Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 39

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Elenya, nu te speria, nu e chiar atat de greu.Pe mine mai mult ma deranjeaza si ma enerveaza cand baga toate fierotaniile alea in mine, decat procedurile in sine.
Gandeste-te care este scopul( ) si o sa vezi ca nu o sa-ti mai para atat de greu.
Succes!

Laura Ioana, cred ca cel mai bun - si mai scump - este Medsana. Apoi Medicover.Asta daca dr la care esti, nu te trimite la vreun spital.
Gratuite ma indoiesc ca sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Elenya, HSG-ul se face pana cel tarziu in a 10-11-a zi a CM. Nu doare ingrozitor, e suportabil. Eu l-am facut fara spitalizare. Adica m-am dus dimineata la spital (ora 8) si la 10 eram deja la servici.
Daca vrei mai multe detalii da-mi PM si iti scriu.
Ideea de baza e ca nu trebuie sa-ti fie frica de procedura. Se termina repede (max 5 min).
Dana, mult succes la histero si cand ai sa poti am sa te rog sa-mi dai si mie mai multe detalii ca va trebui sa o repet si eu curand.

Pupici la viitoare mamici

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Elenya, referitor la diferentele de temperatura, daca stii ca nu ai infectii sau alte afectiuni, nu te ingrijora ca vaginal e o valoare si la subrat sau oral e alta; asa trebuie sa fie. Cand incepi sa o masori ia-o din prima zi a ciclului menstrual, alege o metoda si o ora fixa te tii de ele. Sa nu schimbi, de exemplu, azi la 7 dimineata vaginal si maine la 6 oral ca iese cu totul altceva. Sa nu bei alcool ca ala salta temperatura si sa dormi in mod egal minim trei ore pe noapte. Mie dormitul putin imi scade temperatura.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Fetelor hai sa va iau pe rand:
Marunzika, eu nu stiu ce sa spun de ce ma va tine atatea zile in spital , ca si eu stiam ca dureaza destul de putin interventia asta. Dr. mi-a zis prin telefon ca este posibil sa nu aiba sala cand ma duc din cauza urgentelor care pot aparea, iar cu anestezia mi-a zis ca daca gaseste ceva acolo care trebuie taiat sau scos sa nu ma doara si sa nu ma traumatizezeSunt multe fete aici pe forum care au facut histeroscopia si care a avut un episod nu prea placut din viata lor, din cauza dureri.
Laura Ioana o sa scriu o listuta cu ce am facut eu, poate am mai sarit peste cateva dar care nu sunt esentiale pentru mine:Toxoplasma , chlamydia( sange si secretie),citomegalovirus,rubella, brucella,listeria,hepatita b si c,analizele hormonale din ziua a 3a(fsh,lh,estradiol),ziua a 14 a( fsh,lh, estradiol)ziua a 21a( progesteron, estradiol,prolactina)si alte analize hormonale care poti sa le faci in orice zi tsh,T4, T3, Anti TPO, analizele pentru sindromul anti fosfolipidic si cardiolipidic,secretie vaginala, cultura de col , test papanicolau, ureaplasma si mycoplasma si analizele genetice(cariotipul) Analizele genetice eu le-am facut la Inst.Parhon din Bucuresti,la d-na dr.Doina Ioan( nr tel.0722 785668). Cariotipul eu stiu ca se face numai la Inst Parhon sau la Genetic Lab dar unde este mult mai scump decat te ajunge la Parhon. De costat m-au costat mult pentru ca nici una nu a fost gratuita si am fost nevoita sa repet unele analize de mai multe ori( de ex. toxoplasma pentru care am facut tratament)si le-am facut in diverse locuri si la Bucuresti si la Constanta.
Iepurila o sa scriu detaliile cand ma intorc.Si eu sper sa fie bine pana la urma ca prea am mai tras-o cu toate si analize si investigatii ai operatii.
Multumesc tuturor pentru incurajari si o sa ma gandesc la voi atunci ca stiu ca si voi va veti gandi la mine.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Am deschis un capitol nou aicihttp://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51912 unde va astept cu vesti bune cand ma intorc.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput