Mamici de septembrie - octombrie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Mulumesc pentru incurajari!

Pai, ziceti si voi: Vreau baiat de la inceput. Sotul vrea fata. Asta este. Mi se face testul cu acul cu ata printre degete: baiat clar. Ma vad rudele baiat clar: uite cum ti s-au umflat buzele, uite cum ti burta, etc.. Ne gandim la nume de baiat, gasim unu, totul fain si frumos pana la dr. Unde surpriza: fata 100%. Sotul fericit, eu ma obisnuiesc cu ideea, chiar incepe sa ma incante ideea, gasesc si nume de fetita, gasesc chiar mobilier, hainute, etc. pentru fetite. Merg la un nou control: 100% fata. Gata: numele 90% il stim, am gasit patut care sa se potriveasca la fetite. Totu-i bine si frumos, pana ieri, cand a fost faza cu asistenta. Da-o in mama ei de treaba si bip, bip, ca nu mai rezist! Scuze, dar sunt foarte agitata: arsuri, bb face scandal.

Am poze noi, asa arat eu la 27+. Pozele sunt calzi, sunt facute azi. Bineinteles ca in realitate sunt mult mai draguta si slabuta!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marotaticu/album?.dir=2f8e&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

,
Mary 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Marlena zi in ce zona stai ca vin eu la papanasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mary, daca te vad aia de la COlgate sigur te iau pentru reclama. Foarte frumoasa burtica.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mary, la fel am patit si eu:
Vecina zice: ce burtica ascutita ai, faci baiat. Ma duc in dupamasa aceea la doctor, care zice: fetita (la 2 controale). La testu cu sarea, imi iese fetita, la testul de pe net: fetita, la testul cu greturile si varsaturile: fetita.
In schimb la 2 prietene:
1. are fetita si nu i-a fost rau de loc
2. are baietel si i-a fost rau la inceputul sarcinii

Codruta & 30 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si noi am comandat mobila la bebelusha cu portocaliu.....Si eu sper ca nu isi schimba sexul.....mai ales ca ne-am obisnuit cu ideea ca e fetita si nmai dupa lucruri de fetite ne uitam...

Codruta & 30 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Buna ziua dragutzelor!Nu v-am mai scris de ceva timp insa va citesc in permanenta.Felicitari pt. carucior, Ioana! Abia asteptam si noi sa-i cumparam gazei noastre cate ceva. Apropo de asta, uitati-va pe www.barza-ro.com Noi de la ei ii vom lua caruciorul; am gasit unul pe portocaliu si bleu care ne-a incantat foarte tare. Aveau si pe galben cu bleu, pe vernil etc. Preturile sunt acceptabile iar calitatea nu lasa de dorit. Eu aseara am avut o durere ingrozitoare in partea dreapta; cred ca vine de la rinichi de undeva; nu puteam nici macar sa mai inspir.Abia am reusit sa ajung la pastila salvatoare de no spa; nu am intrat in panica pt. ca stiu ca Sara mea este bine. Poate chiar ea a provocat cumva durerea, ca sta mai mult in dreapta si a inceput sa loveasca destul de tare. Mami bineinteles ca nu se supara pe ea, atat timp cat ea este sanatoasa si creste bine. Diseara merg oricum la control sa vedem ce trebuie facut.Pupici tuturor si un week-end cu soare, ca tare urat mai este afara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata graselor!

Jadi
24++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Stiu ca nu e dimineata dar am deschis forumul de dimineata si nu am avut timp sa scriu nimic... deh miine e 25 , zi de menstruatie pentru contabili.
Sint zapacita rau de cap , am baut un pic de cafea dar se pare ca nu de acolo mi se trage... abia astept sa ajung acasa, imi car si leptocul cu mine ca azi e vineri.

Daca nu se ofera iar nimeni la mutat , mut eu capitolul pina in honolulu si inapoi...

Jadi
24++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

valen, chiar ma gandeam de ceva timp sa intreb lumea ce mai stie de tine, te dadeam la disparuti...

cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Codruta, e frumoasa camera cu portocaliu, asa am fakut eu camera mica acum 2 ani, si patura de pat am gasit portocalie, e luminoasa si vesela ca un soare ......... acum doia ani hehehehe , nici nu ma gandeam ca nu o sa fak fetitza si uite ca doamne doamne are alte planuri si o sa am baietel ..... probabil ca o sa schimb cu vernil ... da orikum camera cu portocaliu e super (mai mult cais decat portocaliu, sa nu fie obositor)

Mergi la inceput