Mamici de septembrie - octombrie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

neata,
noi acasa o sa ne punem cablu din iulie, pe la jumatatea lunii.
Din august sunt in concediu de odihna si stau acasa si eu si sotul meu..si vrem sa facem curata camera mica.....pereti cu tape si tavan fals...in albastru bineinteles...perdele, draperii...tot, etc.
De la 1 sept merge al meu la servici eu raman acasa....in prenantal.

Cred ca aici la Arad vrea sa ploua. Ma simt ametita de tot. Bebele inca nu a miscat de dimineata.

Vero
23

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza burticoaselor!
Iar o saptamana de servici!
Tonnia, bine-ai venit, acum esti cu forte proaspete! Esti bronzata?
Diafera, sa te faci bine!!! Lamaze-ul asta e folositor si daca nasti prin cezariana sau numai pt. nastere normala? Multumim pt. oferta!
Ioana, cate kg ai? CHiar mai facut curioasa! Asa e, cand pleci pe undeva in general mananci de rupi (cel putin asta e cazul meu) dar ai si urcat pe munti asa ca se echilibreaza balanta!
Eu am pus rapid pe mine vreun kg in acest week-end plin de haleala! Acum am plus 7 dimineatza (si plus 8 seara!)
Mihaela 26++

Mergi la inceput

Zice bine Tonnia, cine poate sa-si puna net acasa! Ca dupa-aia cum mai vorbim? Eu am asa ca de mine nu scapati!
Mihaela 26++

Mergi la inceput

Vad ca nu se-nghesuie nimeni la schimbat capitolul! Eu una habar n-am cum sa fac, stiu c-au fost niste explicatii pe undeva...asa ca Jadi, te delegam pe tine! Si Ioana te supervizeaza!
Dar poate invatam si noi, ar fi bine sa stim mai multe!
Mihaela 26++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata dragutelor!

Eu m-am relaxat in weekend , simbata mai pe acasa , am inchiriat 5 filme si nu am vazut decit 3 si jumatate...
Ieri am fost la cumparaturi dar in afara de lucrusoare de copil nou nascut (pentru cumnata mea care urmeaza sa nasca in urmatoarea luna) nu ne-am lipit de nimic. Am vrut costum de baie dar nu am gasit la mothercare din plaza urmeaza sa ma duc la piata dorobanti ca au mai multe lucruri...
De duminica care vine plec la mare pentru o saptamina si saptamina dupa inca nu ne-am hotarit unde sa mergem , bulgaria pare cel mai aproape ...

daca nu se ofera altcineva sa mute capitolul , ramin disponibila sa fac acest lucru!

Alea Alea,

Jadi
25 fixamente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata gravidute!

Nu mi-a iesit chestia cu medicalul, pt. ca vineri seful cel mare mi-a propus un targ: sa nu stau o saptamana intreaga acasa (gravidele au nevoie de activitate si miscare), dar sa imi iau cate o zi cand ma simt obosita, adica vin trei, stau una si pot sa plec mai devreme cand simt nevoia. Bineinteles ca acest targ m-a uns la inima, pentru ca nici eu nu as suporta sa stau acasa atat. M-as plictisi de moarte.

Tonnia bine ai venit din concediu. Esti bronzata? Cum s-a simtit bebe la mare?

Ioana ai venit in orasul in care stau eu Rasnov: acum 2 ani am cumparat o casa acolo. Pacat ca nu am stiut, ca veneam si eu la cetate.

Dimineata m-am speriat, am 12 kg in plus la 27 saptamani si 5 zile. Cu alte cuvinte 68 kg la 1,67 m. Si cu toate acestea, sambata o tipa era foarte mirata ca eu sunt gravida, in ciuda faptului ca aveam o rochita mulata. Cred ca lumea mai face si pe nebuna.

Flavia 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!!
De cum m-am trezit, am mancat si direct la calculator, cu voi.
De aseara am ramas singura si bebelusha noastra a simtit, pentru ca atata s-a agitat!!!!! Parca juca fotbal cu burtica mea. Trebuia sa ma ridic din pat, sa ma plimb, sa vorbesc cu ea, sa o mangai prin burtica si asa se linistea. A simtit si ea tensiunea mea......ca am ramas singura.
Azi trebuie sa merg pana la stomatolog sa imi schimbe un pansament la un molar....
Incep si la mine vise ciudate, dar asa dorm....de la 10-11 seara pana la 9 dimineata si ma trezesc o data pe noapte....

Codruta & 30 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, am +13 kg, deci am pus 1 kg in 2 zile. Poate mai dau jos din el pina la intrecere. Azi dimineata am avut o contractie la toata burta, si am putut vedea clar cit a mai ramas din stomacul meu: sint maxim 5 cm intre fundul uterin si plex!!! De aia imi e si rau noaptea, cum sa nu daca mincarea nu mai are loc unde sa stea inauntru.

Vedeti www.cnpas.org/cnpas/jsp/content.jsp?chapterId=126" target="_blank">aici care e de fapt proiectul de lege cu CIC-ul ... nu ce scriu ei prin ziare. Pur si simplu vor sa desfiinteze notiunea de CIC. Se va primi o alocatie pentru bb indiferent daca mama munceste sau nu.

jadi, hai mai muta tu capitolul asta, si apoi data viitoare il mut eu. O sa scriu din nou ce trebuie facut pentru mutarea unui capitol, si o sa pun mesajul la inceputul capitolului urmator, ca sa-l vada toata lumea.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutari mamicitilor

azi facem 26 sap ,doamne ce mai trece timpul ? si ce bine este

ieri am fost la cumparaturi ca au fost toate magazinele deschise si am terminat cu facutu valizei

dana 26sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna dimineata,

Flavia, si eu am acelasi sentiment. Desi eu ma vad cat casa sunt multe persoane care continua sa-mi spuna ca doar m-am ingrasat si sa se minuneze cand le spun ca sunt gravida. Si apoi urmeaza etapa a II-a: in cate luni sunt gravida? la raspunsul meu de aproape 6 luni primesc niste mutrisoare perplexe. cum aproape 6 luni si ai burta atat de mica???? Ceea ce ma dispera pentru ca eu chiar am o burtica maricica. Si chiar sunt cu Ioana la concurenta pt kg in plus acumulate.8 kg in aproape 6 luni.

Si deja au inceput "femeile cu experienta" - vai draga, o sa faci fetita ca uite de buze umflate ai (cica "te-ai buzat"), vai ce burta rotunda, sigur e fetita, te-ai patat pe fata asa ca o sa faci fetita!!!!!!!!!!!!!!!! La ultima remarca, chiar am explodat, nu de alta, dar chiar nu am nici o pata, nici o bubita, am un ten curat pe care nu l-am avut niciodata inainte de sarcina.

Azi dimineata am incercat si eu sentimentele de iubire profunda fata de semenii mei care calatoreau cu autobuzul. Mi-e imi era somn de picam si cald de ma scurgeam pe picioare, pe scaune in jurul meu numai baieti tineri si doamne si domnisoare care se uitau si se uitau si se uitau la mine si atat. Imi venea sa le spun ceva, dar m-am abtinut. Ceea ce e cel mai frustrant nu e faptul ca nu se scoala sa-ti cedeze locul si faptul ca mai au si nesimtirea sa se uite la tine ca la masini straine iar uitatul asta dureaza pana cobori.

Cam atat in dimineata asta, eu mor de somn de la Claritine si am o gramada de treaba aici la scarbici.

Sa aveti o saptamana buna.

Mihaela 23s4z

Mergi la inceput