Mamici de mai-iunie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Beatrice,bubitele de care vorbesti tu sint de la hormonii tai care trec in lapte.Si eu am avut aceeasi problema cu Cristi dar acum s-au mai retras.Eu l-am dat cu infuzie de musetel si am folosit o crema pe baza de oxid de zinc,poti sa folosesti si vaselina.
Mickyy si Crissu,FELICITARI

http://community.webshots.com/user/cristil102
http://community.webshots.com/user/anky2100

Anca Cristian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Anky zici ca de la hormoni? Mama, cam nasol... Ca are ceva! O sa incerc sa-i dau cu crema de galbenele ca altceva nu prea am.
Zic si eu ca Adina, de ce nu mi-a zis nimeni de treaba asta? Ca m-a prins nepregatita... Hm...
Adina si fetita ta este frumusica foc!... Cred ca toti bebeii dupa nastere parca sunt frati, seamana cam toti... Si sunt niste dulcei. Eu pe al meu il albesc de cate pupicuri ii dau...

Mami de Alex mancacios

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mickyyy, felicitari! Sa-ti traiasca fetitele si sa va bucurati de ele!

quote:
Originally posted by babygirl

Da' io stiam de la mama doar ca este fascinant sa alaptezi. Este, nu zic nu. Este incredibil sa vezi cum creste si se implineste si asta din laptele tau, dar de durere mie de ce nu mi-a zis nimeni nimic?
Pentru ca este atat de fascinant incat toate mamele au uitat de durere. Exact ca durerile facerii care dispar ca prin farmec cand iti auzi si vezi puiul pentru prima data.
Nici mie nu mi-a zis nimeni de durere. Ba chiar mai mult decat atat: sor-mea (care a alaptat doua fete) se tot minuneaza ce m-o fi durand pe mine atat...?

Filip nu tremura la baita ci doar putin inainte sa intram in apa, in timp ce-i fac masaj. Noi facem masajul cu crema de corp inainte de baie pentru ca dupa baie ii este atat de foame si urla cu toti plamanii de nu nimeresc mai repede sa-l pun la tzitzik. Mancau mare... In baie ii place de nu mai poate. oricat de suparat intra in cadita, poa sa urle cat il tine gura dar cand da de apa se linisteste ca prin minune si se bucura de baie. Cand il intorc pe burtica da din picioare de zici ca o ia la inot prin cada iar cand il clatesc il ridic putin si ridica si el piciorusele parca stie ca tre sa iasa din apa ca sa-l clatesc. Un inteligent ce mai...

Am tot vrut sa va intreb: voi ce tehnica de alaptat aveti? Adica: eu ii dau sa suga din ambii sani la fiecare masa cate 15-20 minute unul. Cu care san termin cu ala incep la urmatoarea masa. Voi cum faceti? Ca am auzit ca sunt femei care dau numai cate un san...? Oare cum o fi mai bine?

Ieri am avut si noi o zi mai nasoala. Filip nu mi-a dormit legat nici doua ore puse cap la cap toata ziua si colac peste pupaza mai si tresarea la fiecare zgomot dar nu ca pana acum ci mult mai violent si incepea nu sa planga ci sa urle. Asa nu l-am vazut niciodata, chiar m-a speriat, mai sunt si singura acasa IAR Spre seara nici nu stiam ce sa-i mai fac: era mancat, schimbat, tinut in brate. Pana la urma in prostia mea am crezut ca daca mi-a venit ciclul nu mai am lapte si copilul urla de foame. Culmea ca exact atunci sanii mei era moi ca niste sosete. I-am adminstrat una bucata biberon lapte praf si a adormit. Apoi m-am prins eu ca lapte am de fapt, cand au inceput junghiurile alea de care vorbiti si voi. Deci pana la urma ramane o mare dilema: de ce a urlat Filip ieri? Nu cred ca voi sti vreodata...

Adina, eu cred ca tu ai foarte mult lapte si pentru ca te mulgi atat de mult. Si pompa stimuleaza lactatia deci incearca sa stai cateva zile fara ca sa produca sanii exact cat mananca Ema. Asa tu ii bulversezi: mananca si copila, te mai si mulgi, ei cred ca e nevoie de cantitatea dubla. Fa o incercare.

Ruxel, lui Filip i-a cazut buricul in a 5-a zi dupa prima baie Apoi timp de cateva zile a avut o crusta de sange acolo pe care am sters-o cand mi-am facut curaj si am dezlipit-o de tot. De atunci Filip nu a mai avut absolut nimic la buric. Sa zic ca cu totul a durat 10-12 zile. Intreaba si tu pediatrul daca e normal si ce sa faci.

Va pupacesc, sa aveti o zi usoara!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Pai, pe unele femei le doare, pe altele nu.
Si eu am suferit mai mult cand o alaptam pe Miruna, acuma e totul mult mai lejer, nici ragade nu pot sa zic ca am avut prea naspa (le-am luat din pripa cu Garmastan si au trecut in doua zile), nici intepaturile alea (se simt atunci cand coboara laptele in canalele de colectare) nu mai sunt la fel de nasoale. Singurul lucru care ma deranjeaza e ca mai curge laptic si tre' sa port tampoane care sunt groase si urate si se vad de sub tricouri.

Androix, eu o tin pe mandra la primul san pana il goleste si abia pe urma trec la al doilea. Intrucat cel mai important pentru productia de lapte este ca sanii sa fie goliti macar de doua ori pe zi, iar cu pompa mai mult ma stresez si pierd vremea, o las pe pitica sa faca singura trebusoara, si daca mai vrea si din al doilea cu atat mai bine. La urmatoarea repriza fac la fel ca tine, incep cu celalt san (de obicei e mai plin, rar ii goleste pe amandoi). Timpul vad ca scade pe zi ce trece, are pitica o viteza la supt ceva de speriat! Si constat cu uimire ca nu se mai ineaca asa des, nici macar dimineata cand vine laptele garla si ea e inca adormita. Fata mare, ce mai...

Fi-mea vad ca e dormitorinc astazi, deja are aproape o ora de cand motaie fara pauza... probabil isi scoate parleala de ieri.
Si mitza mea zambeste frumos de cateva zile (mi s-a parut mie de saptamana trecuta, dar am zis ca e intamplare), iar ieri mi-a facut surpriza si a ras la o colega cu gura pan'la urechi si cu gangureala cu tot. La o colega, nu la ma-sa! Bine ca ma chinui io sa-i cant, sa-i vorbesc, sa-i zornai jucarele, si tot cu priviri sashii si incruntate ma delecteaza.

http://community.webshots.com/user/r0isin/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Fetelor care ati nascut cu Doctor Tutunaru, am si eu o mare rugaminte la voi...am o prietena care de foarte mult timp se straduie sa ramana insarcinata...dar fara folos si cu ceva sarcini pierdute, si stiu ca dumnealui este un doctor foarte bun...a aflat ca e insarcinata in 7 saptamani dar care are placenta desprina 20 %, isi doreste foarte mult un BB..
Ma puteti ajuta cu numarul de telefon al domnului doctor?
Va rog eu frumos, mi se rupe sufletul cand o vad ca incearca sa isi pastreze curajul dar ii dau ochii in lacrimi cand ma vede...
Va rog fetelor....

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Luluku, trimite-o la dr. Tutunaru pe prietena ta si sa vezi ce-i spune: "Cine e genialul care i-a zis ca are placenta desprinsa in sapt 7? Prin saptamana 14 incepem sa vorbim de placenta" Pun gatul jos ca asa o sa-i zica! E super de treaba. Uite aici numarul: 0723.999.939, sa nu ma certati ca-l dau in vazul lumii ca tot de pe net l-am cules si eu.
Multa sanatate pentru prietena si sarcina usoara si fara probleme!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Saru-mana Androix, multam de telefon, l-am avut si eu dar l-am pierdut..........ca si pe mine m-a speriat un destept si m-a indopat cu utrogestan desi nu aveam nimic..... mai sunt si d'astia...sa mori cu frica in san...DEGEABA!
Acuma cu Dumnezeu inainte.........!
Inca o data multumesc tare mult!

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Luluku, n-ai grija, te asteptam pina nasti si tu si pe urma ne transferam cu mamici si bebici la "Bebelusi de mai-iunie 2005"

Numarul dr.Tutunaru il gaseai si la el pe site, daca imi aduc aminte.

Azi mergem la controlul de o luna, se ne cintarim si masuram. Si afara tocmai ii pune de o ploaie cu trasnete si tunete. Sper sa se termine pina plecam noi la doctor.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

salut :)

am ajuns si noi in sfarsit acasa!am inceput sa citesc ce ati mai vorbit dar nu am terminat.
am nascut pe 17.06 dupa un lung travaliu terminat cu o foarte scurta cezariana o minune de baietel pe care am hotarat sa il numim Robert si are 4380 gr si e sanatos si frumusel numai la el ne uitam de o saptamana. O sa va povestesc cum a fost...
Felicitari Mickyyy, Crissu..toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hei, bravo Monica! Felicitari pentru printisor!
Sa fie sanatos, frumos, destept si norocos!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput