Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 39

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Elena stai,nu te spanzura! Io habar n-am ce-i cu hormonii astia ai tai dar e dubios sa creasca asa mult in numai 2 luni...Cred ca e de la stimulare...Nu ai rabdare pana maine sa-l intrebi pe T? Chiar sunt curioasa ce zice....
Noapte buna si mai vorbim maine!
Te !

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

motzunica, io-s cu nervii la pamant. tin pumnii

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

quote:
Originally posted by Mishulina

Elena stai,nu te spanzura! Io habar n-am ce-i cu hormonii astia ai tai dar e dubios sa creasca asa mult in numai 2 luni...Cred ca e de la stimulare...Nu ai rabdare pana maine sa-l intrebi pe T? Chiar sunt curioasa ce zice....
Noapte buna si mai vorbim maine!
Te !

Ina

Neatza Mishu!
L-am intrebat dar...nu-mi poate explica pt ca nici lui nu-si poate explica. Mi-a dat trimitere la homeopat.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mai Costi cind ai facut FSHul asta...sigur in ziua 3? Ca eu de asa valoare nu am auzit...de 15 da, dar de 45 NU! Da-mi amanunte!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Pentru fetele care se intereseaza de teste de ovulatie, iata experienta mea :
cele de la sensiblu, cele mai scumpe, dezastru !/ cele de la helpnet, marca diametrix, bunicele/ cele de la novamed-excelente, indica ov.clar caci le-am coroborat cu monitorizare eco/ am mai cumparat unele de la dr.sigur, pe care nu le-am verificat inca. Cele de la novamed si dr. sigur le-am gasit mereu la o farmacie de cartier de pe sos. Oltenitei, undeva langa Sc. de politie.
Ca mod de utilizare:se fac doar dupa-amiaza, eu de ex. le fac in jur de ora 16-17, nu mai beau lichide de la ora 12,00 si nu mai urinez de la ora 14,00. ( scuzati detaliile prea "tehinice", fiziologice, dar vreau sa va ajut cu experienta mea)
Va doresc sa ajungeti burtoase cat mai repede si sa nu mai aveti nevoie de ele !Aysha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Mishulina si Aysha, O sa vad de unde gasesc si eu teste de ovulatie Nova-Med.

Elena, fosta mea sefa avea ciclu din joi in Pasti si tot a facut 2 baieti, la diferenta de 2 ani (la ultimul s-a prins prin luna a 4-a, ea neavand ciclu si nici simptome, burta umflata in mod obisnuit de la lipsa de ciclu, etc). Asa ca nu te spanzura . Daca treci pe trat. homeopat te invit la subiectul "Naturiste si homeopate", sa ne impartasim experienta !

Aura, , temperatura bazala se ia dimineata, la aceeasi ora, fara sa te dai jos din pat si fara sa faci prea multe miscari. Stiu ca celor ce lucreaza in ture si nu se pot trezi la aceeasi ora nu prea le e de folos .... Eu chiar si in week-end cand nu merg la serviciu, ma trezesc la aceeasi ora, imi iau temperatura, o notez in carnetelul de pe noptiera, apoi ma culc la loc. Cred ca fertility de-aia nu iti poate detecta ovulatia, ca la tine ora de luare a temperaturilor difera de la o zi la alta ! Daca intr-adevar ti-ai luat-o la aceeasi ora, introdu ora in prima zi a ciclului, apoi apasa pe "Set Default"- si nu va mai trebui sa o introduci in fiecare zi, iti va aparea aceeasi ora automat !

Pup toate fetele.

Irina.

Multe poze cu mine

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Costi (ai un PM), eu sunt sigura ca la tine a intervenit o dereglare. Atata timp cat tu ai ovulatie nu poti fi la menopauza. Eu nu am auzit de femei la menopauza care sa ovuleze. Ovulatia inseamna si CM, ovulul nefecundat fiind eliminat odata cu endometru, nu? La tine s-a intamplat sa ai chiar ovulatie dubla, dar din pacate acest fapt nu a fost fructificat si CM ti-a venit. Nu ai cum sa fi la menopauza.
Eu de ex, cu toate ca la analiza mi-a iesit FSH marit dr nu s-a speriat, ba eu cred ca nici nu a pus mare baza in valorile obtinute deoarece a constatat ca eu aveam ovulatie normala. Nici macar nu mi-a mai cerut sa imi repet analiza, Despre FSH am vorbit si cu dr. homeopata si mi-a spus sa nu imi fac probleme pentru ca se poate intampla din cauza stresului sa fie cate o dereglare, dar asta nu inseamna ca este musai sa imi fac probleme de menopauza.
Incearca sa te detasezi de problema menopauzei, nu este cazul la tine. Mergi la dr. homeopat si sunt sigura ca totul o sa intre in normalitate.
Pupicei dulci pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Neata fetele!!
Mirelus, La Multi Ani pentru maine, sa fi sanatoasa si dorintele sa devina realitate!!
Fetelor va multumesc pentru sustinere morala, chiar am nevoie ca tare mai sunt deprimata.
Mishulina multumesc ca ai spus de testele de ovulatie.
Elena, eu cred ca ti-a iesit valoarea asta mare la FSH din cauza stresului.Tu ai fost 2 luni foarte stresata si asta influenteaza rezultatul la analiza.Mergi la dr. homeopata la care te-a trimis T. ca eu cred ca se poate rezolva problema ta.Poate ne vedem cand vin in Bucuresti.
Irina, daca gasesti pe undeva testele ale de ovulatie de care spunea Mishulina sa-mi zici si mie de unde le-ai luat.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

IRI am pus cam aiurea orele de masurare a temperaturilor, le-am modificat numai ca , cred ca din cauza tratamentului naturist temperatura nu a crescut luna aceasta numai la 36,8, pana azi. Sa vedem.Am completat pe FF si luna mai si acolo a iesit cand am avut ovulatie. Problema este daca o fi trecut sau nu sa nu ma mai fortez degeaba cu termometrul:)
Pupici la toata lumea.

Mishulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Dana p: Nu fii amarata, noi suntem aici. Te pup si sper sa iesi din starea asta de suparare.
Adriana mica: Ai mare drepate cu simptomele.Cred ca daca te gandesti prea mult la un lucru chiar il crezi (autosugestia).Am hotarat sa ma relaxez si sa las lucrurile sa vina de la sine. Nu-mi mai fac test decat daca imi intarzie CM cateva zile.Cred ca numai atunci se justifica.... Oricum mersi mult si te pup.Iti tin pumnii !

toate fetele si va tin pumnii!

Mergi la inceput