Mamici de mai-iunie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Androix mesele nu le-am numarat pentru ca variaza de la o zi la alta. Nu mai zic ca lunea trecuta a facut temp 39,4 si rusu in gat, ca de abia mai putea inghiti.Asa a mancat mai putin. Deci sapt asta nu este o sapt etalon. Cu antibiotic, panadol si ambroxol, nu stiu cat ar fi putut lua in greutate, nu mai zic si de gatulet.
Asa ca o sa-l urmaresc sapt viitoare. De stat la san sta mai mult de o jum de ora, in plus si mai adoarme cu sanul in gura. Eu zic ca trage laptic, in primele 2 sapt luase cam 600 gr, dar cred ca raceala l-a dat peste cap, cu crize de colici si nervozitate, asa ca sapt urmat a luat doar 100. Sa vedem sapt urmatoare. In rest este un dulce. Nu ma mai satur sa-l privesc!
Beatriced la maternitate mi s-a spus sa nu mananc leg si fructe proaspete, exceptie facand doar bananele. Nici nu stii ce sa crezi!
Margott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Chris, eu il pup pe Stefan din prima zi si cu toate cosuletele nu o sa ma opreasca nimeni din pupat . Pediatra i-a zis lui tati sa nu il mai pupe ( era cam nebarbierit cand ne-a vizitat), da ii mai scapa si lui cate un pupic. Pai daca nu ii pupam acum, cand? Peste cativa ani nu or sa ne mai lase ei.

Pupici!
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Hai mai ca asta cu pupicii e tare! Pai cine sa ne opreasca din pupat, cand ei sunt asa de scumpi. Si pana una alta nu au facut cosuri de la pupicuri ci de la hormoni mamei cum zicea cineva pentru ca trec prin lapte... Am intrebat si eu si asa este! Asa ca spor la pupacit... Il spal pe fata cu ceai de musetel dupa care ii dau cu crema de galbenele. Vad ca au inceput sa se mai usuce, bietul de el este asa de iritat...

Mami de Alex mancacios

Beatrice

Mergi la inceput

M-a pus al cu coarne sa ma joc cu punctele si ce credeti... Mi-am adaugat efect de Glow, numai ca este prea tare si acum nu se mai vede bine numele... Am dat mail unui moderator sper sa na ajute si sa-l faca mai vizibil...

Cred ca nu aveam de lucru... E zi si tu?

Mami de Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

mygirl imi amintesc ca si noua ne zisese dr. pediatru ca are talpitzele intoarse, ca a stat stramba in burtcia. Ne-a recomandat masaj de 2 ori pe zi, dar eu eram disperata sa nu ajungem la ghips si ii faceam la fiecare schimbat de pampers, usor, cu ulei fiert. Si-a revenit de la sine, iar acum e mare alergatoare pe role si pe picioarele ei si pe bicicleta!

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 34 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Buna !
Multumesc pentru urari!
Noi ne-am intors acasa acum cateva zile....suntem bine si chiar pot spune ca m-am refacut....desi trebuie sa recunosc ca ma mai doare un pic ...epiziotomia.....
Ben al meu a fost unul dintre copii cei mai mari din maternitate ,cel mai paros si cel mai sanatos.......iar de frumusel ..ce sa mai vorbim este .......era cel mai frumos din toata maternitatea
Conditiile din spital au fost foarte bune si am avut inclus chiar si masaj si tratament estetic ,casete video cadouri pt bebe mic ,laptic pt bebe pampersi,servetele de sters funduletul...ce mai o gramada.....avand in vedere ca 3000 de dolari ii primesc inapoi de la guvern ,toata nasterea pot spune ca a costat doar 500 de dolari.....iar tratamentul din spital a fost de nota 10...am ramas cu amintiri foarte frumoase astfel incat parca as mai face si o fetita
Am noroc de mamica ca sta cu bebeica 24 din 24 ..eu ii dau doar tzatzi si ma odihnesc...desi ma gandesc cu groaza la faptul ca mami nu sta decat doua luni si jumatate...sper sa ma descurc si singura!
Nasterea a fost oarecum asa cum ma asteptam si in pofida faptului ca am nascut dupa untravaliu de 18 ore nu pot spune ca a fost foarte greu.......mai greu a fost dupa ....deoarece m-au taiat cam mult.
Oricum povestea nasterii am sa o scriu dupa ce am sa ma mai refac putin.....
Sanatate tuturor mamicilor si bebeilor!
Iar gravidutelor mult curaj pentru ca nimic nu este imposibil.

ANDRA si BEN STEFAN DNP15.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pengunica, bine ai venit acasa! Bineinteles c ao s ate descurci cu bb!

Monicica, felicitari! Vezi ca ai nascut pana la urma ?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Ieri v-am scris un mesaj lung si l-am pierdut. Nu stiu cum am reusit sa-l sterg, asa ca azi am revenit dat fiind ca broscuta mea doarme ca un ingeras. A fost pediatra azi la noi pt ca maine implinim o luna. Se pare ca parerile nu difera de la pediatru la pediatru, ci si la acelasi pediatru. Data trecuta cand a fost sa ne viziteze eu eram cu probleme cu mastita si m-a linistit spunandu-mi ca in prima luna trebuie sa ia 750g. Ok, ieri seara am cantarit-o si ne-am bucurat pt ca Ema a luat mai 840g, numa' ca la vizita de azi dr a spus:"Eu am pretentii de la copiii alaptati la san sa ia 1kg". Mno!!! Nu m-am mai stresat, spre surprinderea mea. Cred ca am invatat deja sa-mi ascult instinctele si sa nu ma mai lamentez la orice. Alta chestie: imi spune sa-i pun caciulita in cap, desi data trecuta a zis sa nu o obisnuiesc cu caciula decat dupa baita si asta daca e mai racoare. SI inca una: sa-i dau apa plata fiarta si racita, dar nu ceai. Ei, dracie! In fine, ne-a prescris si noua calciu gluconic 5g./zi(cu seringa) si 2 pic/zi de Vigantol(sa i le dau in somn). Ok, asta am vazut ca ati primit si voi, deci zic ok si incep sa il le dau. Dar la treaba cu NU ceai, sorry, dar deja i-am dat si e ok, asa ca voi continua. Si vis a vis de kg, e fetita, nici noi nu suntem mari, asa ca daca n-a luat 1kg, n-o fi foc. Eu sunt chiar multumita. ZIcea ca daca creste tot asa o sa ii dau la o masa Molumil. DE CE daca eu am mult lapte????

Revin..plange

Mergi la inceput

Fetelor voi a-ti inceput sa decalotati pielea de pe preput baietei? Ca noua din spital ne-a zis s-o facem dar pe la 1 luna s-au aproape de 2 luni, ca n-ar mai fi asa de dureros...
Cum este mai bine?

Fetelor cum scap de efectul glow, ca nu mai se vede bine numele asa bine... Ca m-a pus ala rau sa-l pun! S-au cum il fac mai putin ca e prea albastru...

mami de Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

La capitolul boroboate...azi mi-am inecat si eu copilul.Avea criza de colici si am vrut sa-i dau Debridat. Cred ca i-am bagat lingurita prea brusc in gurita, sau o tineam prea ridicata, ca s-a inecat saracul copil de nu mai stiam ce sa-i fac ca sa respire. S-a speriat ea, dar mai rau m-am speriat eu, ca abia ma mai tineam pe picioare de tremurat. saraca Alex nici n-a mai avut curaj sa suga...a mai tras 2 inghitituri de laptic si a adormit. Voi pe langa Debridat ii mai dati si altceva? ca eu in general ii dau sab simplex sau gripe cam la fiecare supt si numai cand are crize mari ii dau debridat. Nici nu stiu, nu sunt cam multe siropele pentru un bb atat de mic?
Mie pediatra mi-a dat Fluor-Vigantoletten 500, pastilute in loc de Vigantol. Eu pisez in fiecare zi o pastiluta si o dizolv intr-o ligurita de laptic. Voua v-a prescris asa ceva?

Poze

Mergi la inceput