Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 39
Raspunsuri - Pagina 9
auricass spune:
IRINUCA, intr-adevar imi esti ca o sora...na ca acum am 2

Iti multumesc din suflet pentru grafic, acum o sa ma bag si sa vad si eu cum se face cu adevarat. TReaba cu Ovulation pain, habar nu am cum am salvat...nu ti-am spus ca sunt blonda:)))
Daca raman insarcinata , cred ca vii de la Constanta la botez:))te tin la curent, muuuuultuuumesc
ingeras26a spune:
Irinuca, nu te-am confundat, te-am felicitat pt decizie si ti-am spus ca sper din tot sufletul sa fie dupa bb al tau...tocmai...:)) sau cel putin asta a fost intentia mea...
Mai este o gramada de timp, dar sa dea D-zeu sa ramai anul acesta, cat mai rpd posibil!Titel, felicitari pt suport! esti intr-adevar de admirat!
toate fetele! Un ingeras care va iub!
Adriana mica spune:
Multumim, Mishu pentru informatii. Eu am cumparat deja teste de ovulatie marca RoMed(ca pe prezervative) - scrie ca sunt olandeze. Le incerc zilele astea si va tin la curent.
Stiu ca sunt extrem de controversate, dar ma gandeam ca imi voi face macar o idee, mai ales ca eu am CM regulat la 28 de zile. Asta inseamna ca am ovulatie cam in ziua 14; acum nu stiu sigur daca chiar se intampla asa, dar simptome clare ar cam fi. Ar fi trebuit sa incerc unul si azi, ziua 11, dar am uitat sa il iau de acasa (a se citi santier, ca suntem in plina renovare). Asa ca, la inceputul saptamanii viitoare va dau feed-back la aceasta actiune.
Jane, sunt alaturi de tine; parca sunt eu luna precedenta, dezamagita de 2 teste negative. Eu nu mai cred in simptome, caci am inteles ca nu sunt prea sugestive: seamana cu cele dinaintea invaziei. In plus, am citit mai multe cazuri pe forum, in luna in care au ramas insarcinate, marea majoritate a fetelor se mirau ca simptomele au debutat de abia dupa data probabila a CM, desi unele dintre ele sustineau ca au intuit ca se intampla ceva(?!). Iti tin pumnii ca la tine sa se lase cu o veste buna maine sau poimaine.
Ingeras si tuturor fetelor ce fac tratamente: dupa cum spuneam, sunt inca novice si fara experienta, asa incat nu va pot raspunde la intrebari legate de acest aspect. Sper sa nu va suparati pe mine. va tin pumnii sa reusiti.
Salutari si sa auzim cat mai multe vesti bune
AdrianaB
Mirona spune:
Aura da-mi repede mail-ul tau. ti voi trimite un ajutor pentru a te descurca mai bine/usor pe fertility.
Apoi intra in profilul tau personal, in sus-ul paginii in stanga ... sub starea de spirit a comunitatii si vezi ca s-ar putea sa poti sa-ti activezi deja PM. Cred ca ai trecut deja de perioada de proba ... la care e supus orice nou venit pe acest forum. De aceea nici nu iti apareau imediat mesajele tale (zilele trecute) ... de nu mai stiai de tine si le scriai de cate doua ori.
Incearca! Daca nu te descurci ... da-mi PM.
Miro
My ticker
Mirona spune:
Aura du-te si verifica-ti mail-ul.
Ti-am trimis si un PM ... asa de control ... dar se pare ca inca nu ai activata optiunea.
Continuam pe mail?
Miro
My ticker
auricass spune:
Multam fain MIRO tocmai acum am terminat de citit mailul si vreau sa-ti spun ca esti o dulce chiar mi-ai fost de ajutor. Sigur o sa ma descurc mai ales ca si Iri a contribuit semnificativ la completarea graficului meu pana sa-mi dai si tu informatiile de pe FF. Sunteti niste scumpe ce sa mai.

Cat despre CM al meu se intampla cam la 32 de zile, rar la 34.Deci de aia ma gandeam ce inseamna dac testele mi-au iesit negativ iar FF imi arata tocmai zilele acestea fertilitate.
Te anunt daca se schimba ceva semnificativ.
motzunica spune:
fetele,
Mishulina,
am citit ce-ai scris despre testele de ovulatie, am vrut sa le incerc si eu dar cind am intrebat la farmacie , asta am primit
, nimeni n-a auzit de ele. Una singura mi-a zis sa-i spun firma care le face si-mi aduce la comanda, asa ca please da-mi un PM cu alea chinezesti care ai zis ca sint bune.
MirelaV,
azi sint in z.5, uratii au trecut dar n-am prestat inca...poate in seara asta
.
Ingeras, am luat si eu din z.5 in z.9, initial 1/zi fara rezultat apoi 2/zi cu ovul de 27 mm in z.12, sa rupt in z.14 dar bebe ioc, sper sa fi mai norocoasa decit mine. Sa te duci le echo neaparat. 
Catrinel, la mine CM a venit mai devreme cu 3 zile dupa laparo.
Mishulina spune:
Motzunica
ai dreptate...Asa am patit si eu! Am umblat tot Bucurestiul si cand ma luau farmacistele (mai ales cele mai in varsta)cu intrebari de genul..."Ce sa avem? Teste de ovu...ce???" imi ziceam: e clar,daca nici macar nu au auzit de ele cum sa aiba asa ceva....Dar iti propun ce le-am zis si fetelor,la mine a mers...In primul rand incearca-ti norocul la farmaciile obisnuite,de cartier,chiar daca sunt mai mici ca sunt mai multe sanse decat la cele mari si centrale care aduc teste scumpe....Si apoi,daca ai norocul sa dai peste o farmacista draguta,roag-o sa-ti comande,cand mai fac aprovizionarea si daca mai au medicamente de la Nova Med(astia fac inclusiv teste de sarcina)iti va aduce si din astea....Incearca si asa!
Iti scriu aici cum se cheama,nu pe PM ca le-am promis si fetelor!
Am folosit doua tipuri ambele chinezesti: Cele de la Nova med(se zice ca ar fi cele mai bune si mi-au fost de folos)si teste "Intim" pentru determinarea perioadei de ovulatie,bunicele si ele...
Succes si mai vorbim!
Ina
motzunica spune:
Mishulina, ok de maine colind toate farmaciile din oras sa vad ce bafta am. Se vede ca n-ai fost prin Tg Jiu, la cit e de mare orasul toate farmaciile sint de cartier
.
fata.
Costi spune:
quote:
Originally posted by MRL
Cata, ma gandesc la FIV dar mai intai vreau sa aflu parerea dr. Iti spun drept ca imi este frica sa nu imi recomande sa fac laparo. La HSG am iesit foarte bine, dar ... Te pupicesc dulce
jane04, sarumana mult de tot. Am eu ovulatie lunar dar nu s-a prins nimic pana acum. Iti tin pumnii sa fie bine.
princess, eu am facut FSH in ziua 2 de la CM. Asa mi-a recomandat dr., cica pt a vedea rezerva ovariana. Stau si ma gandesc ca poate analiza a fost facuta gresit pt ca eu am avut ovulatie lunar. Una peste alta iti spun drept ca nu ma intereseaza asa de mult valoarea FSH atat timp cat eu ovulez natural si lunar. Oricum am vazut ca nici dr nu a bagat in seama valoarea FSH-ului pentru ca si ea a observat ca nu am probleme cu ovulatia.
Irina71, eu fac tratament homeopat pentru mai multe bube ale mele, nu numai pentru a obtine o sarcina. Am sa citesc si eu la tratamente naturiste.
Pentru toate fetele numaisi pupicei
Habar am ce-i cu FSH-ul acesta pt ca si eu am ovulatie in fiecare luna si valoarea lui este mare.
Iar de rezultatul pe care l-am luat azi de la analize(dozare hormoni FSH si estradiol) mi-e si frica sa va scriu si totusi: FSH-ul - 45.69 si estradiol in limite normale.
Atentie cu clomifenul, mie toate acestea mi se intimpla dupa stimulare.
Deci FSH-ul arata ca sunt la menopauza desi in aprilie valoarea acestuia era 15.3 si aveam ciclu menstrual bine merci.
Deci in 2 luni am intrat la menopauza?
Aoleu, ma spinzur!
Elena

si pupicei