Mamici de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 15
Androix spune:
Crissu, ia si mananca tot ce poftesti. Recomandarea mea este sa nu mananci capsuni si fasole uscata in rest absolut orice. Eu una mai scap si cate un pahar de cola. Fanta nu mai zic ca beau aproape zilnic. Daca crezi tu ca ceva ar putea sai faca colici mananca cate putin marind portia gradat si urmarind reactia copilului.
Botez in familie vreau si eu dar spuneti-i asta si sotului meu. 
Si tocmai am descoperit ca in marsupiul pe care il am pot pune copilul si culcat. Dar deja il pot pune si normal, are spatele intarit, insa nu am curaj sa-l tin foarte mult asa, doar cate o jumatate de ora.
A dormit copilul meu toata noaptea. Am incercat si eu metoda cu baia la 10, dar nu asta este motivul pentru care a dormit ci faptul ca a baut 100ml de formula pe langa resturile pe care le-a mai gasit in tzatzele mele. Ca asa m-a stors ieri incat aseara aveam sanii ca niste sosete goaaaaaaale. Si a trebuit sa-i dau sa haleasca. Dar nu e avantajos sa-l scald la 10 pentru ca eu nu mai apuc sa fac nimic, pana termin cu el se face 11 si apoi un dus si un pic de tv si se face 12 pana ma culc, iar trezirea la 6 dimineata. Nu mai am vreme sa fac mare lucru. O sa vad. Sper sa-si revina.
Gata va las ca tre sa plec in parc.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
mygirl spune:
Buna dimineata! La capitolul maraiala ne inscriem si noi. Dupa ce duminica a fost un ingeras, am stat toata ziu afara, am fost la o petrecere si Alex a dormit non stop, se trezea doar cateva minute pentru papa, ieri a tinut-o intr-un plans. De la 14 la 20 nu a dormit aproape deloc, doar atipea 10 min si dupa aia iar vroia tzatza si plangea. Am incercat aseara metoda cu baita la ora 23, dar mai mult mi-a dat programul peste cap. A adormit la 24 si s-a trezit la 2 jumate, in loc de 3 sau 4 la cat se trezea in mod normal. Asa ca prefer sa-i fac la 9 jumate, ca sa adoarma mai devreme(mai ma zbengui si eu cu tati pana la miezul noptii).
Poze
gabitzam spune:
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52073" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (59)
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)