a murit pisica in niste chinuri ingrozitoare. Iar gandacii au reaparut dupa o vreme. Nu e vina regentului insa eu nu mai risc nici cu copilul, nici cu animale in casa sa folosesc substanta.
DIn pacate nu prea exista alternative.
serban spune:
sALUTARE!
Si noi avem probleme cu gandacii, cred ca i-am adus de la fosta locuinta ca aici nu erau la inceput. Problema este ca avem si copil mic de 10 luni,asa ca va rog din suflet sa-mi spuneti daca pot sau sa dau cu regent prin casa macar pe la colturi daca are miros toxic, sau ce alt produs sa mai folosesc?
Ma gandeam sa combin Regent cu Raid spuma. Oricum vom pleca de acasa pt 10 zile si sper sa nu mai gasim nimic cand ne intoarcem. Dar ma gandesc ca totusi substanta ramane si mi-e tare teama cu bebele. Va rog mult sa ma sfatuiti ce sa fac, cei care au copii si au reusit sa si scape de gandaci!!!!!!!!!!!!!
Multumesc anticipat
Roxana
krelia spune:
Fratilor, NU mai dati cu Regent prin casa, in spatii inguste, ca sa nu mai vorbesc de copii mici din casa.....si de fapt orice alt locuitor, in afara de cei nepoftiti!!!! Este destul de toxic pentru spatii inchise si se recomanda mai mult pentru spatiile gen ghena.
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006