Nu mai inteleg nimic
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
boo lina spune:
roana, cred ca atitudinea ta e cea mai buna...nu mi se pare deloc ca ai fi avut un val peste ochi si nu ti-ai dat seama langa cine traiesti. stiu persoane carora dupa 20 de ani de casnicie le-au venit fluturii la cap, i-au tinut o perioada dupa care s-au intors in genunchi de unde au plecat si s-au invatat minte sunt de condamnat? se pare ca dupa cum zice toata lumea de pe forum (nu ca eu as agrea genul...) dar...se intampla... si eu zic ca a ierta e omeneste. ce-i drept o singura data mi se pare omeneste
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariagi spune:
nimic nu-l scuza ca te-a inselat.
parerea unui barbat ca exista scapari..si sa ierti.ca te-a calcat in picioare?eu nu sunt de acord cu scaparile,varsta de mijloc si alte scuze ale lor.vrei alta femeie?du-te invartindu-te dar la mine nu mai ai ce cauta.de iertat sa te ierte Dumnezeu nu eu,parerea mea.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Roana, doua lucruri am de zis:
1. ciorba reincazita....
2. daca ar fi fost el in locul tau, cum ar fi procedat?
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
roana spune:
da, Oana_b sunt sigura ca nu era dinainte. si uite d-aia sunt si eu socata ca poate da cu piciorul la tot in 2 luni fara sa se mai gandeasca.
mi-e super greu. cei ce ma judeca ar tb sa treaca prin asta sa vada cum ar reactiona. inainte asa ziceam si eu ca nu as ierta pentru nimic in lume.
dar viata asta iti rezerva atatea....
Multumesc de incurajari celor ce le-au facut.
Sunt super stresata si suparata nu am chef de nimic si mi-e greu de tot singura.
Sper sa treaca.
piticasigogosica spune:
Eu vad lucrurile asa:daca il iubeste atat de mult si esti dispusa sa il ierti atunci asta e solutia.Pana la urma toti suntem egoisti din punctul asta de vedere,daca ne e bine asa acceptam si gata!Daca tie ti-e mai bine cu el(cu bune si rele) decat fara el,accepta-l.Dar nu te juca cu tine!
poze
Iri si Iris
iren spune:
quote:
Originally posted by roana
da, Oana_b sunt sigura ca nu era dinainte. si uite d-aia sunt si eu socata ca poate da cu piciorul la tot in 2 luni fara sa se mai gandeasca.
mi-e super greu. cei ce ma judeca ar tb sa treaca prin asta sa vada cum ar reactiona. inainte asa ziceam si eu ca nu as ierta pentru nimic in lume.dar viata asta iti rezerva atatea....
Multumesc de incurajari celor ce le-au facut.
Sunt super stresata si suparata nu am chef de nimic si mi-e greu de tot singura.
Sper sa treaca.
Merci frumos de urari, se pare ca unii posteaza numai ca sa fie compatimitzi shi sa li se plinga de mila, nu ca sa fie shi scuturatzi un pic...Ata eta, sa ma satur, c-am zis ca nu ma mai bag la sectziunea asta!
Iren dubla mamica
![](zana.gif)
![](aerobic.gif)
![](majoreta.gif)
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
solutia e simpla, desi te agiti atata. trebuie doar sa analizezi simtirile tale. adica daca vei putea sa treci peste asta sau nu. daca vei putea ierta si uita (forgive and forget ) e OK, daca nu, desparte-te. scurt si la obiect.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
oana80 spune:
Buna, Roana! eu te inteleg perfect pt ca si eu trec acum prin acelasi lucru. acum 2 sapt viit orul meu sot-urma sa ne casatorim la sf lui iulie-mi-a spus ca nu mai vrea sa facem pasul, ca nu e pregatit, ca vrea sa fie liber si ca a cunoscut pe cineva, cu care nu s-a intamplat nimic, dar ca i-a sucit mintile.
Am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare, imi venea sa mor. Nu pot spune ca acum e mai bine, dar mi-am inchiriat o garsoniera, urmeaza sa ma mut la sf sapt, imi voi schimba si serv in curand, deci concluzia e ca inca supravietuiesc.
Nici eu n-am observat nimic. Noi suntem de 4 ani impreuna si locuim de 2 jumate. Am dat invitatii si aveam rochia de mireasa facut. Dar dragoste cu sila nu se poate.
Nu stiu ce as face daca se va intoarce la mine. Eu stiu ca inca il iubesc, dar oare se va mai putea reinnoda ceva?
Trebuie sa ne vedem de vietile noastre, sa vedem ce suntem si in afara cuplului pe l-a format atata timp.
Nici eu nu-l mai recunosc, in nebunia mea de at ma gandeam ca i-a facut cineva farmece. Dar stiu ca eu sunt prima prietena stabila pe care a avut-o si poate intr-adevar nu si-a trait viata.
Dar stii, vorba cantecului, ce-ai omorat,omorat ramane. Pacat.
Capul sus ca maine va fi mai bine!
oana
ina32 spune:
Eu cred in dreptul fiecaruia la inca o sansa. Daca (isi) revine iar tu poti sa-l accepti, fa acest lucru fara sa-ti pese de judecata celorlalti (familie, prieteni). In viata esti nevoit sa faci, din pacate, compromisuri, iar in dragoste nu exista orgolii. Ar fi pacat ca mai tarziu sa-ti reprosezi ca n-ai facut totul ca sa-ti salvezi casnicia.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
mariagi spune:
roana,
am trecut prin asa ceva si vorbesc din experienta.am invatat din greseli si nu le mai repet.daca tu crezi ca o sa-l iubesti mai mult daca il ierti,fa-o!
cu cat plangi,te rogi,te umilesti cu atat i arati cat de mult depinzi de el si cat de slaba esti
parerea unei femei aflate la a doua casatorie,