Mamici de septembrie - octombrie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
diafera spune:
Merci mult pentru urare
. Sper sa ma fac bine cat mai curand pana nu se incalzeste afara si devine insuportabil.
Tonnia spune:
Neata, graselor!
M-am intors ieri de la mare, m-am simtit foarte bine. Vremea a fost buna mai putin ultimele doua zile. Apa insa-rece, n-am facut nici o baie. In piscina mi-a fost frica sa ma bag ca sa nu ma aleg cu vreo ciupercuta. M-am ingrasat! Am mancat peste cat pentru tot anul, de fapt am mancat la greu tot timpul de toate...
Ma bucur ca v-am gasit bine, mi-a luat ceva sa citesc cele 4 capitole stranse in doar o saptamana!
, 23+
nanadana spune:
Neata burticilor
in sfirsit sa racorit afara si am putut si eu sa dorm linistita aseara ouff ce bine este sa dormi si sa nu simti nimic
Tonnia bine ai venit din vacanta 
Ioana petrecere frumoasa
(apropo cind manaci mamaligutu cu branza de burduf sa te gandesti si la mine 
)
Fetelor am fost joi la eco si lam vazut pe bebita, sintem tot baiat si am crescut avem acuma 902g si sintem in perfecta sanatate pina acuma 
nanadana25+5
mysweetest spune:
Ce liniste pe forum...Weekend placut va doresc !
Marlena &
Alexandra Maria .. 30 saptamani
album
codruta_grg spune:
Noi avem ceva probleme cu calculatorul. Nu stiu cand si cum voi intra pe net.
Maine imi pleaca sotul o saptamana de acasa, cu studentii la turism (prin Rarau-Giumalau).... asa ca o sa raman singurica...
Sper sa imi rezolve calculatorul pentru saptamana viitoare sa stau cu voi.
Am facut curatenie azi....am sters mobilierul de la bebe din camera. M-am cam obosit!!!
Va pup,
Codruta &
30 saptamani
poze
oana0204 spune:
Buna fetelor, in sfarsit am terminat si eu cu mutatul, curatenia...ohhh ce lung si greu a fost. Nanadana... succes la mutat si spor la treaba.
O sa pun si fotografii cu camera bebelusui curand,poate pana luni sunt gata.
Azi mi-am cumparat costum de baie pentru balene si dupa-amiaza l-am inaugurat, am fost la plaja si am facut si o baie buna chiar daca apa nu a fost tocmai calda. Cand am fost ultima data la control am intrebat-o special pe d-ra daca am voie sa ma bag in lac, stiut fiind ca apa din Lacul Michigan, ca dealtfel apa din tot bazinul Marilor Lacuri este f rece, mult mai recedecat apa marii de la noi. Cand prindem 20 grade in apa este deja sarbatoare.
Ma duc sa ma intind in pat,probabil voi acum incepeti sa va treziti. Asta e.. este mai anevoios dialogul dintre voi fetele de acasa sau din Europa si noi cele de peste ocean, desi vad ca la alte mamici distanta si fusul orar nu este un impediment.
Oana D - saptamana 30
Foto
Ioana75 spune:
Salutare fetelor, m-am intors. A fost frumos, dar am urcat destul de mult (spre cetatea Risnov, si pe niste dealuri din Bran) si acum am picioarele umflate
. N-am putut sa practic nici un sport, ca sa nu patesc ceva (a fost tiroliana, cal de calarit, paintball). Dar am mincat ingrozitor de mult, miine dimineata cred ca voi avea un soc cind ma urc pe cintar. Noroc ca Marlena a zis ca de-abia peste 2 saptamini ne mai intrecem
.
Nu ma asteptam sa va gasesc la pagina 9, dar sa stiti ca nu scapati, miine astept o voluntara sa mute capitolul.
O sa fiu si eu online, in caz ca nu se ofera nimeni il mut eu.
Ioana
mysweetest spune:
Ioana o sa te rog chiar sa-mi spui cate kg ai maine dimineata (poate a folosit urcatul la consumarea caloriilor) ca sa te folosesc drept etalon...deoarece hormonii mei mi s-au urcat la cap si ma tot gandesc ca nu sunt normala daca nu iau in greutate acum...macar ma mai linistesc daca aflu ca mai e cineva ca mine
.
Si asta dupa ce toata sarcina pana acum am tot luat macar cate 500 g la o saptamana.
Stii tu cum e...cand iei in greutate ti se pare ca ai luat mult .. cand nu iei te intrebi ce ai de nu mai iei.
De intrecut o sa ne intrecem insa peste 2 saptamani
.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 31 a
album
mysweetest spune:
Eu am inceput sa imi doresc sa ajung cat repede la sfasit ..mai am doar o saptamana din luna a 7a...de vreo 2 nopti ma trezesc cu niste dureri de cap de nu stiu ce sa mai fac...astazi oricum mi-a fost mai bine.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 31 a
album
Tonnia spune:
Neata!
M-am trezit la 4.
Fetelor, sa va puneti internet acasa pana intrati in prenatale si CICuri.
O zi buna!