Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salutare tuturor!

Si felicitari pentru baietei.... heheheeee balanta inclina greu catre feciori, sa vedem cum facem cu nurorile :)

Mandy bafta azi, dc vrei ne putem vedea la un suc, dc ai timp dupa, mobilul meu ti-l scriu intr-un PM.

Super ideea cu link pt evolutia sarcinii, e chiar fte bine defalcat pe pb posibile si pe descrieri.

In alta ordine de idei, bebelica al meu se misca de nu are treaba, acuma ca s-a pornit de o sapt pe dansat. Mai ales cand stau pe scaun la birou - adik destul de mult :( - are program coregrafic la greu, insa ma simt super sa il "cert" ca imi apasa vezica.

Bafta la eco si investigatii si asteptam noutati si vesti bune de la voi!

Fetelor, voua nu vi se usuca pielea? Mie fte tare, cum ma spal cu apa simpla pe fata dimineata deja mi se strange pielea, si dupa dush aceeasi senzatie.... si nu ma pot da cu crema de corp dimineata cand ma imbrac sa merg la birou.

Printre altele, sa stiti ca mi-am gasit cu mare greu "Mama si copilul" de fam. Capraru, e fte buna, concisa si la obiect si spune multe lucruri de bun simt care cred ca primeaza chestiilor complicate pe care le tot citim/auzim despre sarcina, v-o recomand cu caldura.

Zi super,

Ripley 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Unde da (Lavi) si unde crapa (lavi02)
Mie mi s-a parut reactia haioasa, nu va suparati pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Corap, Corap !! Vreau si eu o predictie!!!!!

Ina hai sa ne tinem frumusel de manutza (electronic, bineinteles) si poate se ia si la noi de la mamicile de baietei, sa primim si noi cate unul.

Paula tinem pumnii la dr.!

Tania & Punctuletz 15 fix

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Lavi, esti de coma, fata mosului, si tu ce ai fii vrut sa ma screm de 10 ori si sa ramin de-a dreptul chioara fara sa mai vad ceva, (am miopie galopanta forte). Am optata pt asta ca mi se pare normal, tu esti pro naturala din considerente stiintifice si personale, la fel si eu pe calea cealalta, nu imi este usor dupa experienta trecuta, dar dac am ales sa am al doilea copil stiu la ce riscuri ma supun, mai ales ca operatia mea nu este in totaliate refacuta si cicatricea de pe uter este in continuare un factor de pericol crescut.


Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Ripley oare n-o fi apa de vina? Ca parca te-ai mutat de curand.

Cand mai postati poate povestiti fiecare de la ce v-ati "inventat" id-ul si daca aveti si un nume real de declarat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mandy, nu ai activat PM, asa ca ti-am trimis mail.

Ripley

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nu mai Lavi, draga mea, nu ma leg absolut deloc de tine ca ai facut cezariana, este 100% justificata in cazul tau. Si iti tin pumnii sa fie OK cu uterul pana la sfarsit.

Numai ca na, asta se intampla la orice anestezie generala - chestia cu intubatul si sustinerea vietii de catre aparate. Omul stie numai ca se culca si se scoala dupa 1 ora cu bb alaturi. Daca e sa faci o alegere in cunostinta de cauza, pai sa fie in cunostinta de cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

referitor la piele: mie mi se usuca pe picioare, dar nu mai mult ca de obicei;
in schimb pe fata sunt unsuroasa (eu aveam inainte ten uscat), si chestia e valabila si pt. scalp si pt. par. grasime la greu.
si nasol e ca fata mi-e deshidratata, cu toate ca e grasa, si e greu sa gasesc o crema....
Ripley, da' de ce nu poti sa te ungi dimine', inainte de a pleca la servici. ca doar maclavaisu intra in piele imediat, nu ti se transfera pe haine ;)
In cea ce-i priveste pe Caprari, sincer mi se par cam comunisti, cu toate ca in ultima editie a cartii si-au mai revizuit pozitiile. Da' mie mi s-a taiat de ei urgent cand zisera ceva de genul: lauza (era vb. de primele sapt. dupa nastere) se trezeste sa-i dea de mancare lu' bb si daca e deja 5 dimineata nu se mai culca. se apuca sa spele geamurile si sa faca curatenia prin casa si sa pregateasca de mancare la intreaga familie, pana ca aceasta sa se trezeasca :))) ha, ha, ha, mie mi se pare cel putin inuman. Parca uin ultima editie disparuse minunatia asta, da' mie mi s-a pus pata pe astia rau de tot.
C & bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Alexandrina, nu e apa de vina, m-am mutat in acelasi cartier, in casa parinteasca (ma rog, fosta) la 1 km fata de blocul unde am stat, sursa de apa e aceeasi. Eu totdeauna am avut un ten mai uscat, iarna am mari pb. cu mainile de la frig, fac o alergie urata, deci nu apa e de vina.

Cu id-ul: Ripley este din vestitul film alien care era pe tvr1 la tv cand imi faceam o adresa de yahoo, si din lipsa de inspiratie asta a ramas. Numele meu real este Delia.

Ripley

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Eu am pielea uscata de la natura, acum am observat ca intre timp s-a uscat si mai mult, si ma spal cu sapun special pt ca stiu ce probleme am, dau crema multa si cu ulei de bebei.O alta problema care a aparut , e ca mi se ingrasa parul ca la o gogoasa scoasa din untura, am ajuns sa ma spal la trei zile, in conditiile in care si parul il avea tare uscat si il taiam la 1 luna.
Azi mi-au aparut pete pe miini si ma maninca, nu prea stiu de la ce!

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput