Mamici de septembrie - octombrie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Arsurile la stomac nu au nici o legatura cu cresterea parului.Ele apar deoarece bb creste si apasa pe stomac,iar digestia se realizeaza mai greu.E normal ca ele sa apara si de aceea este indicat sa mancam putin si des! ( cine poate).

Irina 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

brrr ce ploua la galati, ce urat, vreau si eu sa plek acasa da pe ploaia asta .......... nu ar fi rau ca si asa in orasul asta uitat au oprit apa calda o luna........... mai fak si eu dush asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Meme concediu placut si drum bun spre Romanica. Eu sper sa ne vedem mai devreme nu ai spus ca vrei o intalnire cu gravidutele? Intra si tu pe DC de la un net caffe cand esti in Bucuresti si stabilim intalnirea.
Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Acum am reusit si eu sa intru ..m-a prins ploaia si m-a udat .
Am fost dimineata la medicul de familie si cred ca incep sa pierd locul pe podiumul cu kg ...am tot ca acum o saptamana chiar cu 200 gr mai putin...adica +11,8 kg..iar cm la burtica 94-95 cm .
Se pare ca am inceput sa stagnez la kg ..
Ioana se pare ca inca sunt in competitie dar cine stie pentru cat timp ...vedem peste vreo 2 saptamani iar.
Oricum ma pun pe mancat ca mi-e o foame acum si dupa ce sta ploaia ma duc la cofetarie sa pap niste prajituri ..poate recuperez.
In legatura cu infundatul urechilor ..am avut si dimineata si tensiunea tocmai scazuse putin ..in loc de 10 cu 6 aveam 9,5 cu 6.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 30 a
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Meme, drum bun in Romanica si un concediu asa cum ti-l doresti!!!
Asa, Dea, mai spune, poate ne-ntalnim si noi la o inghe si o praji - asta inainte de intalnirea cu haleu!

Mihaela 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mysweetest, da-i tare inainte! Vrem sa fie o competitie stransa! Ioana, tu cum stai? Sa nu va distantati la mai mult de-un kg!

Mihaela 26+

Mergi la inceput

Flavia in legatura cu contractiile asa este ..am observat si eu luni fiindca m-a apucat spalatul podelei si alte treburi casnice si am avut contractii toata ziua ..in restul zilelor foarte putine si putin dureroase...deci e mai bine sa te odihnesti.
Am facut si vaccinul antitetanic astazi ...a durut putin la inoculare iar acum dupa 4 ore ma doare putin bratul..cica o sa doara 1-2 zile.
Dr. mi-a dat sa mai fac niste analize peste 3 saptamani adica in saptamana 33 sa vad cum mai stau cu calciul si fierul.

album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Meme, drum bun si concediu placut!

Si in Brasov este urat, plaoua si eu vreau acasa. Dupa cum se arata starea vremii la mine la servici, se pare ca medicalul mi-l voi lua numai peste 2 saptamani.S

Flavia 26+

Mergi la inceput

Miflore multumesc pentru incurajari .

album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Marlena, pe cuvintul meu de onoare ca azi dimineata aveam +11,8 kg!!! Eu am mai mult insa in circumferinta, 100 cm, pentru ca am cu 10 kile mai mult ca tine, la aceeasi inaltime. De mai bine de o luna stam pe la +11-12 kg, eu zic ca ne mentinem foarte bine. Si inca o coincidenta .. iar a fost ziua unui coleg, asa ca tocmai ce m-am intors de linga masa cu prajituri.

Ioana

Mergi la inceput