La noi, la Galati sa veniti! (5)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Verutza..ma bate gandul mai.As vrea sa ma duc cu el..Uite ce zice alina..ca si cu Aloe Forever o poti da in bara.Ma apuca pandaliile.
Verutza..tu parca lucrai la Radio Alfa??sau incurc eu?erai ceva sotzioara de dir Radio alfa???
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dinedana spune:
Ma inscriu si eu in lista voastra cu bebita mea Dinescu Antonia nascuta la data de 30.09.2003.
Fetelor am vazut ca vorbiti despre o cura de slabire numita Scarsdale??
Ce este?Lamuriti-ma si pe mine ca toata sarcina cu Antonia nu am luat decat 13 kg pe care le-am dat jos dupa o luna iar cand am vazut ca nu ia copilul in greutate m-am pus pe treaba si m-am facut cat CHINA.
Spuneti-mi si mie in ce consta ca vreau sa ma duc la mare si mi-e sa nu moara careva pe acolo cand m'o vedea.
In rest munca si copil ca altceva nu prea ai ce face in Galati.
Sper ca sunteti bine cu toatele si abia astept sa facem o intilnire sa ne vedem toate la ochi.
V-am pupat.
vilma spune:
Corina, poti sa mergi cu incredere pe homeopatie si la Stef, eu il tratez deja pe Tudor in acest fel si nu sunt probleme. La inceput mi-a fost greu sa i le dau, ca nu le accepta, apoi am observat ca s-a luat dupa Anca si le ia si el.
Ce mai trebuie stiut este ca aceste bilutze se iau intre mese, sa nu manance si sa nu bea nimic inainte si dupa cu jumatate de ora (absorbtie maxima de substanta). Bulinutele mici se dau cate 7-8 bucati, cele medii cate 5-6, iar cele mari, 3-4. Trebuie sa iti observi foarte bine copilul, sa stii simptomele ca sa i le explici.
Verutza, unde gasesc cartile?
Pentru listuta, Anca e nascuta pe 27 aprilie 2001, iar Tudor pe 11 decembrie 2003
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
korinna spune:
Cel mai tare mi-e teama ca o sa le refuze si nu o sa am cum sa-l conving.Macar sunt bune la gust?Mi-e ca dau banii pe consultatie,pe medicamente..si in final el o sa le refuze.Eu o sa ma enerfez.....si nu o sa realizez nimik.
Oricum,macar la consultaie ma duc sa vad ce zicece ii recomanda.ca m-am saturat de atatea antibiotice.In ritmul; asta ii fac ficatul varza..si ii distrug sistemul imunitar!
liliana29s spune:
Salutare
Pentru listuta - puiul meu Dan Mihai (strigam Dani de obicei, nu Daniel ca nu-mi place).Data nasterii 15 iunie 2004.Saptamina trecuta am sarbatorit 1 anisor.
I-mi pare tare rau ca nu am ajuns si eu la intilnire, ramine pe data viitoare.
Liliac1 am ris ieri pe burta cu Dana si inca o colega ascultind versiunea de "catelus cu parul cret" spusa de vulpita ta.E super dulce pustoaica.
Liliana
korinna spune:
Buna dimi la fete!!
ce zi!!! Ce vreme!!!Itzi vine sa lasi totu balta!!eu oricum traversez o perioada depresiva..vremea asta..ma aduce la disperare.Macar cu copilul nu pot iesi din casa!!!Sunt tare trista!
liliana29s..copilul tau e nascut in aceeasi zi cu sotul meu:15 iunie!..La multi ani si multa sanatate!!
se pare ca vremea in we va fi f urata!!!
ellen spune:
Korinna, eu am o pediatra ca este si medic homeopat si imi da remedii homeopate pentru bebelina inca de cand s-a nascut. Pastilutele sunt bune la gust, dar nu iti face griji ca o sa le refuze, la urma urmei poti sa i le dai dizolvate in ceai sau suc sau in ce ii place lui mai mult.
Cand era mica, mica Alexuta, eu i le dadeam dizolvate in ceai. Acum i le dau direct in gurita si le suge ea. Elena &
Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
liliana29s spune:
Multumesc korinna.Sa-ti traiasca sotul si La multi ani.
Cum sint barbatii din zodia gemenilor ca eu nu cunosc nici unul.
I-mi spune si mie cineva ce mai maninca un bebel de un an la masa de dimineata?
Liliana
liliac1 spune:
Am actualizat listutza...
Liliana29s 10x pentru aprecieri. Chiar ca-i o vulpitza fii-mea...Imi place cum i-ai spus.
L-am "transformat" pe Daniel .
Korinna Mai, poate un tratament naturist l-ar ajuta pe Stef in toate problemele pe care le are.
Laura Te pregatesti sa intri in concediu, mai?? Offf, vreau si io!!!!
Moooaaama si eu ce stare am de la vremea asta, imi vine sa fug acasa, sa-mi pun o perna pe cap si sa dorm dusa!!!
Dar...muncesc cu drag si spor
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica