Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 39

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Princess, sunt in ziua 30, dar ma gindesc ca poate intirzie dupa laparo. Azi mi-a luat totusi singe ca a zis ca am un endometru excelent (mare si ridicat) si ca am toate motivele sa fiu (dar am mai avuzit cuvintele astea, si a doua zi mi-au venit musafirii). Asa ca nu-mi fac ginduri prea multe, sa nu cad prea de sus…

Sotzului ii servesc Zinc+Seleniu (si considera asta ca un “portia lui de sacrificiu” mi-a zis aseara, si dupa ce m-am crizat serios, a zis ca a glumit)

Fetelor care ati luat clomifen, ati avut dureri de cap? Numai de asta imi e frica (eu am des dureri de cap si migrene si le urasc din suflet).

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Cata, ma gandesc la FIV dar mai intai vreau sa aflu parerea dr. Iti spun drept ca imi este frica sa nu imi recomande sa fac laparo. La HSG am iesit foarte bine, dar ... Te pupicesc dulce
jane04, sarumana mult de tot. Am eu ovulatie lunar dar nu s-a prins nimic pana acum. Iti tin pumnii sa fie bine.
princess, eu am facut FSH in ziua 2 de la CM. Asa mi-a recomandat dr., cica pt a vedea rezerva ovariana. Stau si ma gandesc ca poate analiza a fost facuta gresit pt ca eu am avut ovulatie lunar. Una peste alta iti spun drept ca nu ma intereseaza asa de mult valoarea FSH atat timp cat eu ovulez natural si lunar. Oricum am vazut ca nici dr nu a bagat in seama valoarea FSH-ului pentru ca si ea a observat ca nu am probleme cu ovulatia.
Irina71, eu fac tratament homeopat pentru mai multe bube ale mele, nu numai pentru a obtine o sarcina. Am sa citesc si eu la tratamente naturiste.
Pentru toate fetele numai si pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Liliana eu sper sa nu-ti recomande laparo...dar totusi cred ca si tu vrei sa schimbi ceva...ca o alta ISA nu cred ca mai vrei...intreab-o si poate stabiliti impreuna o strategie buna...Pricess si eu zic ca atita vreme cit la monitorizare se vede ca ovulezi nu-ti face probleme cu FSHul

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Ingeras, mercic de urari , dar la noi nu este nici o sansa atata timp cat sotiorul meu iubit si scump are problemute; acum o sa incepem cu tratament medicamentos , pana acum i-am dat doar naturiste!
Catrinel,eu cred ca e de bine! Simptome de rushi ai?
Iar despre sotziorul tau, nu mai lua in tragic tot ce zice ,ei uneori "mai fac si pe desteptii".Noi fetele suntem mai capabile de sacrificii decat ei "musculosii"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Aura, de atunci muncesc la graficul tau.
1) La "View" ai mai multe optiuni, din care cea mai folosita este "BBT Graph" (Basal Body Temperature Graph) - adica graficul cu temperaturile. Tu esti pe "Calendar" - du-te pe BBT Graph !
2) In stanga lui "View" ai data - mare atentie la ea ! Este data pentru care introduci temperaturile sau alte date.
3) Sub data ai calendarul lunii iunie. Cand introduci temperaturile, faci clic pe ziua respectiva din calendar - nu uita sa apesi Save dupa fiecare introducere !
4) Cum D-zeu ai reusit sa salvezi pentru fiecare zi a ciclului "Ovulation Pain" si "Other Medications" ?
Ti le-am dezactivat eu pentru primele zile ale ciclului, la restul te descurci ! Adica intri, de ex, pe data de 6 Iunie, bagi temperatura, apesi Save - mai intri o data, te duci pe Specific, dezactivezi Ovulation Pain - Save - intri din nou - Meds - dezactivezi Other Medications - iar Save ! E de munca, nu gluma. Poate stie alta fata o cale prin care sa poti dezactiva cele 2 chestii (Ovulation Pain si Other Medication) de tot ! Daca "Other Medication" inseamna tratamentul naturist al Liviei, ai scapat de o problema. Mai ramane cealalta, ca doar nu ai Ovulation Pain in fiecare zi a ciclului !
5) Intercourse = cand ai prestat ! AM (ante-meridian), PM sau X (nu stii sigur) sau XX (de 2 sau 3 ori in ziua aia !).
Menses = menstruatie (light, medie sau forte, sau spotting - niste pete) - ti-am bagat eu primele 3 zile, daca te-a tinut mai mult, introdu tu !
6) Esti membru VIP la ei !!! In fiecare zi a ciclului iti va da tot felul de sfaturi interesante, cand e bine sa prestezi, apoi dupa ovulatie, daca ai prestat la timp (e un scor), chiar si, in caz ca ai ramas gravida acum, data probabila a nasterii lui bebe ! Este f.f. interesant, eu zic ca se merita sa profiti la maxim de perioada asta - sa intri cat mai des si sa-l testezi in toate felurile ! Mie abia mi-a expirat perioada de VIP ( de 2 zile) si deja mi-e dor de sfaturile lui - daca stiam, le listam !! Succes si fa-ti timp pentru asta, e instructiv !

Ingeras, eu am zis ca o sa infiez daca nu raman pana la 40 ani (mai sunt 6 ani). Cred ca ma confunzi cu Elena, care infiaza in toamna asta. Pupici si floricele multe
Irina.

http://photos.yahoo.com/irinapopa2001

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

MISHULINA si ce daca sunt barbat asta nu ma impiedica sa incerc alaturi de sotzie care-mi este partenerul de "si la bine si la greu"sa rezolv problema cu care ne confruntam mai ales ca doresc f.mult copii(2) sint o multzime de"musculosi"care ar dori sa se implice dar n-au curajul,si cum sa-tzi spun,nu imi este rusine chiar daca este o discutzie intre femei,asa poate voi intzelege mai bine unele probleme care posibil sa se iveasca...Eu doresc tuturor cuplurilor care doresc ca visul lor sa se implineasca...sunt si voi fi pe faza.Tzi-am trimis un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Princess, din pacate am simptome de rushi. Ma doare pieptul, simt miscari prin burta, ma doare capul. Cele obisnuite.

Titelu, wow, sotzia ta rebuie sa fie mindra de tine!! Intra si ea pe forum?

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Cata, sigur vreau o schimbare. O sa vedem care o sa fie noua strategie saptamana viitoare. Oricum pana in septembrie-octombrie vreau sa nu mai fac inseminari, vreau ca vara asta sa fie la fel ca celelalte, adica una plina de calatorii si distractii.Te pupicesc dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Sotzia ar intra dar nu are timp la serviciu iar seara rareori dar urmareste sau ai dau informatzii despre noutatile aparute,am un serv care ami permite sa fiu pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Dragele mele si drag cavaler!
Revin cu informatii despre testele de ovulatie dar inainte de toate am placerea sa va invit,ca un membru mai vechi ce sunt,sa cititi despre ele si la subiectul fierbinte de pe prima pagina :"Scurtaturi-link-uri catre subiecte "fierbinti" adica aici : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50603 unde ,la sectiunea TESTE OVULATIE sunt 4 capitole de parcurs...
Veti afla de acolo ca sunt mai multe tipuri de teste de ovulatie,de la cele mai simple(tip banda sau caseta) care determina nivelul LH-ului din urina pana la cele mai complicate,gen "microscop" care "folosesc" si alte produse biologice(de ex-saliva...)
Acuma...parerile asupra eficientei lor sunt impartite(veti vedea si acolo),eu nu va pot povesti decat strict experienta mea...
Eu am inceput sa folosesc dupa ce am citit pe forum despre ele si le-am testat numai pe cele de tip banda (foarte asemanatoare testelor de sarcina).La inceput nu am gasit decat un singur tip la farmaciile Sensiblu (unele olandeze,se numeau Ovutest,daca nu ma insel,costau 113000lei bucata si trebuie minim 5 pe luna..)dar nu mi-au detectat ovulatia nici cand-in mod evident-era! Si asta vreo 2 luni la rand...Apoi am aflat tot de pe Forum ca cele mai bune (verificat de mai multe fete) ar fi cele scoase de Nova Med(asta e producatorul ca ele nu se numesc intr-un fel anume)pe care le-am testat si sunt OK. Asa am aflat cand se produce ovulatia la mine(eu avand ciclul mai scurt si un singur ovar eram FOARTE interesata sa stiu daca mai functioneaza!),lucru confirmat si de medici...Luna asta de exemplu am de gand sa le testez din nou ca m-au chemat la monitorizare....
Poate veti "stamba din nas ca sunt chinezesti",cum am facut eu,dar cred ca tocmai de aceea sunt eficiente ca la explozia lor demografica or fi ultraverificate....
Partea proasta e ca se gasesc mai greu,eu am cautat tot Bucurestiul pana am gasit o farmacie care sa aiba...(Sugestie:daca nu gasiti rugati o farmacista mai cumsecade sa va aduca pe comanda,va fi de acord mai ales daca mai au si alte produse de la aceeasi firma...)
Am mai folosit un tip.tot chinezesc,cu rezultate bune,dar liniutele ,desi 2 ,erau cam palide ...Nu mai stiu cum se numeste dar va zic dupa ce ajung acasa...
Am inteles ca la Help Net mai sunt unele bunicele(Diametrix parca,daca nu ma insel),eu una nu le-am incercat dar sunt fete pa aici care au facut-o...Sunt la vreo 70 000,tip caseta si in pachete de cate 3...
Astea de la Nova Med,am uitat sa va spun sunt cam 42-45000 lei bucata!Eu zic ca merita,eu mi-am facut treaba cu ele...
Cat despre modul de folosire gasiti informatii in prospect si mai vorbim...
Sper din suflet ca v-am fost de folos si ca nu am suparat pe nimeni vorbind aici despre asta...
A,si f important: Testele de ovulatie se fac nu dimineata(ca cele de sarcina)ci dupaamiaza,cel mai bine intre orele 14-19,daca se poate cam la aceeasi ora in fiecare zi!(concentratia LH creste in urina dupa ora 12...)
Va pupic si mai vorbim daca aveti intrebari!

Ina

Mergi la inceput