Mamici de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzam spune:
Fran, bebicul meu imi face program la greu, nu am mai avut timp sa scriu prea multe, dar de citit am citit tot.
Noaptea ma trezesc de 3-4 ori, ma "trezesc" dimineata cheauna.
Azi e prima zi de mult de cind Andrei a dormit mai mult si a stat linistit. Am schimbat picaturile de colici, poate or fi astea mai bune?
Ieri seara prin Herastrau am stat linga o mamica, avea un baietas de vreo 4 luni si din una in alta am vorbit de colici. Ea mi-a zis ca n-a avut nici o treaba, pediatra ei i-a recomandat un siropel, se cheama "Colic Baby" produs de Erbavita. M-am si dus la Helpnet si l-am luat, desi este scump. Dar as da oricit sa-l vad pe micut linistit. Azi a dormit si a mincat, cu mici tentative de plins. Siropelul contine extracte naturale, cunoscutele chimen si fenicul, plus coriandru, musetel si tei parca. Si scrie ca e recomandat pentru combaterea colicilor si a insomniilor nervoase. Iar insomnii nervoase are Andreiutzu' meu la greu.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
roisin spune:
Mai, m-a naucit pitica! Nu vrea, frate, sa bea lapte praf, cu chiiiiu cu vai am convins-o sa lipaie 30ml si asta pentru ca de la tzitzi n-a iesit chiar nimic, altfel e suficient sa simta gustul si aleluia! ![]()
Cu marsupiul nu e nimic batut in cuie, unii zic ca poti sa-l pui oricand daca are spatarul intarit, altii ca de la 3 luni, altii ca de la 5-6 (cand deja e prea greu sa-l cari)... Cred ca depinde si de marsupiu, daca are spatele tzapan si bebe sta fix in el (cum am vazut ca e cel de la Chicco), cred ca se poate pune oricand. Daca e mai moale ar trebui ca bebelusul sa-si tina bine capul, altfel n-are nici un punct de sprijin.
Noi am imprumutat unul in care se poate tine copilul culcat si este mana cereasca, o car pe fiica-mea oricat si oriunde cu el, cu carutul am iesit o singura data pana acum. Nu mai spun ca ii place la nebunie, incepe sa motaie imediat ce ma pun in miscare, are o moaca de omulet satisfacut si se uite la mine printre gene: "diiii, iapa!".
Mai avem unul (al nostru) care are si el o zona intarita la spate, dar e cam labartat (am impresia e un "numar" cam mare) si deocamdata e incomod. Desi, daca ma uit cat de sucita sta fiica-mea in scaunul de masina si cum doarme ea profund cate 3-4 ore in pozitii contorsioniste, n-as zice ca ghebosat inseamna neaparat incomod.
http://community.webshots.com/user/r0isin/
babygirl spune:
va, cat ati scris intr-o zi!! io-s chaiuna! androix, si ema a halit azi si ieri din 2 in 2 ore. ba, mai mult, ieri am iesit in herastrau in speranta ca ne vom plimba mai mult, dar la 2 ore am mers la mama care sta p-aproape, ca sa o alaptez.nici sa mananc n-am avut timp azi. noroc ca a venit mihai mai devereme azi si a gatit, iar acum mananc. nu acelasi lucru se intampla si noaptea. mi-a dormit 7 ore noaptea trecuta!!!
andreea.a, am vazut pozele voastre.toate.:)sunteti niste frumosi toti 3.
apropos de botez, cum spunea si roisin, si noi vrem ceva restrans, undeva afara, fara meniu prestabilit. va fi in 3 sau 4 septembrie, la aceeasi biserica unde ne-am si cununat.
intrebare: ema mea are o luna deja si inca e shashie. cand o sa priveasca drept..?:)
adina,mami de ema
http://community.webshots.com/user/thethreeofus
Androix spune:
Bisericutza aia cocheta din deal este locul unde am fost eu botezata.
E foarte frumoasa si daca nu ma insel se numeste sf. Andrei. Numai preotul mi s-a parut putin cam snapan. Acum vreo 8-9 ani am avut nevoie de certificatul de botez, asa am avut de lucru cu el. Desi eram inca un copil nu s-a sfiit sa-mi ceara o suma apreciabila pentru a-mi da certificatul care am aflat ulterior ca se elibereaza gratuit.![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
andreea.a spune:
Multumim frumos pentru raspunsuri!
Il mai las un pic si o sa fac si eu o tentativa cu marsupiul. Scaun de masina inca nu ne-am luat, am dat "comanda" la tati meu si il asteptam. ![]()
Babygirl - si voi sunteti frumosi, mama mama! 
Fetelor, mi-am luat cantar. Mare greseala - am 13 kg in plus!!!!! 

Si ma mai miram ca nu ma incap pantalonii!?!!
Andreea & bb
Eric Andrei (16 iunie 2005)
http://photos.yahoo.com/andreea4
beatriced spune:
Fetelor ce va chinuiti cu botezul cu restaurant si alte minuni? Trebuie sa fie un prilej de bucurie pentru membrii familiei nu pentru invitati, ca doar nu e nunta. Noi nu avem de gand sa facem la nici un restaurant ci acasa cu nasii si parintii, la un gratar si un pahar de bere, suc, etc. Asta bineinteles cand vom veni in Romania. Ca aici nu se pune problema ca nu exista biserica ortodoxa romana...
Mami de
Alex mancacios
Povestea nasterii micului Alex:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885
Ziua lui de nastere:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;28/st/20050522/n/Alex/k/70e9/age.png
foto: http://photos.yahoo.com/piticii2003
Beatrice
crissu spune:
Andreea.a sa-ti traiasca cheliuta ca e tare dulcic.
Mickyy stiu ca am nascut cu acelasi medic (ca doar cine te-a stresat 9 luni de zile, nu eu?) dar nu ma asteptam sa-ti povesteasca de mine. E bine daca zici ca se mai strange operatia ca mi se pare mare rau. Pansamentul mi-a fost mie teama sa-l scot sa nu se intample ceva pe acolo, ca de, eu aveam impresia ca ala protejeaza. Nu mai zic ca am stat 15 minute in fata dusului de frica sa nu intre apa acolo.......

Fetele cu cezariana voi mancati fructe proaspete? Sau mai bine zis ce mai mancati voi in conditiile in care alaptati ca eu sunt chiauna ca unii zic una, altii alta de nu stii ce sa mai crezi.Si nu de alta dar mie mi-e foameeeeeeeeeeee.
Doamne ce fericite trebuie sa fiti voi carora va dorm ingerasii cate 4-5 ore legate. Printesa mea se trezeste noaptea din ora in ora sau la doua ore cateodata. In schimb ziua doarme ceva mai bine.
Incerc sa pun niste poze dar nu prea mai stiu cum se procedeaza..............ajutorrrr.
Crissu si Iulia (19.06.2005)
crissu spune:
Aaaa si despre botez ca tot ati discutat.......l-am fixat si noi pe 21 august undeva in aer liber la o gradina de vara. (e in afara Bucurestiului dar e super dragut).
Criss si Iulia
Ruxel spune:
![]()
In privinta marsupiului, noi am rezolvat cumparandu-l pe cel de la Chicco, ala in care poti sa pui copilul si culcat. Cand o punem in el, adoarme instantaneu. Este excelent si de calitate foarte buna.
Noi o sa facem botezul in prima jumatate a lui Septembrie si sper sa gasim la un restaurant in zona casei...avem vreo 3.
Crissu.....eu am mancat orice, aproape imediat dupa cezariana...cam la o saptamana. Dar eu nu am alaptat....deci nu stiu daca tu ai voie orice...mai bine zis SIGUR nu ai voie orice.
Avem si poze noi in album !!
Ruxel
poze
Cornelia spune:
Si Stefan m-a chinuit azi si mancat din doua in doua ore, f. putin la fiecare masa si a urlat pana la urmatoarea. De fapt, nici nu mai stiam cand trebuie sa ii dau sa manance
.
Marsupiul de la Chicco il avem si noi, dar nu mai incape copilul in el, in pozitite orizontala. Pe Maria am plimbat-o destul in marsupiu. Lui Stefan nici nu i-a placut. Dae luna viit. trecem la pozitia verticala si sper s afie mai bine.
Botezul MAriei l-am facut si noi acasa, tocmai in ideea ca vreau ceva simplu, doar in familie. Dar cum familionul meu e f. mare, a iesit mai mult balamuc. Acum, chiar ca nu as avea cum sa ma ocup de organizarea botezului acasa.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)