La noi, la Galati sa veniti! (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

Dragele mele,
V-am scris un mesaj lung si cuprinzator dar nu stiu de ce nu a fost inregistrat si acum sunt nevoita sa-l scriu din nou.
alinam,
Draga mea, dar de ce nu poti dormi, sau burtica nu te lasa?
korinna, Cabinetul de homeopatie se afla in Micro 17 cum te duci spre Restaurantul Cina pe partea stanga la parterul blocului I1B la doctorita Goarza, telefon 464645 si se merge cu programare. Asa cum am mai spus tipa e de nota 10. Remediile sunt sub forma de granule si se administreaza fara a se atinge cu mana pentru ca sunt incarcate energetic.Nu se inghit si nu se mesteca, ci se tin sub limba sau in gura pana se topesc si au gust dulce. Sunt facute din plante, insecte sau minerale. Tratamentul e de lunga durata dar beneficiile sunt imediate. Recomand cu toata caldura acest tip de tratament caci am inceput sa detest medicina alopata(Vilma stie de ce).
Vilma,
Am cumparat deja cartea"Copiii de Cristal", costa doar 40 000 lei. Se spun lucruri foarte interesante despre copiii nostrii care au anumite caracteristici ca:
- sunt nascuti dupa anul 1995
- au ochi enormi cu privire intensa
- personalitate cuceritoare, magnetica
- incep sa vorbeasca mai tarziu
- au orientare muzicala
- pentru a comunica se folosesc de telepatie sau de un limbaj format din semne pe care si le inventeaza singuri.
- temperament bland echilibrat, bland si iubitor.
- sunt iertatori si intelegatori
- sunt legati de natura si animale
- prefera hrana vegetariana
- sunt cataratori neinfricati
Restul sa las pe voi sa cititi din aceasta carte. De asemenea va recomand si cartea " Despre copii" de Osho.
Laura,
Daca te ocupi tu de listuta iti dau datele copiilor mei:
Dalian-Bogdan data nasterii 1 dec 2000
Alina-Diana data nasterii 8 aprilie 2003.
Azi-dimineata Dalian a fost la inot si la tenis. A fost foarte multumit.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Lista:

AlinaM DPN: 26.09.2005
Liliac de ANDRA MARIA (29.09.2003)
Korinna de STEFAN OCTAVIAN ( 31.05.2003 ) si de MIHAI ( 25.09.1996 )
Cookie de SABINA IOANA /red] ( 24.12.2004 )
ElizaMiron de VLAD TUDOR ( 03.01.2001 )
Hanavlad de VLAD CRISTIAN (01.03.2004 )
Liliana29S de DANIEL (
LauraFlo de DARIA ( 15.03.2004 )
Verutza de DALIAN BOGDAN( 1.12.2000 ) si de ALINA DIANA ( 8.04.2003 )
Vilma de ANCA si de TUDOR (

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album [red]MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Asa am gandit eu listuta, daca aveti alte idei spuneti-le. Dupa cum vedeti e incompleta, asa ca va rog sa mi dati datele lipsa.
Pentru ca eu plec sambata in concediu se va ocupa Liliac de actualizarile de rigoare.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Korina mama mea a fakut acum cativa ani tratament cu aloe forever (gel, pastile cu toiate porcariile) si s-a dezechilibrat in asa hal de le ele ca a intrat in spital, fii atenta ca nu la toata lumea au efecte benefice .... a si la vremea aia mai dadea si 6 mil pe luna, tratamentul .

Verutza, burta m-ar lasa sa dorm, da nu ma lasa munca, am program de la 7 dimineata

LAURA, ai gresit dpn-ul mai, sau te-ai gandit tu ca daca arat ca un elefant o sa tin sarcina ca un elefant ,12 luni???? hihihihi, am glumit, nu ai gresit prea tare ar fi 26 septembrie, da eu am de gand sa fie mai devreme ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Baietii mei:
Stefan Octavian 31 mai 2003
Mihai Daniel 25 sept 1996

Verutza faza cu pastilele alea e c Stefan e prea mik si nu suge inca bomboane.si nu cred ca ar sta cu ele sub limba..le-ar scoate..le-ar mozoli....Nu stiu cum sa fac.Cred ca e prea mik al meu...abea a facut 2 ani.

Eliza
..imi pare rau de pb tale de sanatate.Eu tin Regimul Scarsdale.Am dat de la 86 ..pana la 64.Acum am mai pus la lok..am 70..insa in 2 sapt le dau repede jos cu Scarsdale>Daca vrei ..iti trimit pe mail...numai da-mi adresa.
Si..am Cv-ul pus pe 2 siteuri.Am fost contactata de multe ori..am fost si la interviuri.La unele nu mi-a convenit mie...la altele..nu le-au convenit alora de mine.....:((

Cam atata..momentan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Laura, listuta e haioasa! Fetita mea este Sabina Ioana, nascuta pe 24 decembrie 2004.

Eliza, ai primit PM-ul meu? Desi cred ca n-ai chef de nimic cu atatea probleme... Iti doresc sa te faci bine cat mai repede!

Alina, ce-ti mai face burtica? N-o duci si tu la plimbare, ca as vrea sa te mai vad si eu!

Korinna, bafta cu regimul si cu CV-ul!

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Korina mama mea a fakut acum cativa ani tratament cu aloe forever (gel, pastile cu toiate porcariile) si s-a dezechilibrat in asa hal de le ele ca a intrat in spital, fii atenta ca nu la toata lumea au efecte benefice .... a si la vremea aia mai dadea si 6 mil pe luna, tratamentul .

Verutza, burta m-ar lasa sa dorm, da nu ma lasa munca, am program de la 7 dimineata

LAURA, ai gresit dpn-ul mai, sau te-ai gandit tu ca daca arat ca un elefant o sa tin sarcina ca un elefant ,12 luni???? hihihihi, am glumit, nu ai gresit prea tare ar fi 26 septembrie, da eu am de gand sa fie mai devreme ......

Mergi la inceput

korinna,

Consultatia la cabinetul de homeopatie costa 300 000 lei. Mergi si tu?

Mergi la inceput

korinna,
Cred ca aceste remedii sunt si pentru sugari deoarece am inteles ca doctorita are si pacienti foarte mici. Oricum cred n-ar strica o consultatie. Vezi tu si ne spui si noua.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Copilul meu este Vlad Tudor si e nascut pe 3 ianuarie 2001
Cookie, am primit pm-ul, dar n-am avut timp....

Mergi la inceput