Mamici de ianuarie-februarie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
Denisam spune:
Fetele, eu zic de acuma pt probleme sau intrebari sa ne adreesam dr. Cata, ca vad ca le stie pe toate
ca un om mare
Cata, am glumit da, am chef de ras![]()
Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Bonsoir fetele![]()
Eu am facut curatenie astazi si am fost la cumparaturi,in albumul de poze la iunie am pus 3 foto de astazi( cele care scrie 10 sapt.) sa vedeti ce grasa sant
Am inteles ca in primele 3 luni punem mai mult pe noi, dupa asta cred ca mai mult in burtik o sa luam
Vad ca am inceput sa ma simt mai bine de cateva zile, nu mai sant tintuita la pat
Mirela tu ai inceput sa faci ca mine
mananci pana nu mai poti si nu mai esti buna de nimic dupa aia![]()
Eu observ ca nu imi face bine nici ceapa cruda, fac salate fara ceapa, usturoi nici sa nu mai simt, leustean, patrunjel nici atat
Ardei gras imi place crud dar nu mai vreau in mancare, in schimb am cumparat sa fac ardei umplut, cred ca in felul asta o sa imi placa( cu smantana)
va pup pe toate fetele, va citesc si va mai scriu maine 
sa aveti o seara placuta si simptome cat mai usoare
10+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ana_m spune:
Buna burtici,
Apar si eu in sfarsit pe aici
. Vad ca aveti spor la scris , nu gluma
. Eu nu am greturi , sunt bine. Chiar am pofta de mancare. Ma rog nu orice , fac mofturi.
Mirela draga, da nu te mai incarca atat cu cumparaturi . Mai lasa-l si pe sot sa care . Ai gasit gris ? Ti-am scris ca se numeste semola de trigo . Ai cautat ?
Monica 70 ce bine ca ai mai dat un semn de viata ! Chiar ma intrebam ce o fii cu tine ?
Mor de cald fetelor , e o caldura de mori.
Va pup
utocatalina spune:
Neata fetelor
...eu mi-s matinala rau, ca m-a ars stomacul de foame asa ca micul dejun l-am luat la 6:45
..acum m-am linistit
...pe la prinz o sa ies sa-mi recuperez fasolea de la mama, dupa care vom merge la Razboiul Stelelor...daca nu uit sper sa fac o poza cu costumul vernil sa il vedeti si voi
..azi cred ca v-a fi cumplit de cald in Bucuresti, ceea ce e naspa..ca suport greu caldura acum...ieri la 11:00 a fost cit pe ce sa
in fata unui supermarket, dar imediat mi-a trecut raul, la fel de repede precum venise
...de ieri discut cu husbandul sa vedem cind si unde plecam in concediu si avind in vedere faptul ca in jur de 25 iulie trebe sa ajung la Iosup, probabil ca dupa data asta ne vom face si noi iesirea triumfala din Bucuresti...vrem vreo 7-10 zile la mare si la munte 7 zile odata sa vedem Moldova si 7 zile mai incolo sa vedem Banatul...cam asa...ieri m-am uitat cu sot la caseta cu documentarul despre bebe ce a fost pe National Geographic..noi ne uitam treptat, aferent lunii si sapt. in care sunt
...bebe arata asa de bine, de format, atit de dulce...am fost amindoi impresionati...acum ce mult as vrea sa zboare putin mai repede timpul, sa trec peste toate analizele si ele sa iasa bune si sa ma trezesc deja intr-o luna inaintata...dar timpul va trece repede, deja parca nu-mi vine sa cred ca au trecut 10 sapt..Doamne ajuta
la toate si la mai multe...Va urez o zi faina si relaxanta pentru voi si simburici!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
pisoi3 spune:
Neata fetele si samburicii,
Uite ca m-am trezit si eu si bineinteles ca am dat fuga pe forum sa vad ce mai faceti.
Mirela, nu mai cara atata, ca ii faci rau lui bebe, ai rabdare sa fii cu sotul, nu te mai forta atata!
Denisa , eu fac pipi tot timpul, mai bine m-as muta la baie, mai ales noaptea, oricum fac mai mult ca inainte dar beau si mai multe lichide, ca mi-e frica sa nu fac infectie urinara.
Cata, merci de sfaturile pentru raceala, am bagat si eu miere, lamaie si ceaiuri la greu, acum ma simt mai bine, doar ca mi se infunda nasul si ma trezesc noaptea ca nu pot sa respir. Mi-am luat de la farmacie o solutie pe baza de apa de mare care cred ca actioneaza mai mult la nivel psihologic ca mare lucru nu desfunda ea, dar asta e, ma descurc eu.
Ieri mi-am vazut bebele la eco, de fapt mai mult sotul ca eu trebuia sa stau culcata si unde am fost eu nu aveau alt ecran in afara de ala pe care se uita dr. Bebe al meu se rasucea si se zbantuia in burtica, la un moment dar s-a oprit si nu a mai vrut sa miste. Cred ca si-a dat seama ca e privit. Are 4 cm, e totul ok. Nu pot sa va descriu ce emotionat era tati, sa il vada si miscand, e incredibil ce minunat ne-am simtit amandoi. Nici macar imprimanta nu aveau, asa ca normal ca nu ne-au dat poze. Mai stam o saptamana si mergem la un ecograf mai performant, unde sa ne dea poze si sa pot sa imi vad si eu matzul.
Azi vine varul meu de la Buzau cu prietena lui sa ma sarbatoreasca ca luni e ziua mea, asa ca ma duc si eu sa verific daca sotul isi face bine treaba de a face curat prin casa. Apropo, in afara de Monica, care mai sunteti racusori? Monica, tie nu-ti urez inca La multi ani ca pana joi mai e.
Va pup pe toate cu drag si aveti grija de voi si de samburei.
Anda si matzul subacvatic 11+
toujours optimiste
utocatalina spune:
Pisoi ma bucur ca te simti mai bine..cit priveste nasul eu sunt infundata de cind am ramas si ma enerveaza chestia asta la culmea...i-am zis lui T si mi-a spus ca-mi pot pune picaturi...am ales Nostamine care sunt si pentru nas si pentru ochi, foarte bune, ti le recomand si tie..nu este antibiotic
...ma bucur ca ti l-ai vazut pe topaila..si ca este baban...sper ca peste 2 sapt. cind oi merge iar la T sa topaie si al meu, din pacate atunci sotul nu va fi cu mine sa-l vada, ca va fi plecat citeva zile din Bucuresti...dar la eco de la Iosup la 14 sapt. sigur il va vedea pe simburica...inteleg ca ai pregatiri intense pentru ziua ta...sper sa-ti iasa toate din plin iar luni o sa te intimpin cu un calduros "la multi ani!" Sa ai spor scumpa!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
Ana_m spune:
Buna dimineata,
M-am trezit si eu acum, si imi beau apa incalzita cu stafide.
Pisoi si eu sunt rac. Oricum, iti zic de pe acum ¨¨La multi ani !¨¨ pt ziua de maine si sa ti se implineasca toate visele , si un bebe sanatos.
Eu m-am trezit nervoasa din cauza unui vis. Cica m-am dus la gineco si medicul nici nu avea de gand sa imi faca eco, dar eu am insistat. Asa ca m-am dezbracat , m-am urcat pe masa, si cand colo mi zice ca- i pare rau dar nu ii merge ecograful, ii interfera imaginea cu tot felul de posturi de televiziune si asa nu am putut sa-l vad pe bebe. Na ce vise tampite .
Azi fac mazare cu snitele , si m-am trezit cu pofta de salam de biscuiti asa ca fug repede sa fac.
Pupici
utocatalina spune:
Ana nu te mai gindi ...sunt simple vise, si eu visez tot soiul de minuni, dar nu le dau importanta...nici nu va mai zic ca era un vis naspa...in fine..mi-ai facut pofta cu salamul de biscuiti, dar mama nu prea face si cumparat nu are nici un gust...sa iti iasa super bun si sa-ti pice bine..pupici!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
mirela10 spune:
buna fetelor,dar ce vorbarete ati mai fost!ce sa va spun... ieri m-am simtit minunat de bine si am mancat la greu,de am vomitat mai mult de plina ce eram.dar azi...
.ma scol dimineata sa plec cu sotul la biserica si pe la jumatea drumului ma apuca raul:greturi,o senzatie de sfarseala si nu ma puteam opri din cascat(cred ca mi-a scazut si tensiunea).am facut imediat stanga imprejur si m-am intors acasa unde am stat putin in pat.am rezistat eroic sa nu
micul dejun(un mar si un iaurt cu cereale)dar pt restul zilei nu mai garantez.si eu care ma speriasem ca nu mai mi-e rau,si imi controlam sanii care ma dor doar la palpare
.pai uite ca bebe s-a gandit sa-mi zica ca el e acolo bine mersi si eu imi fac griji ca bleaga
.lasa sa-mi fie mie rau si el sa fie bine!
ANAM nu am cautat gris ca sunt cam comoda...daca mi l-ar aduce cineva la usa...bine ar fi.dar daca ajung la mercadona iau.si sa papi cu pofta salamul de biscuiti
.
PISOI LA MULTI ANI PT MAINE!SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE MULTE BINECUVANTARI!
DENISA cum afost la party?ce ai mai mancat?
CATALINA pofta buna la fasolica
.
MARAKIcum te mai simti?mai bine azi?
va pupic si ma duc sa incerc niste inghetata...
mirelutza
10+
maraki spune:
Buna burtici,
Eu astazi nu ma simt bine, Mirela vad ca avem cam aceleasi simptome si schimbari
pe mine ma dor sanii ori de cate ori ma ridic din pat..Acum imi simt stomacul in gat
m-am apucat sa fac mazare cu carnita de porc( comanda de la fi-miu) si vad ca nu suport sa simt mirosul de la carne acum cand fierbe
Mi-am facut o limonada cu multa lamaie pt ca parca simt ca ma doare si capul
ameteli am....Sper sa imi treaca sa nu ma tina toata ziua starea asta
Aici este foarte, foarte cald![]()
M-a distrat foarte tare Florinini cand am citit ca se misca ca un lemur![]()
![]()
![]()
Pupici si duminica frumoasa fetele!!!
10+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36