gandacii de apartament ajutor
Nu stiu daca mai are cineva musafiri nepoftiti ca la mine acasa.
De ceva vreme am gandaci de apartament, peste tot pe unde mergi apar si ei mai ales noaptea..Am o mie de
Am facut si deratizare si tot au aparut.
Daca stie cineva vreun remediu si poate sa ma ajute, ii raman datoare.
Multumesc
neliana anghel
Raspunsuri
danna2002 spune:
se gasesc niste filole REGENT, la magazinele unde se vand produse pentru anihilat daunatorii culturilor agricole. Se dilueaza fiola ..eu am diluat 1 fiola la 5 l. de apa si se pulverizeaza in zonele pe unde umbla. Eu am folosit un spray de geamuri...si dupa 2 3 sapt au disparut ca prin minune.
p.s tot de pe forum am aflat.
angelp spune:
iti trebuie un bidon plin ochi de benzina de 98...si eu iti imprumut bricheta...
si scapi inclusiv si de gandaci....
cornelia_laura spune:
Avem si noi gandaci mai ales in bucatarie dar vad ca au inceput sa apara si in baie si in dormitor. Stiu si eu ca fiolele de REGENT sunt fff bune(am folosit acum vreo 2 ani). Dar acum cu bb nu stiu daca se poate folosi.La fel daca ai animale de casa. Trebuie sa ne interesam .
A mai folosit cineva Regent cu copil mic in casa?
CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
bogux spune:
nu iti recomand sa folosesti regent cat timp ai copil mic care pune mana tot timpul pe jos...sunt foarte periculoase..
gandacii ii elimina 9si noi am folosit si au fost foarte bune)
..dar cat timp am bebe mik..nu cred ca o sa mai folosesc..(nici nu au mai aparut intre timp)
andreea_tx spune:
Si eu tot Regent iti recomand cu el am scapat definitiv.Si doar n-o sa stropesti in locurile pe unde umbla copilul ci in colturi pe sub mobile,paturi.dulapuri,debarale iar pe unde circula copilul normal ca speli in fiecare zi pe jos si nu se intampla nimic.Si ca sa fie mai concentrata sol. pui o fiola la 2 litri de apa.
andreeat
Cristinutza_ale spune:
cred ca toti avem din astia prin casa ..sau aveam... incearca regent cum au spus si fetele..este foarte bun ,dispar toate lighioanele astea..
jone spune:
nu trata efectul ci cauza!
incearca sa iti dai seama de unde vin
pot veni pe canalizare, sau pe scugerea de la chiuveta ori cada, pe bune! nici eu nu am crezut pana nu am vazut (deci pui dopu' si gata)sau pe langa tevile de calorifer care traverseaza casa, si uita-te si la usa de la intrare, pot aparea si pe acolo.
deci trebuie sa vezi de unde vin ca degeaba dai tu in casa ca vin altii de pe la vecini.
daca nu iti dai seama pe unde apar, intreaba la magazin de anumite solutii care nu au efect imediat ci dupa oarece timp, timp in care gandacu ajunge inapoi la el si reuseste sa ii omoare si pe altii!
jo si alexandra
campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20050206/n/alexandra/dt/7/k/18cf/age.png
lumibunea spune:
Salutare!si eu ma lovesc de aceeasi pr ca si tine.Eu am pus acid boric (l-am cumparat de la farmacie}im miez de paine si cu putina apa in capace de la borcane.Am pus in loc neaccesibile copilului (dupa aragaz,sub chiuveta,sub pat etc)Rar m-ai gasesc cate unul ametit sau mort.Zilnic verifici ca in capace sa fie apa ca altfel n-ai facut nimic.Incearca si tu,rezultatul se vede in cateva zile.Succes
danat spune:
Eu stiam demult ca solutia aceea (numita acum Regent, inainte Decis) nu este daunatoare pt fiintzele cu singe cald, deci, teoretic, nu ar dauna nici copilului. Ideea este insa, ca e bine sa suflam si-n iaurt, dar eu zic sa dai in locurile unde chiar nu se baga copilul. In jurul tocurilor usilor, pe la colturile camerelor, baii, bucatariei.
Si eu mai aveam cate un vizitator scirbos, cu care ma intalneam cand ma duceam si eu ca omu' la un pishu', dar am dat un spray de Raid deodata prin bai si hol si vaz ca nu au mai venit...
Am incercat-o pe aia cu astupat scurgerile la chiuvete si cada, insa inafara de scurgere chiuveta mai are gaura de prea-plin, care comunica cu scurgerea si pe unde se pot infiltra banditii. Sunt cu okii pe ei!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
ilenutza spune:
NELIANA, dac mai ai nevoie de un remediu pentru gandaci , exista o solutie comercializata tot de o firma specializata din Bucuresti, foarte eficienta.Nu este toxica nici pentru oameni si nici pentru animale.Se face o solutie cu apa si se poate da peste tot, inclusiv pe pereti si mobila ( nu strica varuiala).Noi o folosim de 3 ani si este foarte buna.Se pastreaza activa 6 luni si cum iti intra in casa o ganganie de orice fel(musca, tantar, gandac) ii face de petrecanie.Singurul dezavantaj este pretul.Noi am dat pe 1 litru acum 2 ani 1,8 mil iar la 1 litru de apa folosesti cam 4 milimetri de solutie, deci este foarte concentrata.DAr o poti vinde la rude si vecini, nu-i bai.Toate lumea are nevoie de asa ceva.Nu ti se mai formeaza nici paianjeni de pref sau alte vietati.