Mamici de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 2
Luluku spune:
Ei, fetelor....aparent o sa fiu ultima pe lista...incredibil!

Si toata lumea facea misto de mine...ca o sa nasc pana pe 15 iunie! Nah, ca le-am dovedit contrariul...!

Ei, eu o sa inchid lista...sper ca nu o sa treceti prea curand la topicul de bebici, si sa ma lasati pe mine de izbeliste...
OOOOOOOOOOOOfff, tare-s "mic"
si necajit!
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
roisin spune:
Micky si Crissu, felicitari, sa va traiasca prichindeii si sa fie ferciti! Mamicilor, refacere rapida, va asteptam cu vesti si povesti! ![]()
Elly, pentru Mihaita nu exista un cont separat, donatiile se fac in contul DC? In general sunt conturi separate, dar daca vrei sa faci donatie in contul DC, atunci ei administreaza banii dupa cum cred de cuviinta. Oricum, sunt convinsa ca pentru Mihaita se va dona maximul posibil, iar administratorii nu cred ca baga nici un ban in bunuzar. Nu vreau sa iau apararea nimanui, insa infrastuctura si intretinerea unui astfel de site e destul de costisitoare (mai ales ca folosesc soft de la Microsoft, adica scump), iar banii care vin de la buburuza cred ca nu acopera nici 10%. De altfel, ma indoiesc ca buburuza asta chiar merge, la noi cumparaturile pe internet sunt privite deocamdata cu multa reticenta.
Luluku, tine-te tare ca nu mai ai mult! Dopul ala nu reprezinta o garantie ca vei naste in curand, poa' sa mai dureze o saptamana sau poti sa-l pierzi direct la spital, nu te chinui sa-l cauti.
Beatrice, si fi-mea are niste bubite mici-mici pe obrajori, sunt de la caldura si transpiratie, eu nu o dau cu nimic, doar o mai sterg cu apa si pe urma o usuc, de obicei apar si dispar in aceeasi zi (cateodata de mai multe ori pe zi).
Apropo de ce spune Mygirl, si fi-mea s-a stricat de tot de doua zile. Doarme numai cate juma' de ora si pe urma se scoala cu scandal. Ieri si azi numai in reprize d-astea a dormit, sunt chiauna de cap! Din fericire, azi-noapte a dormit bine, iar a avut o repriza de 8 ore incheiate, iar la 9 am tras eu de ea, ca trebuia sa plec la doctor si am tarat-o dupa mine.
O intrebare am si eu: piticii vostri tremura la baita? Pe Irinuca o apuca tremuratul catre sfarsitul baitei, desi apa e mai calda de 37 de grade si temperatura din baie e absolut ok. E drept ca dumneaei a fost mai friguroasa de la inceput, dar cand o apuca tremuratul ma apuca si pe mine tristetile, nu mai stim ce sa-i facem sa-i treaca mai repede.
http://community.webshots.com/user/r0isin/
Alina21 spune:
Mersi mult pt. urari fetelor!La multi ani si tie elly b si-ti doresc acelasi lucru nastere usoara si bebe sanatos.Eu vad ca de ieri am incepus sa am niste contractii neregulate dar dureroase
si vad ca tot de ieri am asa o scurgere,un lichid palid si gelatinos (o fi dopul)!!dar nu-i in cantitate mare!
Este posibil sa pierzi din lichidul amniotic?si daca da...este periculos pt. bebe?
Felicitari Mickky ,refacere grabnica si bebe sanatos
Ruxel spune:
Felicitari Crissu si Micky !!
Apropo de baita, si a mea tremura putin si plange doar cand o spal pe burtica. Atata timp cat sta pe burta in baie este cea mai multumita.
Am o intrebare: bebelusilor vostri li s-a vindecat buricul complet? Si al bebelusei mele pare vindecat, dar cateodata mai vad firisoare de sange....
Ruxel
poze
loreen spune:
Buna fetelor...
Mickyyy bravo...felicitari...sa-ti traiasca fatuca si sa fiti amandoua sanatoase si repede acasa...
Eu sunt nervoasa cu nervii...Fii-mea mi le serveste incet ,cu picatura chinezeasca, incat nu mai rezist mult.Azi eram pe punctul de ai da telefon sotului sa vina acasa sa stea cu ea mie fiindu-mi rau de tot de la oboseala...Este cald afara,da bate vantul si prea mult nu pot sta;in bloc smulge unul de vreo 2 saptamani peretii cu pikamerul si nu pot dormi, netul imi face fite, si din toate astea m-am ales cu o durere crunta rau de cap...
Eu ii dau fetei ceai cu zahar,aml uat din cel brun ,fiind mai pur,si pe care il fierb odata cu apa.Asa i-am dat si Biancai ,chiar mi-a zis si doctorul sa fie la fel de dulce caeiul precum laptele.Miere nu se da la copii pana la un an...
Roisin si Delia tremura la baie dupa ce o scot din apa si ii fac masajul.Citeam undeva ca tremuratul este si de bucurie,nu numai de frig( slabe sanse pe caldurile astea)...
Luluku ceidin urma vor fi cei dintai... rabdare ,mai este putin...
Mygirl fa draga cum simti tu ca este mai bine pentru fata si in final si pentru tine.Dai copilului si ceai ca nu are nimic...Dintr-o lingurita sau doua( ca sa nu fiu nesimtita si sa vorbesc de biberon, stiind ca alaptezi) nu va refuza sanul...Si asa esti suparata pentru problema cu gipsul...
hai ca va las ca fii-mea da semne de plictiseala si ma duc sa-i fac baie...
Noapte buna...si cu mult sooooommmmmnnn!
Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31
Cornelia spune:
E ceva in aer
, ca si Stefan m-a terorizat azi. Ma dor mainile si spatele de cat l-am purtat in brate.
Si el tremura la baie si la masaj si sunt slabe sperante sa fie de bucurie
. Este foarte friguros, se invineteste imediat. Am tot asteptat sa se acomodeze, dar vad ca nu prea facem progrese. Ma abtin cu greu sa nu mai pun o hainuta pe el
.
Pupici!
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
Florentina G spune:
Mikyyy si Crissu - Felicitari, sa va traiasca minunile, sa fie sanatoase, mancacioase si somnoroase! Abia astept sa ne povestiti cum a fost!!!
Ruxel, si Maya e la fel - cand ii facem baita si masaj pe burtica plange iar cand e vorba de stat si gadilat pe spate nu mai zice nimic..putem sa o tinem asa ore intregi!
Noi am fost ieri la control, am inscris-o pe Maya la medicul pediatru care este o romanca tare de treaba, a stat cu noi mai mult de o ora, ne-a raspuns la toate intrebarile si ne-a asigurat ca va fi disponibila la orice ora pentru noi.
A cantarit-o si masurat-o, are 4.450g si 55cm, ne-a asigurat ca o sa avem o fetita inalta desi mami are numai 1.60 - ce sa facem, semanam cu tati intru totul!!!
Voi cum calculati greutatea pe care a luat-o copilul - raportat la cea cu care s-a nascut sau la ce cu care a iesit din spital? Eu sunt bulversata total, mai ales ca aici masuratorile se fac in pound si trebuie sa fac conversia de fiecare data cand ies din cabinet.
Si eu ma saturasem sa port sutien zi si noapte insa de curand am descoperit un maieu special pentru alaptat prevazut cu acelasi sistem ca si sutienul si este foarte confortabil si practic mai ales.
Vroiam sa va intreb daca voi aveti junghiuri la sani, eu am cateodata niste dureri...sunt ca niste cutite si parca ma si ustura in interiorul sanului, mai ales dimineata!
Va pupam pe totate!!!
Tina si
Maya
pozele noastre
loreen spune:
Buna dimineata...
Nu stiu cand voi putea si eu dormi .... Delia rupe patul dormind,dar eu de oboseala nu pot...
Imi era somn la un moment dat insa cea mica facuse caca asa de puturos incat a trebuit sa o schimb si gata somnul...
Voua vi s-a intamplat sa va mute nasul "productiile" copilasilor? Nu inteleg de ce, doar manaca numai lapte?!
A mea draga fata a inceput sa gangureasca bine de tot,mai ales dimineata imi ofera niste "discutii" inteligente dupa ce ii dau sa pape...Apoi daca nu are chef de somn imi mai si ride apoi chiuie de-mi vine sa o manac...Nu mai zic la baie ca geme efectiv de placere cand o freaca ta-su pe spate... Am constatat ca-si tine capul bine de tot cand ii fac masaj...
Apropo ...cand se pot pun in marsupiu?!
Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31
beatriced spune:
Florentina G, am si eu niste dureri in sani, ca niste intepaturi de cutit, dar am remarcat ca atunci cand este lapte mult in sani atunci ma dor. Culmea este ca daca ma mulg, peste vre-o ora iar am lapte si in cazul asta am si eu o intrebare, ce sa fac, sa stau cu pompa lipita de sani?
Cam nasol, dar rezistam...
Al meu bebe este tare cuminte la baita iar dupa ce il scot da din maini si din picioare de ma ameteste ca nu reusesc sa-l imbrac deloc... Si a inceput sa gangureasca de ai crede ca-ti zice ceva de mama ta... Hm...
Ma duc sa-mi fac o
pana nu se trezeste micul Alex si sa-mi beau
, ca sunt cam chiauna...
Pupici la burtici ramase si la mamici
Mami de
Alex mancacios
Am pus poze noi la:
http://photos.yahoo.com/piticii2003
beatrice
babygirl spune:
Beatrice, am vazut pozele voastre. Exceleeeenta poza "Alex la mami in brate"! Simpatic piticul tau. Seamana cu mami, sau ma insel? Vai, sunt adorabili toti cum dorm cu gurita deschisa!
A mea nu tremura cat ii facem baita, in schimb tremura la clatit, cand o ridic si toarna Mihai apa curata peste ea. Atunci tipa rau, broscuta. Nu ne laudam ca se omoara dupa baie inca. Daca nu o ud in permanenta peste partile corpului care nu intra in apa, tipa. Nu cred ca este, totusi, friguroasa. O tinem destul de dezbracata chiar si cand ploua si lasam geamul deschis la ea in camera, iar cand alaptez nu o invelesc cu nimic, chiar daca e noapte si e mai racoare, chiar daca are pe ea doar un body si nu are sosete. Cat despre caciulita, noi nu mai punem caciulita decat 10 min dupa baie daca e mai racoare. Nici cand am iesit afara n-am pus caciulita.
Va daca ati revenit la discutia legata de sani. Cred ca daca imi spunea cineva inainte sa nasc cum e cu alaptatul si cu sanii, nu credeam. Da' io stiam de la mama doar ca este fascinant sa alaptezi. Este, nu zic nu. Este incredibil sa vezi cum creste si se implineste si asta din laptele tau, dar de durere mie de ce nu mi-a zis nimeni nimic?
Azi m-am trezit ca ma dor sanii inclusiv cand ma saruta Mihai. Mai sa fie..! Inca ma gandesc la
in timpul primei nopti de ampor..
. Problema mare, zau!
Poate ca o sa uit de disconfort in mom. acelea, dar Mihai sigur nu va putea face abstractie de raurile de laptic cald.:))) Da, si pe mina in continuare ma dor sanii, am sfarcurile sensibile de ma deranjeaza si o camasa de noapte peste. In continuare parca m-as mulge degeaba, asa ca nici nu o prea mai fac. In continare nu pot dormi pe burta, am junghiuri si intepaturi, dar cand vad ca si la voi e la fel, constat ca e normal. DAr totusi, io de ce nu stiam toate astea ca sa fiu pregatita? Mno, glumeam. Noi sa fim sanatosi. Adevarul e ca nici eu cand vorbesc cu gravidute nu le pove d-alea rele, ci doar pe cele bune. Asa au facut si altii cu mine, d-aia m-au luat multe pe nepregatite.
Toate cele bune si ale harului!
Adina
http://community.webshots.com/user/thethreeofus