Mamici de mai-iunie 2005 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
Cornelia spune:
Elly, tinem pumnii!
Maria Munteabu, la multi ani baietilor!
Fran, am fost duminica si am vorbit pt. botez. Tot atunci mi-a citit si preotul (molifta).
Multumesc pt. inf. referitor meniu. Pe mine ma enerveaza ca imi trantesc un meniu de nunta in fata, din care scot sarmalele. Sa vad cum o sa facem, ca inca nu suntem hotarati pt. restaurant, dar nici prea mult timp nu mai este.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
Androix spune:
Deci nu mai pot, nici lapte nu mai am in tzatze cat ar vrea calicul asta mic
iar plange de foame
Cornelia dar cat ti-au cerut pe meniu? Eu vreau aperitiv, sarmale si friptura cu salata, iar ca desert tort cu inghetata deasupra.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
Cornelia spune:
Preturile sunt in jur de 7 - 800.000, cu aperitiv banal, peste!, friptura (cred ca si salata) si prajituri (adica o placinta - din partea casei
sau cozonac - tot din partea casei). Eu as renunta la peste. Toti accepta sa aducem noi bauturi si prajituri. Problema e ca noi o sa avem 30-40 persoane, adica doar familia
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
roisin spune:
Bai, m-ati pus pe ganduri cu botezul asta... Noi vrem ceva ultra-simplu, cateva persoane (probabil in jur de 20), fara meniu pre-stabilit, doar o rezervare, eventual pe terasa (stiu eu una draguta, pe Traian), la biserica ne orientam din zbor si gata!
Pe Miruna am botezat-o in Baneasa, la o bisericuta cocheta intr-un varf de deal, la Irinuca vom cauta ceva in functie de restaurant, eu nu am nici o preferinta, barbata-miu nici atat.
As fi facut acasa, fix pentru ca vrem ceva simplu si fara fast, in familie, dar n-am chef de pregateli si agitatie, asa ca tot la restaurant ajungem.
Molifta se poate citi pe loc, inainte de intrarea in biserica, eu data trecuta am facut toata smecheria cu chemat popa acasa la 9 zile, mers la biserica la 40 de zile, si asta numa' de gura soacra-mii, ca pe mine ma lasa rece treburile astea... Acum o sa fac "my way" si am sa ma stresez mai putin.
Pitica-mea are zi de odihna astazi, a dormit 4 ore mai devreme, acuma de vreo ora iar doarme, eu n-am apucat sa atipesc pen'ca am niste copii bezmetici pe etaj care vor sa darame blocul taman la pranz! ![]()
Din cauza de nesomn s-a bramburit si productia de lapte, am sa ma chinui sa beau niste ceai d-ala imposibil, ca daca ii bag fetei supliment de lapte praf imi scuipa tetina drept intre ochi!
http://community.webshots.com/user/r0isin/
andreea.a spune:
He he he!! Androix, sa stii ca si eu m-am mirat ca Eric e asa chelios. Eu aveam o claie de par cand m-am nascut. Cred ca seamana cu ta-su cand era bebe. A! Vroiam sa te intreb ceva: am citit in urma si am vazut ca stai in Colentina. Si eu stau tot la intersectia cu Dna Ghica, in blocul cu supermarketul Eden, Raiffeisen, etc. Zici ca va plimbati in Plumbuita? Poate ne "cuplam" mai incolo. De Joi avem si noi voie afara! Iupiiiiii!! Initial o sa-l duc in Plumbuita, dar apoi m-as duce in celalalt parc, in Tei, ca e mult mai dragut si linistit. Ce zici? Aveti chef de "companie"? ![]()
Cornelia -
!
Si al meu vad ca are zile in care mananca din ora in ora, din pacate chiar si noaptea. Noroc ca a luat in greutate, ca altfel ma gandeam ca e laptele meu de vina..
Si noi o sa facem botezul cat mai curand, caci am vb dinainte cu parintele si cica la catolici se face si la doua saptamani. Cica sunt pustii mai linistiti si mai "usor manevrabili". ![]()
Va mai pup o data! Na! 
Andreea & bb
Eric Andrei (16 iunie 2005)
http://photos.yahoo.com/andreea4
Androix spune:
Andreea, pai noi suntem vecine de-abinelea. Eu stau intr-unul din blocurile din spatele BCR-ului. Sigur ca suntem dornici de companie in parc. Noi iesim in general dimineata intre 10 si 12 si daca mai sunt in stare mai tragem o partida seara in 4 si 6.
Hotarat lucru: azi e cea mai proasta zi de cand am nascut. Incep deja sa ma ingrijorez. Filip si-a urmat graficul a cerut iar papa la 6 fix nu cumva sa treaca mai mult de 2 ore. Sunt stoarsa ca o lamaie iar el miorlaie in continuare. Mi-e frica de mor ca am vazut ca din tzatze abia mai curge cateceva. Am mancat, am si baut, ma duc sa mai bag niste ceai d-ala imposibil sa vad ce fac. Daca nu parca vad ca iar suplimentam in seara asta cu o steclutza. 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
lucas spune:
andreea.a poti sa uiti de parcul TEI, e super aglomerat, curent, nu poti sa stai la umbra, am fost eu de 2 ori si m-am lecuit.
eu acum ma duc in Circ, e mai mare, si ai unde sa te plimbi. eu cind ma duc in parc trebe sa merg in continuu nu pot sa stau mai mult de 5 min. pe banca ca incepe sa plinga, poate dupa ce scapa de colici.
Matei (21.05.2005)
http://community.webshots.com/user/matei2005
gabitzam spune:
Noi facem botezul la sfirsitul lui august. Am vorbit deja la restaurant si am facut un contract, am dat avans. Si biserica si restaurantul sint aici in Baneasa, la citeva minute de mers pe jos de noi. Mi s-a parut cam scump meniul, dar n-am avut chef sa mai cautam prin oras, am vrut aici aproape de casa. Biserica e cea de care zicea si Roisin, din virful dealului.
Meniul este unul de nunta din care am scos noi sarmalele si pestele. Si fara bautura. Si este 850.000lei. O sa fim undeva in jur de 25 de persoane, doar familia.
Voi mai faceti invitatii de botez, ca cele de la nunta? De unde se iau cruciulitele acelea mici care se pun in piept la invitati?
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
andreea.a spune:
Aaa.. ce rau imi pare.. Ma mai plimbam prin Tei vara trecuta si imi placea tare.. Dar daca zici ca e aglomerat.. ata ete. Pana in Circ fac destul de mult.. Poate o sa merg si eu mai incolo, ca saptamana asta avem voie cu portia cica: 15 min Joi (cu toate ca eu cred ca il scot de Miercuri
), dupa aia 30', 1 ora si dupa aia abia program de voie. Cel putin asa a zis pediatra. Voi asa ati facut?
Androix - abia astept! Poate imi mai dai si sfaturi ca esti o mamica mai cu experienta decat mine!
Sper ca Filip sa se linisteasca si sa revina la programul normal. Pareai asa relaxata!!
A! Si mai am o intrebare (care stiu ca s-a pus de o mie de ori, dar nu mai stiu raspunsul - deh, neuronii ioc!): de cand putem pune bebeul in marsupiu? Banuiesc ca e prea devreme acum, dar ma intreb si eu.. oare cand?
Andreea & bb
Eric Andrei (16 iunie 2005)
http://photos.yahoo.com/andreea4
fran spune:
Tzumpiloi, Androix, Cornelia- merci frumos de informatii.
Gabitza chiar ma intrebam ce faci ca nu ai mai scris...pai cruciulite se gasesc la biserica sau se pot cumpara din cele mici de argint de la bijuterii si duce la sfintit...cred.
De Nefertari, Cloreta mai stie cineva ceva?
Luluku?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05