Mamici de septembrie - octombrie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
diafera spune:
Salutare la toate viitoarele mamici,
Uite, mai itesc si eu capsorul pe aici pe forum din cand in cand.. ca in ultima vreme nu am mai avut timp liber sa imi permit sa va citesc oricand . De data asta ma venit cu un ANUNT: cine doreste sa umeze un curs gratuit de Lamaze la spitalul Elias in aceasta perioada poate sa ma contacteze pe PM pt a va da nr de telefon ale dr care tin cursul. Recent s-a mai tinut odata acest curs... la care am participat si eu si pot sa spun ca sunt multe lucruri ft utile de invatat. Mai multe detalii va voi da pe PM ca sa nu se spuna ca fac reclama.
Va pup pe toate si va doresc numai bine tuturor.
P.S. Gabriel al meu din burtica este foarte neastamparat in ultima vreme. A crescut foarte mult pt varsta lui. Insa ca bucuria mea sa nu fie deplina.. tocmai am racit si am racit rau .. eu care toata perioada sarcinii nu am avut probleme ... acum incerc sa ma tratez cu ceaiuri , lamaie si miere.
Aura si Gabriel
mysweetest spune:
Am terminat de facut si am si papat papanasi 
...
Codruta ...nici la mine nu misca toata ziua ...simt miscarile mai ales seara si dimineata...astazi a fost cam lenesa de exemplu..oricum si eu m-am trezit cu o durere de cap din cauza vremii urate...o fi influentat-o si pe ea.
Ieri cand stateam in pat i-am simtit capusorul pe care vroia sa si-l scoata prin burtica si l-am pipait ..era tare si rotund dar mi-a fost teama sa apas prea tare .
La mine sta mai mult transversal ...oricum sper sa se intoarca cu capul in jos pana in august-septembrie.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 30 a
album
jadi spune:
Neica ce vreme de dormit... eu am ascultat la busuioc de dimineata si am niste panaloni trei sferturi de alergat... asteptam sa se faca vremea frumoasa... Ce teapa acum la mare , plingi banii pe care i-ai dat si te mai capeti si cu vreo raceala ceva.
Cred ca imi iau coada la spinare si ma indrept incetisor spre casa ...
Ne vedem pe aici,
Jadi
24++
mysweetest spune:
Ati vazut ca la
iulie-august sunt deja 6 mamici? ...si toate au baietei ...din care una singura gemeni: baiat si fata.
Eu stiam ca baietii sunt mai lenesi ...
Marlena &
album
Ioana75 spune:
Fetelor, plec la Bran, si ma intorc duminica seara. Va rog eu frumos, cind ajungeti la pagina 10, sa faca una din voi un efort si sa mute capitolul
. Altfel ne muta moderatorii, pierdem listuta cu ultimele carucioare, etc. Multumesc
!
Ioana
mysweetest spune:
Drum bun Ioana si distractie placuta !..Lasa ca ne descurcam noi ..daca nu ..nu mai scriem nimic pana luni.
.
Marlena &
album
Pampkin spune:
quote:
Originally posted by diafera
Salutare la toate viitarele mamici,
Uite mai itesc si eu capsorul pe aici pe forum din cand in cand.. ca in ultima vreme nu am mai avut timp liber sa imi permit sa va citesc oricand . De data asta ma venit cu un ANUNT: cine doreste sa umeze un curs gratuit de Lamaze la spitalul Elias in aceasta perioada poate sa ma contacteze pe PM pt a va da nr de telefon ale dr care tin cursul. Recent s-a mai tinut odata acest curs... la care am participat si eu si pot sa spun ca sunt multe lucruri ft utile de invatat. Mai multe detalii va voi da pe PM ca sa nu se spuna ca fac reclama.
Va pup pe toate si va doresc numai bine tuturor.
P.S. Gabriel al meu din burtica este foarte neastamparat in ultima vreme. A crescut foarte mult pt varsta lui. Insa ca bucuria mea sa nu fie deplina.. tocmai am racit si am racit rau .. eu care toata perioada sarcinii nu am avut probleme ... acum incerc sa ma tratez cu ceaiuri , lamaie si miere.
Aura si Gabriel
cge spune:
Distractie placuta, Ioana!
Obiceiurile astea babesti nu se adeveresc:
- la Victor eu m-am ingrasat 16 kg in total, si acuma pana in sapt 25+, decat 5;
- n-am probleme cu fata nici la Victor, nici acuma.
La 3 ecografe a iesit fetita acuma, (2 ecografe diferite).
Sincer, si noi am fi dezamagiti daca ar iesi la final baiat.
Cristina (25+)
mysweetest spune:
Ati fugit in weekend toate?
Eu mi-am luat niste caise si le rontai..nu sunt prea coapte dar sunt bune.
Insanatosire grabnica Diafera!
Marlena &
album