Mamici de ianuarie-februarie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mirela si Maraki imi pare rau ca nu va simtiti prea bine, dar greturile vin si se duc...inca putin si veti scapa de ele...eu am avut pofta si am bagat fasole la greu: ciorba, mincare si iahnie...sa vedeti diseara gaze...am fost la film: Razboiul Stelelor..la Mall si am luat un suc super misto si un tiramisu beton...sper ca v-am facut pofta...mi-a placut si filmul si prajitura...maine iar o iau de coada...si voi la fel..va pup dulce si va urez o seara buna...pe maine!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetelor! Am venit de la mare si abia am apucat sa vad ce s-a mai scris pe net. Misiune indeplinita: am pofta de mancare si nu mai imi e asa de rau. La mare plaja doar ieri dimineata si seara, iar azi doar dimineata. Plimbari la greu! In schimb ieri am lesinat ca o musca beata de 3 ori, din 10 in 10 metri.Cred ca tensiunea mica mi-a venit de hac si caldura, dar oricum nu mi-am pierdut cunostiinta.Si mi-am revenit rapid. Ce pacat ca nu am mai putut sta! Oricum la mine plaja e greu sa spun ca fac, fiindca am o alergie solara ingrozitoare, care nu cedeaza cu nimic si apare dupa numai o zi! NU-i nimic! Ma mananca pielea acum, dar sunt fericita ca ma simt bine!

Hai ca fug sa ma uit la un film, iar apoi mai scriu.PA!

Bee13 fix
si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

BEE bine ai venit!imi pare bine ca nu-ti mai e asa de rau,desi tensiunea mica ne cam face la toate probleme.si eu era sa lesin azi,dar m-am abtinut desi mi se inmuiasera picioarele zici ca erau de plastilina.povesteste-ne ce mai mananci,poate ne faci pofta de ceva.
eu am mancat toata ziua paine goala,sticksuri si biscuiti.acum am mancat niste paine cu margarina si am baut un ceai de tei.orice as manca am in gura un gust ca de sapun.sper ac maine sa-mi fie mai bine.
CATALINA esti tare ce sa mai,daca ai reusit sa mananci toate felurile posibile de fasole.sper sa nu-ti fie rau,dar nu prea cred.maine de ce mai ai pofta?
ANAM cum ti-a iesit salamul de biscuiti?sau l-ai si mancat...te-ai gandit si la noi?
eu mai mananc si inghetata din cand in cand desi azi nu am avut pofta de nimic.parca as fi o musca beata
va doresc noapte buna,fara mers des la pipi
mirelutza10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Seara buna fetele,

Eu m-am gandit astazi sa imi schimb medicul O sa ma duc mai aproape de casa, am mai fost eu la dr. asta si cred ca ea o sa imi explice tot ce trebuie la ecografii si o sa ne arate si noua mai mult ce se intampla pe monitor
Vai Cata eu cand aud de tiramisu sant satulaLa restaurant unde lucrez, pt ca este specific italian numai prajitura asta se face plus inghetata si crema de zahar ars Pt. ca in fiecare dimineata trebuie sa i-au pastila de tiroxin iar dupa o juma de ora sa mananc, ma indop de tiramisu mereu( mai pun si inghetata langa sau crema de vanilie )Pai daca stau sa ma gandesc asta e motivul ingrasarii mele
Fetelor eu am cumparat totusi o cutie de pate pt. ca am pofta de cateva saptamaniEu va sfatuiesc sa mancati cand poftiti ceva pt. ca pot fi urmari foarte grave uneori.Doamne fereste!!!!!!Pe vremea lui Ceausescu eram la prima sarcina, am fost in piata si m-am asezat la o coada imensa pt. struguriEram in 8 luni gravi.Nu va spun ca statea sotul la coada si eu eram in fata unde se vindea, stateam cu strugurii chiar sub nasul meuNu am luat nici o boaba de poftaCu doua persoane inaintea nostra s-au terminat struguriiNu va spun cat de rau mi-a fost in seara aia si ce dureri de burta am avutDe atunci m-am lecuit si va spun ca las rusinea la o parte si gust cand vad ceva prin super market
Fetele aveti idee cand se masoara pliul nucal? In care saptamani?

Pupici la toate mamicile si o saptamana reusita

10+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare fetelor,
Aseara la party a fost f.frumoss,mersi de intrbae Monica, am mincat de la peteuri cu brinza pina la tort, mai putin gratra, adica a avut frigarui si mici dar eu am gustat un pic doar frigarui si am bagatpateuri la greu, erau bestiale.Sotul a mincat de toate si i-a fost rau azi nopate.
Pisoi sporla treaba si LA MULTI ANI!

Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am uitat sa zic de ce nua ms cris azi mai devreme, ca am fost pe lac cu barca si al BBQ cu nasii, a fost super, chair dc m-am trezit la 5.15 eu am dormit pe saltea sub umbrela in barc avreo 2 ore si inmasina la intoarcere o ora jumate, cred ca m-a molesit un pic soarele, dar asta e, acuma mamligutza cu brinzica si smintinica si cred ca la nani pina in ora 10. A, am risn si ceva peste,d ar l-am dat nasilor ca noi avem destul in freezer.
O saptamian buna maine!

Denisa
9+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Buna burtoaselor...
La multi ani Pisoi sa fi fericita si tot ce iti doeresti sa ti se indeplineasca!
Maraki hai ca esti tare cu tiramisu...si la mine la serviciu are zilnic prajitura asta si o face foarte buna, dar nu prea o iau de aici, ca sunt altele si mai bune, ca de ex: tarte cu fructe, eclere sau excelent..the best...apropo de pliul nucal...mie T mi-a zis ca asta se masoara la 12 sapt., asa ca nu stiu daca mirecuri peste 1 sapt. o sa mi-l masoare ca o sa fiu in 11 sapt. jumate...eu totusi sper sa mi-l masoare atunci, daca se poate...
Bee bine ai revenit si spor la bunataturi, sa-ti pice bine toate!
Mirela am papat ieri 3 feluri de fasole si nu mi-a fost rau deloc..si mama ma intreba azi cum ma simt, dar sa stii ca mi-au picat tare bine si nici gaze nu prea am avut...
Denisa eram sigura ca te-ai distrat super...ca la sfirsit de saptamina...te astept dupa prinz on line..
Fetelor eu sunt bine...cam blegita de la caldura pe care o suport cam greu...incerc sa fac fata, in rest nimic...burtica a bildicait ieri seara si alaltaieri seara si sa va zic o treaba, eu cred ca bebica se zbiltaie mult seara chiar daca se zice ca cu se simte asa repede...parerea mea asta este si inca o chestie, dupa ce pap seara se aude bidibic si parca este cineva care ma gidilia timp de citeva secunde, cam la 30 de minute dupa ce maninc seara...ce ziceti e asta? Am innebunit?Sper ca nu inca...Va pup pa toate si va astept cu vesti bune pentru toata saptamina..

Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

PISOI INCA O DATA LA MULTI ANI,SA FII FERICITA SI IUBITA!!!!!SA PAPI TORT SI PT NOI!
MARAKI pai tu mancai bine dimineata tiramisu si inghetata,ca sa-ti indulcesti ziua nu-i asa?azi cum iti mai e?mie deocamdata mi-e binisor ,am mancat o nectarina si un mar si sper sa nu-mi dea aciditate.si apoi ma asteapta un car de treaba ca asa se intampla dupa weekend
CATALINA azi de ce mai ai pofta?
va las si va scriu mai tarziu.sa fiti cumintele si o zi buna la burticele!!!!
mirelutza10+

Mergi la inceput

Neata Mirela...inca nu mi-am satisfacut pofta de fasole, asa ca la prinz fasole batuta scrie pe mine...pofta as avea doar de o lasagna...dar nu stiu sa fac nici eu nici mama si de cumparat, parca nu prea am incredere, desi la mare papam o asa lasagna buna...asa ca o sa ma multumesc cu ce am...am si eu o piersicuta la mine..sper sa o pap cu placere mai tirziu, chiar daca, din pacate, nu ma innebunesc dupa fructe, desi ar trebui!

Cafeluta draguta
10+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

poftiti va rog la urmatorul capitol.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 11+

Mergi la inceput