Mamici de septembrie - octombrie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Cristina, si eu fac plecaciuni!!! % din salariu si pe mine ma avantajeaza! Stii cumva ceva mai multe amanunte, cine a propus, unde putem citi despre asta?

Mihaela 26+

Mergi la inceput

Ioana, cum ma regasesc in povestirea ta cu mancatul seara ca un
Stii cum fac eu? Mananc seara azi ca porcul, nu mai dorm toata noaptea ca nici nu mai pot sta la orizontala, simt ca-mi crapa burta si nu mai pot respira (uff, gurmanda am fost dintotdeauna!) dupa care cateva zile am proaspata in cap experienta si nu mai mananc dupa 6-7 seara (decat poate ceva simbolic), dorm bine cateva nopti dupa care vine din nou o masa imbelsugata la 10 seara... si iar si iar...nu-s normala la cap!

Mihaela 26+

Mergi la inceput

Asa e cu CIC-ul asta, pe unele ne avantajeaza o solutie, pe altele alta; cine mai stie ce ni se pregateste!

Mihaela 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor,tare as vrea sa fie o indigestie trecatoare dar, tind sa cred ca, va fi la fel cum mi-a fost cu prima fetita.Am pana in ultima zi cand am nascut.
Acum,sper sa nu fie si altceva ca, in privinta vomei am deja antrenament nu gluma Oricum,maine la prima ora v-om consulta doctorul sa vedem despre ce este vorba.
Acum la mine este seara tarziu. Merg la cu speranta ca si-o termina bebelusa in burtica boxul si tombele cat mai repede. Va

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

miflore, asa fac si eu. Alaltaieri de exemplu am mincat doar 2 rosii cu niste brinza dupa ora 8 - foarte decent. Dar nu ma tine mult, azi presimt ca o fac lata si iar nu dorm ca simt ca explodez.

Eu cu CIC-ul am cea mai buna solutie: sa dea procent din %, dar sa puna o limita inferioara pentru a ajuta mamicile cu salariu mic; in felul asta, cele care platim lunar milioane la asigurari de ani de zile n-o sa mai fim dezavantajate (ca sa nu zic furate), iar celelalte vor primi ajutor suplimentar pina la suma X din partea statului. Ce ziceti, ma votati parlamentar?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata gravidute!
Am citit si eu in Libertatea initiativa legislativa priveste doar femeile care au mai mult decat sal.mediu brut pe economie. Deci vor fi avantajate ambele tabere! Va fi un minim de la care se pleaca 85% SMB.
Eu sper ca se aproba.

Pupici

Nicole 30 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Salutare, burtici! vad ca sunteti deja la curent cu noutatea privind CIC. Numai ca e in faza de intentie a unor parlamentari. Pana sa ajunga proiect legislativ si sa fie aprobat... Eu sper ca se aproba, pt. cele care aveti sal. mari. Noi astelalte multe...suntem avantajate si-asa!
Imi pare tare rau pt. cele cu .Eu n-am experimentat chestii de-astea deloc, sper sa nu inceap tocmai acu' in trim III.Abia astept sa ajung deseara la medic sa-mi vad papusica! Sper doar ca nu i-o fi crescut nika intre timp.
Week-end placut la toata lumea.
Paaaaaaa!
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Asta e articolul din Libertatea:
http://www.libertatea.ro/index.jsp
page=magazine&detail=article&aid=118613

Din articol reiese ca toata lumea ar fi avantajata.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu as propune asa: sa se faca salariul minim pe economie 500 Euro. Iar CIC-ul sa fie dat procent de suta la suta din salar. Daca nastem si mai avem un membru in familie, ne trebuie mai putin bani? NU....chiar mai multi.
Oricum.... toti isi bat joc de noi (din conducerea Romaniei si din UE)....Ar trebui sa rezolve intai cu salariile si apoi cu majorarile...Dar Ca in Romania, la nimeni.
Poate daca intram in UE ... vom avea posibilitatea sa lucram pe bani (dincolo).
Huuuuu!!! m-am descarcat...

Codruta & 30 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

, gravidute

Ieri m-a suparat o asistenta medicala (colega cu mama), care mi-a spus ca o sa fac baietel. Mi-a facut testu cu verigheta legata cu ata si plimbata deasupra burtii. Nu conteaza ce o sa fie, problema e ca ma pragatesc de cumparaturi si gasisem de toate pentru fetite si acum sunt debusolata! La ambele controale dr mi-a spus fetita, fara urma de indoiala. Astia se joaca cu nervii mei Acum iar sa-mi bat capu cu nume de baietei! Sunt foarte suparata, abia astept sa merg la control, mi-a spus ca-mi face internare de o zi si-mi face o sumedenie de analize. Cred ca jumate de zi vom sta la eco sa ne maurim o data ce va fi: fetita sau baiat?

Ioana75: Un vot il ai asigurat!

Eu n-am probleme cu , dar am altele: umflaturi de maini si picioare, arsuri. Imi ajunge!

In curand voi avea poze cu burta mea de 27+!

,
Mary 27+

Mergi la inceput