Mamici de septembrie - octombrie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mary, doar nu pui la suflet toate chestiile astea babesti. Daca le crezi, mergi pe internet pe site-uri care "prezic" sexul lui bb, o sa vezi ca 2 iti zic fata si 2 baiat, si o sa te linistesti.

Da Condruta, ai dreptate cu salariile. Am vazut ieri la stiri ca au discutat guvernantii cu FMI si au ajuns la o intelegere, iar salariul minim brut pe tara va creste doar cu 200.000 mii pe tara, pina la fantastica suma de 3.300.000 lei. Mi se pare strigator la cer, in conditiile in care iar scumpesc gazele, giga-caloria, etc.

Eliuta, bafta la eco!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Da Ioana ai dreptate ..te votez parlamentar ..asa e cel mai bine pentru toata lumea!
Si pe mine m-au enervat ieri colegii de serviciu care mi-au prezis ca va fi baiat desi e fata.
M-au scos din sarite si alte persoane chiar si pe strada care zic acelasi lucru si motivele sunt: ca nu am masca de gravida, ca nu mi s-au umflat buzele, fata, ca cica nu m-am ingrasat prea tare (doar vreo 11-12 kg) si ca nu m-am schimbat deloc la fata.
De parca ar fi regula cu masca de gravida si cu altele...
Chiar ...are vreuna dintre voi masca de gravida? Eu stiu ca apare de obicei persoanelor ce stau cu fata in soare mult..am vazut o de la tara care avea fata numai pete.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 30 a
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Asteptam sa vina azi cu mobila pentru camera bebelushei. Acuma am montat patutzul..... e asa mic, dar cred ca pentru ea va fi ceva tare urias. Ne gandim ce aparatoare, laterale sa punem in jurul patutzului (patul e din lemn de brad), care sa acopere pana jos patutzul....

Codruta & 30 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

mysweetest,
prezint aceeasi lipsa de simptome ca si tine si e 100% fata, conform dr. Herghelegiu; plus ca n-am avut nici o greata ever;
asa ca linisteste-te te rog
singura chestie care ar incadra-o ca fata babeste vorbind e burta care nu e rotunda si tuguiata, cu asa mai latareata si mai lasata

Ramona 27+

Mergi la inceput

Am citit si eu articolul din Libertatea ..si daca este o mamica cu salariul de 3.500.000-4.000.000 lei pe cine avantajeaza ? Pe ei poate....
...cica "cos al copilului" egal cu valoarea salariului minim brut pe economie" ...sa il ia ei "cosul " asta..

album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mie nu mi-a zis nimeni nimic de sexul lui bb, cred ca par fioroasa si nu indraznesc sa se puna cu mine. Eu m-as enerva daca s-ar apuca altii sa-si dea cu parerea asa, dupa soare ...

Codruta, ce faaaain ca ati luat mobila.
Marlena, nici eu n-am pete, dar sint convinsa ca daca as sta in soare mi-ar apare. Mi-am luat o crema de protectie 30 pentru weekend-ul asta (contrar vijeliei de afara, sa stiti ca prognoza pentru weekend e cu soare).

Ioana

Mergi la inceput

Tangerine ...lasa ca imi caut hainutze pentru bb numai rosii si roze ...vorba Ioanei .. ca sa se vada de la mare distanta ca e fata...sa nu mai zica nimeni nimic.
La Galati a plouat toata noaptea si tot ploua ...e asa urat ..macar de s-ar opri o data.
O sa ma apuc de facut papanasi ca mi s-a facut pofta si din casa nu-mi vine sa ies.

album

Mergi la inceput

Mobila pentru bb o sa cumparam si noi prin august ..de abia astept.
Da Ioana .. si pe mine ma scot din sarite ...deci o sa ma fac si eu mai fioroasa.
Crema de protectie solara am folosit si eu doar pentru fata ..ea e de fapt pentru copii (40) dar e foarte buna.

album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, si de la mine ai un vot (de fapt, doua!); Eu am inteles ca noua lege ar avantaja pe toata lumea, cele cu salariu mai mic raman cu 7800000, celelalte cu salariu mai mare, % din salariu! Chestia cu cosu' e f. interesanta (nici nu se intelege daca e lunar sau o singura data), cata marinimie! Asta-i! Ca sa ne mai perpelim un pic!
Tangerine, eu am burta cam tuguiata si o sa am fetita! Toate chestiile astea babesti sunt relative dupa cum zici si tu... dac-ar fi sa-i ascultam pe toti...
Mysweetest, masca de gravida n-avem!
Codruta! sa faci poze sa vedem si noi camera!
Eliuta, bafta la eco!

Mihaela 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Voi simtiti bebele toata ziua? Eu numai dimineata si seara, si atunci foarte putin.... Asta de 2 zile. Daca continua asa....merg deseara pana la clinica.

Codruta & 30 saptamani

poze

Mergi la inceput