Mamici de septembrie - octombrie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata!

Mi-am revazut si eu baietelul meu, dar nu jumatate de ora (cum faceam de obicei), pentru ca am fost la control in maternitate si era nebunie si nici nu au un echograf prea performant. Nici poza nu am primit!!!
Important este ca bebe este bine, cu toate masuratorile in grafic, unele valori dau chiar aceeasi varsta a sarcinii ca si calculul dupa UM.
Pentru infectia urinara mi-a dat augmentin, iar pentru contractii Magneziu efervescent si gynipral (neaparat). Cica burta tare si contractiile le am din cauza oboselii - nu ma odihnesc suficient. Drept pt. care mi-a recomandat sa stau mult intinsa in pat si sa o las mai moale cu plecari, treaba si stress.
Aviz celor care mai au contractii, dr. mele i s-au parut multe 6 contractii/zi la aceasta varsta a sarcinii, chiar daca nu sunt dureroase. Asa ca de ieri am inceput sa iau si gynipral.

Flavia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata burticute!
Eu sunt iar la datorie, desi aseara am plecat asa tarziu de la scarbiciu.
Vero, ne bucuram ptr tine si Stefanut.

Si mie imi place de doctorita mea, ca tot asa se bucura cand este totul ok. La inceputul sarcinii, chiar zicea ca "poate avem noroc si facem fetita (eu cu ea)". Si se pare ca asha este.

Noi nu ne hotaram la numele bebelushei, eu cu Victor suntem intr-o tabara si sotul in cealalta.
Cand am invins, te anuntam Ioana ca sa actualizezi listuta.

O zi super si numai bine,
Cristina, mamica de Victor (5ani si 5 luni) si bebelusha(25+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

eliuta...
cum se vede de la o posta? Doara nu mi se vede fata sau ochii....aha, poate se simte, nu?

Vero
22+4

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Scuze...nu m-am uitat bine.
Greutate la Stefanut este de 576 grame la 22 sapt.
Dr. a zis ca nu e nici mare nici mic...e potrivit si ok.
Voi ce ziceti?

Vero
22+4

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata!

Da, si dr mea se bucura cind il vede pe bb.
Cristina, bafta la ales numele. Si nu uita, tu trebuie sa te numeri 2 persoane, nu una.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumuselelor!
Mersic Ioana pentru site! Uite aici si altele (unele produse se repeta): http://www.walmart.com/catalog/product_listing.gsp?adid=1500000000000002324150&cat=86354&dest=6321&path=0%3A5427%3A86325%3A86354
Mary, concediu placut! Cred ca de-abia astepti!
Mihaela 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flory72 spune:

Hilde, ma bucur pt tine ca totul e bine cu bebele si ca ai fost la un doctor asa de dragut!

Inainte va intrebam daca bebele vostru (cele care au 21, 22 sau 23 de sapt) misca mult pt ca al meu nu misca mai deloc. Dar ieri a fost asa de jucaus!! Am stat imprauna cu taticu si am monitorizat miscarile lui. E foarte delicat si nu ma loveste tare (ca doar sunt mamica lui!!). Ce dragut din partea lui!

Flori 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Flory, n-o sa mai dureze mult aceasta gingasie in lovire din partea bebeului, asa ca bucura-te acum cat mai poti

vor urma niste suturi care pot sa te si trezeasca noaptea, pentru ca nu-i asa se antreneaza de pe acuma sa fie cat mai activ pe timpul noptii, intrucat ziua tb dedicata somnului; hehehehe vorba lui jadi

Ramona 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Buna dimineata tuturor !

Ai dreptate Ramona ! Asta e perioada cea mai frumoasa a sarcinii ! In ultimele 2 luni , cind bebe e mai mare si a prins puteri , o sa ne loveasca de mama ,mama . Tin minte ca la primul copil ma trezeam noaptea tipind si il speriam pe sotul meu .Fortosul ma lua pe nepregatite si imi tragea un picior sub coaste ...

Gabi , 25 sapt ( de miine )

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Cu intarziere ii urez si eu Mihaelei casa de piatra si o sarcina usoara, iar pentru fetele care se duc la cumparaturi mult succes.
Sofia iti doresc o nunta frumoasa si vreme frumoasa. Asteptam poze multe sa ne dai.
Pentru cele care pleaca in concediu odihna placuta si o sa ne gandim la voi!
Pup, Dea 24+

Mergi la inceput