Mamici de septembrie - octombrie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Salut fetelor.

Flavia, aici Doppler e un dispozitiv cu care se asculta inima bebelusului si se face la fiecare vizita la medicul de familie. De la 13-14 saptamani in sus, ca pana atunci nu prea se aude.
Nu stiu in Ro ce inseamna doppler, dar banuiesc ca e cam acelasi lucru. Te unge pe burtica cu un gel si apoi plimba un fel de microfon pe burtica si tu auzi bataile de la inimioara bebeului intr-un aparat mititel (e cam cat un radio portabil). E banal de usor...

Banuiam ca in tara se face doppler la fel ca si aici la fiecare vizita la doctor. Nu stiam ca nu e obisnuit.

Pupic

Meme 24s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna ziua,fetele!
Flavia, doppler este pentru circulatia sangelui in arterele uterine si pentru circulatia sangelui bebeului. Tot asa (atunci) se aude si inimioara lui. Mie mi-a facut la eco morfologica de fiecare data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ioana si Miflore merci de sfat.
alta data o sa casc ochii mai mult,..... ca nu stiam ca sunt acolo.

Flavia...eu ieri am facut Doppler...ce sa zic...e super. Vede tot.
Abdsolut tot...si daca vei avea probele sau nu.
Eu m-am linistit beton.
Am primit cum am zis 6 poze.
Merita un Doppler.
Auzi si pulsatiile prin cele 3 vase ale cordonului ombilical ca la inimioara.....si pulsatiile cerebelului ....nu ma pricep mai departe sa zic. Pe mine m-a tinut mai mult de 30 minute.Va trebui sa-ti spuna tot despre riscurile pe care le prezinti.

Vero
22+4

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

De-abia acum imi dau seama cate chestii nu se fac aici... Ce flux in artere si alte chestii.. Aici e mare lucru si daca se aude inimioara batand, ca au doctoritele niste experiente... cum mai toate irlandezele au tendinta de obezitate, e tare greu sa gaseasca si inimioara bebe-ului. de asta nici nu incearca. eu am avut noroc de o doctorita draguta care a incercat sa auda inimioara cand eram in 10 saptamani, iar cand a gasit-o, mi-a spus ca nu se poate sa fiu in numai 10 saptamani, a zis ca sunt in 14-16 de se aude inimioara atat de clar....

Meme 24s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Multumesc pentru informatiile despre doppler! Abia astept!

Flavia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mihaela_e, te inteleg perfect.

Si mie imi e greu cu serviciul, avem niste termene super stranse la proiecte. Si simt ca nu fac fata cu statul peste program .

Incearca sa iti iei cumva o perioada de pauza, eventual un concediu medical ca Flavia, sa te mai odihnesti.
Si la serviciu, ar trebui sa nu ne mai stresam din toate tampeniile.
Eu am filozofia mea : "Nu e copilul meu, nu merita sa ma enervez".

Colegii sunt innebuniti cum pot fi atat de calma.

Oricum noi iti tinem pumnii sa iei cea mai buna decizie ptr tine si bebe.

Flavia, si eu m-am gandit, ca daca Doamne Fereste ni se intampla ceva cu bebeii, d'asta nu mai poate firma. Numai noi o sa fim afectate.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, DC-ul face selectie de gravidute pentru haine. Este o colectie noua de haine si le trebuie modele pentru ele. Intrati pe Discutii generale, primul subiect. Este cineva interesata? Hai, ca sunteti frumoase, v-am vazut in fotografiile de la intalneala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,
Chiar daca nu prea scriu sa stiti ca va citesc!!

Cine are arsuri la stomac? Cred ca-i creste la bb paru, altfel nu-mi explic ce-i cu arsurile astea! Cred ca o sa iasa direct cu codite! Alex zicea ca acum i se formeaza vartejul, ca doar seamana cu tata-su!

Si eu m-am saturat de lucru, ma gandesc la un program de 4 ore.

,
Mary 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Si eu m-am saturat de serviciul asta. De abia astept sa plec cateva zile in concediu la mare.
Mary si eu am arsuri la stomac si ma ajuta tare mult covrigeii aia mici sarati, Brezel. Le-am facut o vanzare!!! Cred ca si al meu va fi un pletos, o semana cu mine ca taticul lui e cam chel deja!
Karmenutza dar incearca si tu ca doar esti graviduta. Poate ne ducem toate cele care suntem gravidute de sept-oct si mai facem un club si acolo!
Pup fetele, Dea

Mergi la inceput

Fetelor, eu am terminat pe ziua de azi asa ca o sa plec cam in 10 minute. Nu cred ca mai ajung la net pana saptamana viitoare cand plecam spre Ro, iar din Ro sper sa ajung sa va citesc cat mai repede, dar nu promit. Asa ca eu va urez la toate sarcini cat mai usoare in continuare, cat mai putine probleme, vacante placute unde e cazul si concedii linistite.
Ne auzim mai peste vreo cateva saptamani sau poate chiar mai repede,

Va imbratisez pe toate

Meme 24s

Mergi la inceput