Mamici de septembrie - octombrie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
diana_n spune:
Buna fetelor,
Arsuri am si eu de zici ca am un vulcan in esofag. Intrebarea mea e daca sunt singura care m-am apucat de vomitat ca in primele luni. M-a apucat la cativa metri in fata apartamentului, pe drum cu masina, in padure, iar bebe parca nu mai e asa de activ.
Diana
26sapt
mysweetest spune:
Eu nu am avut probleme cu greata si varsaturi in aceasta sarcina dar am mai auzit de
care varsau in ultimele luni de sarcina.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 30 a
album
Gina M spune:
Diana, nu..nu esti singura ce ai sarcina cu vome importante.
Nu stiu ce anume se intampla dar, de ceva timp ma simt tare rau ![]()
Astazi am
de trei ori...tremur toata,si nu am reusit sa retin nimic din tot ceea ce am papat. Dar le incerc mai pe toate.
Acum, am reusit sa mananc doua felii de paine cu unt, dulceata,si o cana de lapte.Sper sa tina
Ce sa-i facem daca problema prezinta umflaturi!
Mai avem putin si va trece.Imbarbateaza-ti inima si fii tare.
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
Flory72 spune:
Diana si GIna, imi pare tare rau pt voi
! Stiu ca nu e usor. Sper sa fie de scurta durata si sa va reveniti cat mai curand.
Flori 22+
[blue]"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu este invidioasa, nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se aprinde de manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiure ci se bucura de adevar, sufera toate, crede toate, nadajduieste toate, rabda toate"[blue]
codruta_grg spune:
Buna dimineata!!!
Diana, Gina, ce stiu eu e ca nu-i bine sa vomezi in ultimul trimestru de sarcina si atunci trebuie consultat doctorul sa nu fie vre-o indigestoie sau ceva care nu e cauzat de sarcina. Voi fiind in al 2-lea trimestru.....poate e normal!!
Eu iar nu imi mai simt asa activa bebelusa.
Codruta &
30 saptamani
poze
cge spune:
Buna dimineata gravidute!
Eu dorm pe mine si am o multime de lucru si la scarbiciu si acasa.
Mai dau cu Pepsi ca sa imi treaca somnul.
Vestea buna de azi este ca am auzit la radio ca vreo 4 deputati liberali au propus modificarea legii cu indemnizatia ptr cresterea copilului in sensul ca sa fie proportionala cu salariu si ca daca te intorci mai devreme de 2 ani la serviciu primesti o suma in plus la salariu.
Sa speram ca se voteaza legea asta pana nastem noi.
Cristina
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
Si eu am vomat de 2 ori in ultimele luni, noapte ade fiecare data. Asta dupa ce am mincat ca 

seara, pina am simtit ca pleznesc. Cum mie nu mi s-a implementat optiunea de "opreste-te din mincat", am descoperit un mod de a nu mai
dupa ce fac excese: cum mi se face rau, ma ridic si stau la verticala 5-10 min, si respir adinc aer curat
. Desigur, cealalta solutie ar fi sa nu mai maninc asa mult dupa ora 8 seara, dar v-am zis deja ca nu am implementata optiunea asta

.
Ioana
Ioana75 spune:
Cristina, uite-asa o sa fac in fata ta 

daca se adevereste ce-ai zis de % din salariu in CIC
.
Ioana
miflore spune:
Buna dimineatza gravidutze!
Ce facem cu ploile astea, nu-nchidem robinetul? EU, ce sa zic, prefer asa decat 40 de grade...dar cu mai putina ploaie!
Si mi-am uitat si umbrela acasa! e-adevarat ca merg cu masina, dar din parcare si pana intru in firma, ma face ciuciulete daca ploua rau;
Diana si Gina, si eu mai am din cand in cand cate o senzatie de voma dar nefinalizata; ma tine asa, cam 1 ora-doua si-mi trece, mai ales dupa ce mananc; dar nu pot spune ca e suparatoare!
Mihaela 26+
alinam spune:
NEATA!
am citit si eu despre propunerea astora de modificare a legii, pe mine nu ma avantajeaza .... sper sa nu fie procent la cele cu sal mai mic decat sal mediu pe economie ... ca deh suntem destule angajate la stat pe salarii de max 5 mil si daca imi mai da si procent din asta ............ ma las de fakut plozi