Mamici de septembrie - octombrie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisuca spune:

Buna dimineata dragele mele. Am lipsit cam mult, ce-i drept... sa salut pe toate si va doresc sanatate multa si nasteri...usoare.

Va pupa dulce... si bebe Clara ... in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Asa-i Flory, cum zice si Ramona! Si eu am avut o perioada pe la 22-23 de saptamani cand bebelina misca f. putin, erau zile cand nu simteam nimik; dup-aia a-nceput antrenamentul!
Vero, ma bucur ca sunteti bine!
Flavia, cred ca si eu trebuie s-o las mai moale cu plimbarile, eu am clar mai multe contractii pe zi si iau si no-spa si gynipral;

Mihaela 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineata mamicilor, vam dus lipsa ,asa m_am obisnuit cu voi si imi sinteti toate dragii

eu am fost plecata la matusa mea ca nu mai puteam de cald la mine in casa sint 30°si afara ajunge la 35°nu mai pot simt ca nu mai am aer ,dar sa anuntat ca de simbata se schimba vremea ,si pica asa de bine ca incep de maine soldurile si avem ce umbla pe la magazine

Mihaela casa de piatra si multa ,multa fericire
Ioana sa purtati cu multa sanatate carutu ,si mai incet cu raliu prin casa ca sa nu tocesti rotile
Oana ai grija de tine si mult curaj pe ultima suta de metri cu mutare ,ca acusica ma apuc si eu si cind vad ce ma asteapta

va doresc la toate care au plecat si care o sa plece o vacanta de vis si sa ne auzim sanatoase

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flory72 spune:

Daca ziceti voi fetelor ca mai tarziu va fi greu, va cred, ca doar chiar acum treceti pe-acolo. Si daca-i spre binele lor sa loveasca cu putere ca sa-si intareasca musculatura, atunci sa dea ca doar n-o iesi afara prin burta. Numai sa dea din picioare si cand e sa-l nasc, ca poate imi usureaza nasterea. Poate chiar sa-mpinga din maini cand e sa iasa.Bine ar fi sa lucram impreuna la asta(bb si eu) si sa ne usuram treaba.

Aici iar a inceput sa fie cald. Daca beau prea multa apa mi-e rau (greata), asa ca imi iau din cand in cand cate un PEPSI!! Sper sa nu dauneze bb-lui.

Flori 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna dimineata!
M-am trezit si eu!Cam tarziu, dar azi noapte nu prea am dormit, pe la 2 admiram peisajul de la balcon!
Fetelor, eu de joia trecuta pana azi am mai pus un kg!!!!Ce ma fac, ca in ritmul asta...CRed ca trec si eu la regim!
Vad ca iar e innorat afara, poate avem si noi noroc de un weekend calduros, ca tare as mai mege undeva la plaja( antrenament pentru concediu), ca mi-am luat si creme de protectie solara.
Fetelor care munciti din greu...sorry
Macar in weekend luati si voi o pauza!!!
Mary 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Miflore, cand dr. mi-a zis sa o iau mai moale cu plimbarile s-a referit la munca mea, care consta in foarte multe plecari in tara si strainatate la cursuri, cinferinte, seminarii, traininguri. Cu alte cuvinte nu sunt plimbari care sa ma relaxeze, ci sunt stresante si obositoare.
Ma gandesc chiar sa mai imi iau un ocncediu medical saptamana viitoare si sa ma mai odihnesc.
Chiar si la cursul pentru mamici, cand ne arata la fiecare tehnica de expulzare a bebelului, de mine nu a vrut sa se atinga ca aveam burta prea tare. Si din pacate este asa foarte des!

Flavia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetelor!

Am fost si eu la doctorita ieri si totul este ok dar trebuie sa incep gimnastica sau piscina... m-am hotarit pentru piscina , cred ca e ceva pentru gravide la Crown Plazza... mai vrea cineva? ca asa mi-e sa ma duc singuraaaaaaaaaaaa

Alea Alea,
Jadi
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Auci , 2.400.000 4 sedinde de gimnastica acvatica... dar ce facem mama acolo? ne cracim pina nastem?
Multtttt... ma gindesc daca un program asa este atitia bani , un abonament la piscina cit o fi?

Jadi
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Flavia, te inteleg atat de bine. Prin aceeasi situatie trec si eu. Stress, oboseala, plimbari de nevoie si cu masina si pe jos, alergatura la propriu....consecintele: contractii si burta foarte tare.

Flori si eu m-am bucurat de "linistea" micutului pana acum 3-4 zile de cand se misca intr-un ritm innebunitor, de ma si sperie uneori cand loveste. Drept este ca la un moment-dat nu mai distingeam intre contractii si lovituri si nici no-spa nu ma ajuta prea tare cu contractiile.

Jadi si eu as merge bucuroasa la piscina, dar doar daca au cursuri nocturne...caci ma chinui sa ajung la sala de gimnastica unde merge Ioana de cateva luni, si sa nu mai spun ca sala este la 10 minute de mers pe jos de locuinta mea.

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu ma bucur ca nu este asa cald afara...ma simt mai bine fara caldurile innebunitoare.

Iar cu mancatul...si cu kg si eu am recuperat in 2 saptamani ceea ce dadusem jos la nunta (2 kg) dar nu ma mai plang, caci am incaput in rochia de mireasa.

De aseara am inceput sa iau Claritine pentru rinita mea alergica, pt ca ii faceam foarte rau lui BB cand stranutam de cate 8-9 ori la interval de 1 ora. Cred ca si asta imi provoca ingrozitoarele contractii. Acum nu mai stranut decat de 2-3 ori si vad ca deja au trecut 2 ore de la prima serie de dimineata. Poate totusi imi ajuta, caci inainte de sarcina acest medicament nu avea nici un efect asupra rinitei mele.

Va doresc tuturor o zi cat mai frunoasa.
Eu iar trebuie sa alerg la un proces de dupa-amiaza

Mihaela 23s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Mihaela, claritine nu iti da stare de somnolenta? Eu am luat inainte de nunta pentru o alergie (pe fond nervos, bieninteles), dar dormeam pe mine. Si la o doza de 1 zi.

Tocmai i-am anuntat pe colegi ca saptaman viitoare s-ar putea sa raman in medical si nu a indraznit nimeni sa comenteze. Sunt hotarata sa nu mai fac pe eroina si sa am grija numai de noi.

Flavia 26+

Mergi la inceput