Mamici de septembrie - octombrie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
mysweetest spune:
Foarte frumos
Ioana..eu dimineata chiar am fost putin speriata si suparata gandindu-ma ca ii fac bb-linei daca nu am mai luat in greutate dar cica in trimestrul al III lea unele
mai scad putin in greutate sau iau dar mai putin fiindca se elimina lichidul amniotic si creste bb...si vom mai lua maxim 5 kg in tot acest trimestru ..de acum mai avem doar 2 luni.
am gasit asta si pe internet "luna a 9 a :O veste buna: Scazi in greutate! Desi luna aceasta copilasul tau poate castiga in greutate chiar si peste un kilogram, vei observa cu satisfactie, nu ma indoiesc de asta, ca greutatea ta ori a crescut infim, ori ca in mod surprinzator acul cantarului s-a oprit cu cateva liniute mai devreme. Aceasta scadere in greutate se poate datora faptului ca lichidul amniotic scade cantitativ datorita modificarilor balantelor hormonale si datorita faptului ca, urinand mai des, pierzi mai multa apa si organismul nu mai este atat de impastat"
Noi nu suntem in luna a 9a inca dar explicatia asta mi-a dat-o si medicul meu de familie.
Oricum m-am mai linistit acum ca si tu ai la fel ca incepeam sa imi reprosez ca nu am mancat destul.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 30 a
album
Ioana75 spune:
Marlena, amica mea de care povesteam ca e
in 37 de saptamini a zis ca ea din saptamina 31 si pina acum a mai luat doar 1 kg; in total a luat 17 kg.
Ioana
cge spune:
Si trebuie sa avem in vedere si ca a fost si tare cald, si am mancat ceva mai usor. Cu legume si fructe multe![]()
Ioana, si noi am serbat un coleg azi: si da-i cu tort, prajiturele si Pepsi![]()
Meme, drum bun si concediu placut. Poate ne intalnim pe undeva prin Bucuresti
Cristina
codruta_grg spune:
Meme, drum bun spre Romania!!
Pentru arsurile de la stomac (la mine apar uneori seara) incercati sa beti putin lapte caldut.
Mie doppler imi face de fiecare data cand merg la eco si imi masoara doppler: ombilical, uterin si cerebral la bebve. Iar separat m-a monitorizat pentru bataile inimii la bebe (ca la EKG).
Astazi la curs a venit o doamna doctor (neonatolog) tare draguta si am povestit despre colici, alaptat.... lucruri foarte interesante si care sper sa ne ajute.
Va pup
Codruta &
30 saptamani
poze
mysweetest spune:
Ce vesti imbucuratoare imi dai Ioana..asa sa fie!
Dr. de familie mi-a zis ca sunt
care iau mai multe kg in trimestrul al II lea (cum am fost noi) si foarte putin in trimestrul III fiindca bb mananca din rezervele acumulate iar altele iau putine kg in trimestrul II si multe (500g /sapt sau mai mult) in trimestrul III.
Marlena &
album
mysweetest spune:
Drum bun Meme!...Tocmai am mancat si eu o prajitura sa nu raman in urma...eu am sarbatorit singura cu bb
.
Ma cam doare muschiul mainii stangi de la vaccin si mi-am pus ceva rece acolo.
Marlena &
album
codruta_grg spune:
Marlena, cu kilogramele: eu stiu ca de acum bebele pune pe el grasime, iar noi acumulam in tesuturi lichide. Deci de ingrasat mult nu ne mai ingrasam. Ce tiu ca e normal e ca punem 500 de grame pe saptamana, deci rezulta un plus de 4-5 kg de acum incolo. Speram!!!!!!![]()
paaaa
Codruta &
30 saptamani
poze
mysweetest spune:
Sunt enervata si de nesimtirea unora fiindca astazi cand am revenit acasa cu autobuzul de abia ma tineam, aveam si o umbrela uda si o sacosa si nimeni nu-ti ofera locul desi vad ca esti
...si erau in jur pe scaune numai femei care ar trebui sa inteleaga mai usor decat barbatii acest lucru.
In cele din urma, dupa vreo 4 statii mi-a dat locul un baiat care ma vazuse ca abia ma tineam...in rest numai nesimtire
!
Marlena &
album
mary ilie spune:
eu mi-am propus sa-l invat de mic pe baietelul meu sa cedeze locul in autobuz femeilor insarcinate si batranilor. Nici mie nu mi s-a oferit niciodata locul in masina, desi acum se vede clar ca sunt
si sunt zile cand chiar ai avea nevoie sa stai jos. Asta e...Chiar ii spuneam sotului meu, daca cumva vede o graviduta sa fie atent.
mysweetest spune:
Cred ca ma duc si eu la culcare fiindca sunt tare obosita ..asta noapte am fost de 4 ori la toaleta si dupa ce reveneam mai beam niste apa
sa refac stocul.
Marlena &
album