Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 39
Raspunsuri - Pagina 7
Irina71 spune:
Aurici, daca ovulatia s-a produs in ziua 18, iar tu ai prestat in ziua 17 e SUPER. Sper ca nu te-ai dat jos din pat imediat dupa aia, ai stat si tu cu o perna sub fund macar 30 min. nu ?
In susul ultimului meu mesaj scrie cu rosu PM. Apasa acolo si scrie-mi un mesaj privat, cu username si parola de pe ferility friend. Promit sa nu modific nimic, doar ma uit, da ?
O sa-ti spun parerea mea aici, ca vad ca tu nu ai optiunea PM (cred ca esti prea tanara pe forumul asta).
Pupici,
Irina. 
http://photos.yahoo.com/irinapopa2001
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
ingeras26a spune:
Fetelor, mie doc mi-a dat sa iau Clomifen din z2 pana in z6 a CM. Astazi sunt in ziua 2, dar nu stiu ce efecte are Clomifen. Voi ati luat? Stie cineva daca ajuta sau nu?
Pupicei si sar'na, un ingeras care va iub.
ingeras26a spune:
Stiti ce ce nu sunt sigura ca ar trebui sa iau? Mie nu mi-a spus nimeni pana acum ca nu ovulez...de ovulat am ovulat lunar, doar ca nu am ramas...mi-e sa nu imi faca ceva mai rau stimularea cu Clomifen z 2-6 si cu Duphaston z 15-25.
Ingeras
Irina71 spune:
Princess, iti spun ce as face eu : m-as inregistra de pe alt calculator, cu alta adresa de mail ! Daca nu ai unde, du-te la o sala de net, "inarmata" cu pix si carnetel. Mai intai iti deschizi alta adresa de mail (daca nu mai ai alta) - pe Yahoo, pe hotmail, chiar si pe rol.ro. Iti notezi userul si parola de la noul mail. Apoi intri pe Fertility si te inscrii cu alt username (decat cel dinainte) si cu mailul cel nou. Apoi intri pe noua adresa de mail si vezi ca trebuie sa fi primit deja parola de intrare pe Fertility - o notezi in carnetel, impreuna cu noul username ! Vezi sa nu te incurci in notite ![]()
Apoi mergi acasa (sau unde ai computerul), intri cu noul username si cu noua parola ! SUCCES !! Sa-mi spui daca ai rezolvat !
Mai ingeras, eu stiu doar ca se da Clomifen pentru a stimula ovulatia si ca dupa aia e musai sa te monitorizezi, sa vezi efectele stimularii.
Pup toate fetele.
Irina. 
http://photos.yahoo.com/irinapopa2001
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
jane04 spune:
Ingeras26:Imi pare rau pt. catelus
.Si noua ne-a murit catelul (14 ani) acum o luna.![]()
Dar , mergem mai departe
Te pup.
monica_b spune:
Ingeras, daca ti-a dat clomifen, trebuie sa-ti faca si monitorizare. Macar in zilele 3, 5, 7. Si in plus, daca nu ai mai luat pina acum clomifen, nu inteleg de ce ti-a dat din prima cite 2p/zi. De obicei se incepe cu 1p/zi.
Din ce-am constatat pe pielea mea: initial luam o pastila dimineata si una seara si foliculii nu cresteau deloc. Atunci am luat cele 2 pastile intr-o doza unica si am reactionat in sfirsit bine. Poate sa fie doar o coincidenta, nu stiu...
Cit despre efecte secundare - difera de la caz la caz. Poti sa nu ai deloc. Poti avea dureri de ovare (cum a patit Gogosar), poti face hiperstimulare si sa ai ovulatii multiple (cum a patit Costi). Eu am avut oarece tulburari de vedere. Nu grave si au disparut a doua zi dupa ce am terminat pastilele.
Sansele ca stimularea sa aiba efect sint de 80%, iar sansele sa survina o sarcina - 30-40%.
Eu zic sa il iei, dar nu fara monitorizare.
Monica
Aspiranta in stand-by
princess spune:
Irinuca,cam la asta ma gandeam si eu , ar trebui sa mearga ca doar n-or fi pe urmele mele pe unde ma duc ,nu? Mercic de sfat si 
!
Ingeras,si mie mi-a dat dr. stimulare cu clostilbegyt-2/zi din ziua 5 pana in ziua 9 (tot clomifen are in compozitie) ca sa fim mai siguri de rezultat , chiar daca am ovulatie!
auricass spune:
IRI am trimis PM -ul. Daca consideri ca e ceva de schimbat schimba ca nu ma supar. De ex. la temperaturi nu m-am descurcat deloc. Ieri dimineata si azi dimineata am avut 36,8. iar in prima zi a CM 36,3.
Cat despre
am facut intocmai: 30 min. si mai mult in pat cu tot tacamul, pernuta sub popou, crema de galbenele si argila cum spunea Livia. Dar vezi tu ca luna trecuta am prestat in ziua a 16 si a 18 a CM si nimicutza, iar in ziua a 18 am facut si un test de ovulatie care mi-a iesit: o liniuta evidenta i una tare timida. Abia se vedea.
Astept o sarma:)
ingeras26a spune:
Sar'na frumos tuturos. Sunteti tare dragute. Sa stiti ca si daca nu scriu zilnic, intru ce cel putin 5-6 ori / zi sa citesc ce mai faceti...
Monica_b, mi-a dat 1/zi din z2 a CM pana in z6, deci sper sa fie ok...
Irina si Princess, sa fie cu ochisori luna aceasta...
Irina, felicitari pt decizia adoptiei, dar sa speram ca totusi va fi pt al doilea bb-lus! este tare importanta!
Mishulina spune:
Titelule eu cu mare drag ti-as trimite un PM dar tu esti mai "tinerel" pe aici si nu ai inca optiunea asta...Oricum e absolut remarcabila implicarea ta in "problema" bebe,eu te admir cam de cand ai venit ca in foarte scurt timp ai devenit unul dintre cei mai activi membri si asta din dorinta de a-ti ajuta sotia,ceea ce mai rar mi-a fost dat sa vad la un barbat....
Eu va doresc din tot sufletul si cat mai curand un
dar promite-mi ca daca prindeti Barza de un picior mi-o trimiteti si mie "pachet" sa o jumul,ca deja am inceput sa nu mai vad de atatea
.....
Irinucaai dreptate,as avea prea multe PM-uri de trimis si nu toti care mi-au solicitat informatii au optiunea asta asa ca din dorinta de a fi de folos(si nu ca reclama) am sa va scriu aici ce si cum...(Revin imediat cu un mesaj!)
Jane,in privinta HSG te-a lamurit Iepurica cea iute-de-picior pe care o
.Daca mai ai intrebari sunt aici...
Cata, cred ca s-a prins "magarul" de Fertility ca ai o mandrete de
si de-aia nu mai merge
...Incearca cum au zis fetele...
Alexia
ai dreptate,iar suntem "surori" luna asta,numaram impreuna ca si eu s-ar putea sa fiu tot in ziua a doua (ieri am avut niste pete maronii care s-au intensificat si pana seara au devenit sangerii dar eu am cconsiderat azi prima zi ca nu mai stiu nici eu ce sa fac....)
Ina