La noi, la Galati sa veniti! (5)
Raspunsuri - Pagina 4
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Nu dorm Alina,(din contra, in curand am sa muncesc si cu picioarele, oare pot sa tastez si cu ele ? pacat ca n-am doua creiere ) dar toti au cate o urgenta exact azi cand e ultima zi de lucru pentru mine ( maine plec in concediu ). M-au zapacit ! cred ca o fac expre ca sa ma bucur eu cat mai mult de concediu ! Oare ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Iubitelor, gata ! M-a amenintat sefu ca daca nu plec intr-un sfert de ora se razgandeste si adio concediu ! Pana si el mi-a spus ca e gelos pe cele doua saptamani de concediu ale mele ! Am de facut la bai in mare si la bere de baut>>>>toti colegii m-au rugat sa fac asta pentru ei.
Sper sa ne reintalnim sanatoase , fericite si pline de voie buna ! Bebeii sa va fie cuminti si mancaciosi , iar sotii iubitori !
Va pup !
P.S. Poate gasesc eu un internet pe litoral !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
dinedana spune:
Laura iti doresc vreme cit mai insorita si distractie cit mai multa.
Sa te gindesti si la noi clasa muncitoare si sa ne aduci o bucatica de soare sa ne bronzam si noi.
Antonia o sa vada marea luna viitoare daca nu se intimpla vreo chestie naspa.Oricum nu cred ca am sa mai vin cu ea acasa,probabil o las pe plaja sau mai bine direct in apa pentru ca parca vad ca n-o mai scot de-acolo.
Abia astept sa ma fac de bafta cu copilul la mare.
Pana atunci celor care pleaca inaintea mea,CONCEDIU PLACUT fetelor.
ELIZA MIRON spune:
Buna seara!
Cookie, te rog, mai trimite-mi pasii aceia...
Laura, distractie placuta, mult soare si apa calda!Acum doua saptamani era cam rece...sper sa aveti noroc!
vladhana spune:
Ce mai faceti fetelor? Vine Laura de la mare si gaseste aceeasi pagina? Eu am fost azi in parc cu Vlad si pentru prima data l-am vazut si eu linistit,azi a descoperit banca.Am facut pana la carut si ne-am facut curaj sa plecam fara el,cu Vlad de manuta,si cu toate ca nu stam departe de parc cand am ajuns era rupt de oboseala.S-a lipit de banca si nu mai vroia sa se dea jos.Parca imi parea rau ca stau si eu linistita.Asta dupa ce ieri a facut putintel circ in parc de se uitau toti oamenii la noi dupa o masina a unui alt baietel.Are un simt al proprietatii cand e vorba de masini...Nu am crezut ca de la o varsta atat de mica se pot distinge prin jocuri,preferinte..fetele de baieti.Al meu cum a primit prima masina si-a pierdut interesul pentru celelalte jucarii.
Ei, dar e tarziu de-acum asa ca noapte buna!
hppt://photos.yahoo.com/vladhana
vladhana spune:
Vreau si eu sa fac ceva si...asa ca revin
http//photos.yahoo.com/vladhana
sper sa fi reusit de data asta
vladhana spune:
Sunt de rasul lumii...Aveti iertare si nu ma judecati prea aspru.
Cookie,ajuta-ma si pe mine cu acei pasi ca nu mai am curaj sa incerc.
Hana
cookie spune:
Haide, Hana, crezi ca s-a nascut cineva invatat? Cine sa te judece?
Nu fi suparata si mai incearca! Ti-am trimis un e-mail, dar poti sa-ti activezi si mesajele private din stanga paginii. Spor si pupici!
Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Buna dimi Galati..vad ca slaba miscarea pe aici!
Se anunta iarsi ploi....
Acum sunt la servciu.Am revenit.De azi Stefan sta cu bona angajata.Sa vedem cum s-or impaca unul cu celalalt.
Liliana..ce faci mai?E 11 si inca nu esti la serviciu??/Unde umblii???
Va doresc o saptamana minunata si plina de realizari!