Mamici de ianuarie-februarie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
Denisam spune:
Fetele, dc nu mai scrietzi si dormitzi sau va faceti de cap ca la voi a inceput weekendul, eu va doresc o duminica placuta si sa aveti grija de samburei.
Numai bine
Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Astery mama, unde esti, cum a fost la marel T, care sincera sa fiu mi se pare ca se da si mare, o fi bun, nu comentez..
Hai zi-mi si mie te rog..
Sper ca esti bine si ai grija!
Denisa
9+
BEBIK
maraki spune:
Fetelor eu am dormit ca nu mai puteam sa fac nimic la cat am mancatAcum beau un ceai de sunatoare( in pahar gen halba, mare) cu lamaie si zaharul ala special pt. a ma duce la toaleta. De fapt vad ca este un adaos pt bebelusi care nu are nici un gust.Astazi trebuia sa bag masina de spalat dar daca au fost Sanzienele am amanat pe maine.
Denisa distractie placuta maine
Weekend-ul asta iar ne conversam singure Cred ca o sa ne scrie fetele din America, Mirela, Catalina poateIn general este pauza la sfarsit de saptamana pt ca majoritatea scriu de la servici.
Va pup pe toate si va urez weekend placut,insorit in Ro
10 fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Da Monica, lasa ca ne conversam noi, nu cred ca Cata intra e ea e mai sdrulubatica in we.
Mergi si eu acasa mai repede ca a plecat si sefu, asa ca o tai, intru de acolo.
Bea ceai dc itiplace, va pup
Denisa
9+
BEBIK
gabi25 spune:
Pe mine va rog sa ma stergeti de pe lista. Miercuri am pierdut sarcina, azi am iesit din spital.
Sarcina usoara in continuare burticutelor.
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
mirela10 spune:
GABI ce rau imi pare...nu prea am cuvinte...sper sa treci peste asta cu ajutorul Domnului si in curand sa se intample din nou minunea.daca poti vorbi despre asta,cum s-a intamplat?ai grija de tine si nu-ti pierde speranta.
mirelutza10
Denisam spune:
Gabi, imi par rau, stiu ce inseamna asta,am trecut prin asta, ai grija de tine, da-ti vreo 2 luni sa se refaca organismul si bafta pt o noua sacina, sa vina repede.
Dumnezeu sa -ti aline suferintza repede!
Numai bine
Denisa
9+
BEBIK
Denisam spune:
Fetele, voi cred ca dormitzi, eu am facut fasolica cu sos de rosii si ceapa s o mamligutza, am mincat o porti ecu smantana si cand vine sotu mai peste vreo 2-3 ore maninc is un pic de fasole ca ma simt plina acuma.
MA duc sa ma vopsesc, imi iauinima in dinti, sper sa fiu ok cu mirosul.
Pupicei nocturni pt voi
Denisa
9+
BEBIK
Florinini spune:
Va pup fetelor,
Ce bine imi pare sa vad ca sunteti bine si ca va merge bine cu bebelinii. Abia acum am reusit sa termin ce a-ti citi voi ca eu sunt cam puturoasa la scris, dar cred ca mai mult de atat lucrurile la mine sunt cam la fel. Am la fel ca si pana acum zile in care nu am dfeloc greata si zile cand ma mai apuca din cand in cand niste unde de greata. In schimb nu prea am pofte. Mananc cam orice, destul de des dar in cantitati foarte mici. Imi place in continuare mancarea spice, chiar ieri am fost si am mancat ceva la un restaurant mexican si cautam sa-mi pun soasul cel mai iute pe mancare, aveau unul care il numeau fire si cu ala am fost satisfacuta.
Burta creste, am observat ca de vreo doua zile ma doare usor in jurul buricului si am vazut ca acesta s-a mai marit parca. La voi cum e?
Eu sunt o fire care se sperie foarte repede din orice9mai ales acum de cand cu bebelinu), iar atunci cand se intampla asta bebelinu parca se smuceste acolo inauntru si imi provoaca o durere ca si cand te strange ceva acolo in burtica, parca se rasuceste. Durerea ma lasa daca ma pun in pat si ma mangai pe burtica si vorbesc cu bebelinu si-i spun ca totul e ok. Se calmeaza si durerea trece. Mi-i s-a intamplat asta azi noapte pe la 4 jumate cand am auzit o bubuitura si am sarit brusc din pat, eu care dimineata cand ma trezesc ma misc ca lemuru numai ca sa-l acomodez pe bebe la pozitia stand in picioare.
Sa va spun ca am fost si eu prin magazine dupa haine de gravi si am incercat o gramada de bluzite si rochite, dar parca nu m-am incumetat sa-mi iau prea multe ca erau cam mari(pe burta) si am zis ca o sa mai astept sa creasca burticuta poate inca vreo doua luni si apoi musai sa iau si din alea mai largi. Totusi mi-am luat o bluzita fara maneca care cade ca un clos de sus de la umeri si nu ma arata cu burta mare, si un costumas verde pal(pantalon pe elastic si sacou cu maneca scurta care o sa-mi fie bun cel putin pana prin luna 5-6 chiar daca se va vedea burticu. Am vrut sa-mi iau si o rochita mulata pe corp foate draguta, scurta dar am renuntat ca statea prea mulata pe burta si asa ca nu o mai puteam lua poate nici macar luna care vine. Sotul zicae sa o iau ca o sa-mi fie buna la anul pe vremea asta cand bebelini o sa fie deja maricel(Doamne ajuta).
Am citit si eu vestile din partea lui Laurici, Iube si Gabi si tare m-au socat si pe mine. Vreo doua zile m-am tot gandit ca eu cum nu am greturi si alte probleme ca poate si la mine bebelinu sta pe loc(Doamne fereste). Nu am putut sa dorm si din cauza asta m-a cam durut capul.
Cata vad ca te-i distrat bine in Fr, bine ai revenit si am vazut pozele sunt foarte frumoase.
Maraki vad ca tu nu te dai deloc la o parte de la mancatul in cantitati uriase, as vrea si eu sa pot manca asa cum mananci tu. Bine ca macar ai pofte.
Denisa have fun la party. Vad ca te ajuta cat de cat pastilele alea.
Va pup inca o data si sa aveti un weekend linistit si fara greturi
Florinini
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Florinini spune:
Cata,
Si apoi poza cu bebelinul tau e trasnet, ce fain ar fi sa-mi faca si mie poze asa faine cand merg data viitoare la eco pe 7 July. Sa-ti creasca mare si sa fie sanatos.
Florinini
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png