Mamici de ianuarie-februarie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetele
Eu nu am mai scris pentru ca am avut joi un test la germana pe care l-am luat cu calificativul foarte bine, dar va dati seama ca m-am tinut departe de calculator si m-am pus pe invatat.
Gabi, imi pare rau ca ai pierdut sarcina, sper sa ti se refaca corpul cat mai repede si sa te zambesti din nou in curand!
Lacramioara, La multi ani si multa fericire iti doresc, sa traiti amandoi si sa va iubiti.
Giova, felicitari pentru licenta - ca nu am apucat sa iti spun - si pentru bebe, l-am vazut in poza, sa se faca mare si frumos.
Azi fac si eu o eco, ca in timpul saptamanii nu am avut timp, e o eco unde am fost trimisa de doctora de familie, asa ca nu ma astept sa se vada mare lucru, dar ea a insistat sa ma duc acolo, asa ca sa vedem, dar e o eco d-aia platita de asigurarea obligatorie de sanatate asa ca nu ma astept sa aiba cine stie ce ecograf. In fine, lasa ca va zic eu mai tarziu sau maine. Oricum, o sa mai fac una tot la Iosup, unde am facut-o pe prima, sa fiu eu sigura.
Bebe al meu e bine, eu simt ca e fetita, partea naspa e ca sunt foarte racita si ca nu pot sa iau nici un medicament, de ieri beau numai suc natural de portocale, azi noapte am transpirat si parca ma simt mai bine dar e o stare aiurea si enervanta, sper sa imi treaca mai repede. Aveti grija si voi sa nu raciti, eu cred ca e din cauza ca m-a plouat acum vreo 2 sau 3 zile, sper sa nu pateasca bebe nimic.
Alta chestie e ca nu pot sa mananc carne deloc, nici sa nu vad, ieri am fost la restaurant cu prietenii nostri ( a fost ziua prietenei noastre), toti au comandat o chestie numita platou banatean, cu fripturi, carnati si alte alea, numai eu nu am mancat decat o cioarba amarata de perisoare (bine ca am mancat-o si pe aia) si un tiramisu. Sper ca nu il privez pe bebe de proteine, dar nu pot sa ma ating de carne, nu am luat nici un kg in greutate. Sunt o mofturoasa, mananc lactate si putina miere dimineata, dar am inceput sa ma plictisesc si de astea. Nu mai suport nici iaurturile cu fructe de ceva vreme. ma intreb pe ce mi-o mai pica!
Hai ca va pupic pe toate ca trebuie sa plec la eco, aveti grija de voi si de bebelini!
Anda si matzul subacvatic 11+

toujours optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare fetelor eu sunt bine, parca mi-e greata tot mai rar,azi am "implinit" exact 12 saptamani.
Nu v-am mai scris pentru ca dupa vestea cu cele doua care au avut sarcina oprita in evolutie(si acum Gabi care a pierdut - imi pare foarte rau si pentru tine!)am avut un cosmar groaznic in noaptea urmatoare spre dimineata - se oprise si la mine si anuntam pe toata lumea ce s-a intamplat - am visat o groaza de persoane cum le explicam...M-am trezit intr-o stare,nu-mi venea sa cred ca era doar vis, atat imi paruse de real.Asa ca m-am hotarat sa nu mai citesc nimic pe forum, dar m-am abtinut doar doua zile...am mai incercat apoi de vreo doua ori sa va scriu si dupa ce umpleam o pagina disparea tot...m-am enervat si am ramas cu cititul...
Oricum si eu am observat ca scriu foarte putine sper ca celelalte sunt bine, doar nu e posibil ca jumatate din noi sa fi pierdut, nu?
Mie mi-e groaza pana vineri in 1 iulie cand merg la analize (alfafetoproteina si toxoplasmoza) si sper ca si la eco.Sper sa fie totul ok.
Burtica e cam mica, cine nu ma cunoaste bine zice ca nu se vede nimic, dar eu eram "extraplata" si acum se vede ca sunt rotunda, mai ales cand port haine mulate (eu aveam 62 cm in talie si cam 94 in solduri - burta deloc).Acum abia imi inchei pantalonii sau fustele ce erau fixe, noroc ca majoritatea erau mai lejere si le mai pot purta.
Nu m-am putut abtine si mi-am luat un tricou roz, mulat, cu super decolteu si cu "burtica" din matase roz cu alb + tricou - era atat de dragut, dar nu stiu cand voi avea eu asa burta, poate la toamna.
Mi-ar folosi mai mult niste pantaloni si o fusta din in cu cordon sau elastic, dar n-am vazut nimic prin zona. Nici sandale sau saboti comozi n-am gasit nimic sa-mi placa, poate trag o plimbare prin Timisoara intr-o zi la cumparaturi.
Cat despre mancare incep dimineata cu jumatate de pahar de iaurt "natural de baut" + musli Sana - e romanesc dar e excelent, fara nici un adaos-apoi un pahar de apa cu medicamentele(UAHHHH!).Dupa o jumatate de ora imi fac un sandwich cu unt,salam,cascaval si rosii sau ardei. Peste o ora-doua mananc o ciorba de legume cat mai acra si peste inca doua ore felul doi - ce mai am pofta - musaca de vinete, paste cu ragu (carne macinata fiarta cu morcovi, rosii si rozmarin - o reteta italiana - nu degeaba am lucrat 6 ani la firma italiana si am mancat zilnic paste de tot felul), pilaf de orez sau chiar omleta cu bacon si cascaval... Nu prea mai pot manca carne de pui, nici cartofi fripti - doar piure.
Intre timp mai mananc ceva fructe - saptamana asta m-am pus si am cumparat de la Billa ...lubenita import Grecia, noroc ca a fost dulce cel putin in mijloc.Nu mai beau lapte pentru ca am observat ca desi imi place, nu-mi pica bine - mi-e greata dupa aia.Seara mai mananc o portie de ciorba- am observat ca asta imi pica cel mai bine.si daca tot mi-ati facut pofta o sa-mi fac in curand ciorba de fasole uscata- e preferata mea - cu ceapa verde!
Cu dulciurile parca incep sa ma atraga din nou, dar nu ciocolata - as manca jeleuri sau bomboane acrisoare dar stiu ca-s cu chimicale si nu mi-am luat.In schimb ieri mi-am facut spuma de zmeura - are socrul meu in gradina.
Doamne, cred ca v-am ametit cu "meniurile" - dar pur si simplu trebuie sa mananc cat mai des si daca foarte putin, altfel mi-e greata
De baut am gasit suc natural romanesc se mere cu struguri si cum simt ca nu mi-e ok cum beau un pahar.Cred ca ma voi ruina!
Nu stiu ce ma fac daca ma intorc la birou ca acolo nu mai pot manca orice...
In rest si eu am gaze, un cos obraznic, mi-e lene...in schimb am observat ca nu ma mai doare burta dimineata la trezire ca pana acum.
Apropo, fetele care nu pot manca carne, daca vreti proteine mancati nuci sau alune, plus bineinteles oua si branzeturi.Si fasolea uscata contine proteine.
Acum va las nu inainte de a va ura la multi ani celor va sarbatoriti ziua ( si a mea e joi in 30 iunie - fac 35 )si burtici cat mai vesele!

molisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

FLORININI,PISOI,MONICA ce bine imi pare sa va aud ca sunteti bine...ne cam lipsesc vestile bune.
PISOI felicitari pt testul pe care l-ai luat.neamt il faci pe bebel.
MONICA pai chiar manaci bine mama!parca-parca mi-ai facut si mie pofta de ciorbica acra.noroc ca face prietena mea,ca in nadejdea mea...si acum mai poftesc la supa de galusti.
FLORININI pai esti o fericita ca poti manca chestii asa de piperate!ce n-as da si eu sa pot manca,dar ma omoara arsurile.
azi m-am simtit un pic mai bine si ca sa profit din plin de starea asata si de faptul ca sotul e si azi la munca,pai m-am pus pe treaba.nu va zic ca m-am dus din nou la cumparaturi si m-am facut viteaza de am cumparat tot magazinul.de abea puteam trage de cosul cu rotile.pai imi venea sa-l abandonez in mijlocul drumului si sa-mi dau palme singura de fraiera ce sunt.nu va zic ca acum stau cumintica si speriata pt ca ma cam doare burtikul si simt intepaturi in vagin.nici nu-i mai zic sotului ca de data asta o incurc,
va pup si sa fiti cumintele si sa papati
mirelutza10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Florinini ma bucur ca esti bine.
Mirela, ia-o usurel.
restul fetelor ce faceti/
Eu ieri m-am vopsit cu vopsea din plante si sunt multumita ca nu a iesit si ca e frumos.
Pupicei,

Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Pisoi-felicitari pt test.
Intra-devar cine maninca asa condimentat e o fericita dar eu stiu ca nu trebuei sa exagerezi cu condimentele ca produc arsuri si altele pe acolo.
Monicasi Pisoi n legatura cu minare se spune ca in primele 3 luni sa maninci ce vrei, dar e bine sa incerci o diversificare, sa ai si proteine si lactate, ca e bine si pt noi si pt bebe si duap ce se nasc nu o sa fie asa mofturosi.

O zi frumoasa va doresc

Denisa
9+
BEBIK

Mergi la inceput

Maraki unde esti mama ca ziceai ieri ca o sa ne conversam..Mirela si tu erai ieri activa..acuma ioc..
Restul fetelor iara pauza, ia sa le dam noi o nota proasta
Eu m-am apucat de curatenie si in pauze vin sa vad ce mai scrieti, dar e tacere totala, aci sunt calduri mari de 31-34 plsu humiditate, deci ajung la 40 si peste chair, pina miercuri cica, apoi mai coboara un pic.Eu nu ma pling insa, e mai bine asa.Vreau sa te rmin pina la prinz curatenia ca sa fac shopping si sa trag un pui de somn inainte de party ca m-am treit la 7 ca era cald si cred ca din reflex.
Pupicei si mai scrieti si voi ceva

Denisa
9+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

DENISA ca de obicei la datorie.si eu mai fac ce mai fac si vin sa vad cine si-a mai bagat burtica pe aici si ne mai spune cate ceva.dar slaba miscare...eu am mancat un castron de ciorba si stau cu burta in sus pt ca sta gata gata sa iasa.si aici este o calduraaaaa.imi astept sotul de la munca si apoi mergem din nou la cumparaturi,sa-si ia adidasi elsi eu cantar si inghetata.proasta combinatie nu-iasa?
mirelutza 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor este adevarat..ieri mi-am facut de cap prin oras, azi curat, si in rest toate bune..am fost la mama si i-am lasat ciolanele , 3 la numar cu fasolea sa-mi faca maine ciorba, iahnie si fasole batuta...aseara am bagat cartofi prajiti cu usturoi ca am avut pofte, iar azi am mincat la muraturi pina n-am mai putut...
Pisoi ai grija cu raceala..si eu pe la 7 sapt. am patit-o...lamaie, miere, ceaiuri..cam atit am luat si eu...
Giova ma bucur pentru RECLAMA ILEGALA..ai vazut ce mare a crescut!Eu sapt. viitoare miercuri ma duc sa-mi fac analizele de rutina si joi sper sa am rezultatul...iar de miercuri in 2 sapt. ajung iar la T..si atunci sper sa vad ca pliul nucal este ok...
Maraki vad ca semanam la ce pofte avem si ce papicim..
Gabi25 imi pare rau pentru ce ti s-a intimplat..sanatate si puterea de a trece peste tot!
Canda te astept mai des pe forum..cind poti!
Florinini un pupic mare pentru tine si sper sa ai si tu niste poze faine cu bebelinul in curind...si eu am o burta cit China si citeodata ma jeneaza dar ce sa fac daca maninc ca sparta si bebelul cere?!!Apropo fetelor..pe voi va dor sinii in fiecare zi? Eu mereu ma verific sa vad ca ma dor...sa stiu ca totul este ok...si cum vad ca ma dor cum ma linistesc!
Denisa spor la treaba si diseara un party pe cinste!
Monica 70 sa stii ca si eu am o retinere la carne, dar sper ca maine sa maninc ciolanul ca n-am mai papat de mult!
Fetelor va pup pe toate si scuze daca nu v-am aminitit acum, o sa o fac mai incolo pentru ca a-ti scris vreo 3 pagini si eu am cam pierdut sirul..apropo..ieri am gustat niste visinata..o inghititura...imm ce buna ar fi fost toata!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Cata, da ma dor sanii zilnic si o sa dispara durerea dupa 12-13 sapt, adica nu vor mai fi as asensibili.Voi tot asa de des mergeti la pipi sau n fctie de cate lichide betzi?

O seara frumoasa!

Denisa
9+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova chiar ma minca limba sa-ti zic...la 5 cm puiutul tau corespunde valorii unui bebe de 12 sapt..deci eu cred ca esti in 12 sapt. iar nu in 11

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput