Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 39
Raspunsuri - Pagina 14
dana p. spune:
Elenya_m iti raspund din propria-mi experienta( care de altfel este scurta)pentru intrebarea a doua:la mine se mentinea temperatura ridicata peste 37 pana-mi veneau rushii, nu scadea deloc .
Week-end placut !!!!
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
elenya_m spune:
Saru'mana dana 
Deci este relativ normal, nu creste si din alte motive; ma gandeam sa nu am altceva..
Week-end placut tuturor!
Credinta face totul posibil!
annaa spune:
quote:
Originally posted by elenya_mfetele!
Am si eu o intrebare, la care va rog mult sa-mi raspundeti. Am postat si alta parte, dar.. nu am primit nici un raspuns (se prea poate sa nu am postat unde trebuie).
- temperatura bazala masurata in perioada pre/post-ovulatorie, poate creste (37.4), chiar dc nu s-a produs ovulatia;
- poate ramane asa pana aproape de celelalat ciclu, chiar dc nu e sarcina?
Adica, mai exista si alt motiv (care sa nu aiba legatura cu ovulatia/sarcina) caruia se poate datora aceasta crestere?
Va foarte multumesc
Ce temperatura ai avut inainte de presupusa ovulatie?
Daca esti sigura ca ovulatia nu sa produs si nu e sarcina e posibil sa ai o infectie in corp.
Temperatura e legata de nivelul progesteronului sau de o infectie in organism.
Ar fi bine sa faci o analiza simpla de sange sau de urina pentru a depista daca e infectie, sau o analiza de progesteron(asta in cazul in care nu iei un utrogestan, duphaston sau alt progesteron) si daca e crescut atunci sigur ovuatia sa produs.
Eu am facut in una din luni pregnyl 5000 si ovulatia nu sa declansat, si nici temperatura nu a crescut.

Ana
elenya_m spune:
annaa chestia e ca eu am masurat-o imediat ce a trecut ciclul (nu stiu cat era inainte, pt k n-am masurat-o
) dar oricum cred ca a fost ridicata tot timpul, pt ca aveam asa..(nu radeti de mine).. o fierbinteala, eram foarte calda, poate prea.., eu care de obicei eram ca o reptiluta..
M-am gandit si eu la o infectie, numai ca dc imi luam temperatura corporala, iesea sub 37 (36.5-36.6), dar intravaginal, intotdeauna peste 37..
E posibil totusi sa fie o anexita? N-ar creste atunci si temperatura corporala?
Oricum, voi mai urmari si trebuie neaparat sa merg la doctor..
Multmuesc!
Week-end de vis!
raalucutza spune:
cius 22........nu stiu cred exact cand mi-a sarit temperatura dar pot sa iti spun luna asta.....ca sunt cu termometrul dupa mine.....te rog sa pastram legatura ca sunt tare curioasa....si nerabdatoare sa am un
....
raluca
elenya_m spune:
Nu stiu de ce a iesit asa mult spatiu gol..
Fetele va mai rog ceva (stiu k va stresez, nu va suparaciti pe mine
.. dar am nevoie de lamuriri).
Cred k trebuie sa fac histerosalpingografie, am eu asa o presimtire ca problema mea e la trompitze... si mi-e o frica de mooor
Va rog care dintre voi ati facut ziceti-mi si mie, doare chiar asa de rau? Trebuie sa stau in spital, o zi; pot merge la serviciu in aceeasi zi sau tre sa stau in pat? E voie sa
dupa aceea?
Multumesc

Marunzika spune:
dana p. multumesc pt raspuns si sper sa decurga totul excelent la tine. Am insa o nelamurire; pe mine m-au programat la histeroscopie la 11.30 am si la 12 am am deja programare la dr. ginecolog din aceeasi klinika - dureaza asa de putin procedura? Mi-au explicat ca prin histeroscopie se observa starea uterului din iterior cu o camera mititica. Ce am citit pe net e ca nu necesita narcoza, dar nu este o operatiune lipsita de dureri. De ce trebuie sa ramai tu in spital? Scuze daca am sarit eu peste un raspuns si am pierdut esentialul explicatiilor tale. Mult succes luni! Iti tin pumnii!
Laura Ioana spune:
Fetelor din Bucuresti, am si eu o rugaminte la voi: spuneti-mi si mie care e cel mai bun si mai sigur laborator de analize din Bucuresti( adica sa pot avea incredere in rezultate ).
pentru toate. Vreau sa vin acolo si sa-mi fac toate analizele posibile.
Dana P, parca spuneai ca ti-ai facut cam toate analizele ca sa depitezi cauza sarcinilor pierdute. Care au fost alea (analizele) si cam cat au costat, ca am inteles ca nu sunt gratuite? Pliiiiiiz mult de tot sa imi spui.Uite multi
in avans.
Laura
Laura Ioana spune:
Tot pt fetele din Bucuresti: dar un lab de analize genetice bun stiti (unde sa fac cariotipul)?
Laura
elenya_m spune:
Laura eu nu prea stiu, dar iti raspund din ceea ce stiu..
Synevo, Sanador, Medsana.. si ar mai fi din cate stiu eu laboratorul Institutului de depistare a cancerului-genito-mamar unde se fac astfel de analize (sarcina, hormoni, anticorpi..etc), lucreaza cei mai buni biologi din bucuresti (repet, din ce stiu eu, e posibil sa nu stiu bine).
Mai adauga fetele..
Pana una alta.., pe mine ma cam doare burtica.. si spatele.. (sper sa nu fiu racita
)
Aveti grija de voi! 

fetele!