Mamici de septembrie - octombrie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Care graviduta e draguta sa-mi deie ceva site cu masuratori...la cate valori mi-a dat Dr. ieri pentur bebe.
Va rog frumos!

Merci

vero
22+4

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Neata !!!
Flavia, Mihaela, si eu pe la 26 de saptamani aveam contractii mai multe pe zi, pentru ca umblam mai mult ca si acum (puteam). De cand stau mai mult pe acasa s-au imputinat contractiile. Acuma am cam 3/zi. Nici nu mai i-au no-spa asa de des. Stai in pat mai des (la 3 ore pune-te 1/2 ora in pat).
Gabiarama, sa stii ca in ultimul timp simt mai putin miscarile bebelushei decat inainte, acuma nu mai are asa mult loc pe unde sa se zbenguiasca.
Am fost si eu la doctorul de familie si tot 65kg am. Mi-a zis ca de acum inolo normal e sa luam 500g/saptamana. Deci ar fi cam 5 kilograme in plus.... Sa speram ca ramanem in grafic.
Si sotul meu e cu rinita alergica.....cand il vad cat stranuta si ii curge nasul....ma gandesc la fetele gravide care au parte de asa ceva.... saracile de voi si de bebei!!!!

Codruta & 30 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Felicitari, Jadi, inseamna ca esti bine cu sarcina - daca te-a trimis la sport. Eu am fost la Giulesti la gimnastica. E o tipa tare draguta, Cerasela, si preturile erau OK. Adica acum 2 ani era 50.000 sedinta. Dadeam mai mult pe taxi...Doar ca nu stiu daca te aranjeaza programul, ca e doar de la 9 pana pe la 13. Grupele sunt mici - cam 3 manmici. Daca mai ai un picut de rabdare, vin eu cu tine, ca si eu vreau sa ma "gimnastesc", dar intai plec o saptamana in concediu. Cand ma intorc o sun eu pe Cerasela (tipa de la gimnastica) si o intreb care mai e "miscarea" si cum avem cam aceeasi "varsta de sarcina" sa fim in aceeasi grupa. Daca nu... gasim noi o piscina sa le revarsam apa.
Daca auzici de ceva inundatii in Turcia... sa stiti ca intru eu in apa!

AAAA... mi-am amintit ca ai intrebat tu cum e cu pampersii la baietei. Problema la pus pampersul nu e de sex, ci cum sa faci asta in timp ce copilul fuge prin casa !!!

pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Anya,

si eu plec pe 3 in concediu si cred ca voi sta pina pe 17 iulie.
Am vazut si eu cursul de gimnastica de la Giulesti cu Cerasela Radu si scria la pret circa 45.000 pe sedinta... Deci dupa 17-20 iulie sint viabila, eventual daca vrei putem merge dimineata si te duc pina acolo , de intors nu am cum , ca eu imi continui drumul spre fundul Giulestiului , mama lui de cartier...

Le-am scris si la astia de la active , asa orientativ dar la banii aia zau daca ma duc , eventual poate sa imi dea ei bani.
Ma mai interesez si de piscine acoperite ca ma gindesc ca vara lumea vrea la aer nu inauntru.
Distracte placuta la mare , tie si la toate fetele care o tireaza in concediu,

Jadi
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Flavia, te-ai gandit bine cu medicalul, si pe mine ma bate gandul dar ziceam sa mai las o saptamana-doua si dup-aia sa-mi iau; pana acum am fost eroina, nu mi-am luat nici o zi! Ar fi cazul, ca se-nvata astia prost;
Codruta, multumim pt. sfat! E-adevarat ca la servici nu ma pot aseza in pat la 3 ore dar dupa-amiaza-seara cand vin imi fac program de stat la orizontala! Nu stiu insa cum se face, ba vine cineva in vizita, ba vreo vecina, ba ne invita cineva, ba....

Mihaela 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Flavia, Claritine il iau seara, inainte de culcare. In timpul zilei nu am stari de somnolenta, nici nu mi le-as permite de altfel sa le simt chiar daca ar fi. Dar azi dimineata m-am trezit la 9,00 iar la ora aia aveam o intalnire. Ce sa mai zic, macar sa dorm noaptea bine si ziua sa fiu vioaie.

Cat de concediu, ce sa mai zic. Eu ma gandesc foarte serios sa-l anunt pe seful meu ca nu mai vin din iulie si sa-mi caut eu contractele mele. Pentru ca aici muncesc ca un rob pe plantatie iar de platatit, abia m-a platit pe luna februarie, asa ca am ajuns la concluzia ca nu se merita. Oricum, mi-e si teama totusi sa ma rup acum, cand este totusi o perioada de vacanta pentru toata lumea iar din septembrie,teoretic, nu mai pot sa lucrez ca ne pregatim de nastere. Asa ca ma gandesc serios zi si noapte de ce fac, mai ales ca in domeniul meu de activitate este foarte greu sa razbati de una singura si in conditiile date (vacanta + sarcina), dar nici in situatia de acum nu mai pot sta multa vreme (sunt epuizata fizic si psihic si pe gratis)!!!!

Mihaela 23s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Eu d ela 1 august merg in concediu de odihna....si d ela 1 sept intru in prenatal pana ....nu mai vin deloc la servici.
concediul il primesti de la medicul de familie si il duc la sf. lunii sept sau la inceput cum e?
am inteles ca pentru fiecare luna trebuie sa duci concediul la personal, la servici, nu?
Deci, 54 de zile prenatal si potnatal 50 deci pana in 13 dec.
dupa aceea sa vina CIM/ul, nu? Se poate, nu?
Este voie asa?

Vero
22+4

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Hilde, ai pe prima pagina mai multe link-uri cu site-uri cu masuratori.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Vero, uita-te pe prima pagina, sunt cateva site-uri puse de Ioana cu diverse dimensiuni! Daca vrei alte dimensiuni pe care nu le gasesti acolo si eu am facut o eco morfologica la 20 de sapt. si patru zile si-ti pot spune de pe foile mele ce valori am avut eu!

Mihaela 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Si eu intru de la 1 august in concediu, dar pana atunci mai sunt 5 saptamani, in care va trebui sa ma odihnesc totusi. Este drept ca si noaptea dorm putin - 6-7 ore, dar de accea iau concediu, ca sa remediez situatia.

Am uitat sa va spun ca dr. mea promis ca peste doua saptamni, cand va face din nou biometria, o sa facem si un Doppler. A mai facut cineva? ce are in plus?

Flavia 26+

Mergi la inceput