Nu mai inteleg nimic
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
dara spune:
Roana imi pare tare rau de ce ti se intampla. Ti-am citit postarile inainte sa-ti raspund si am inteles ca il iubesti mult, ca planuiati un copil impreuna, ca trebuia sa va mutati in casa noua... Iarta-ma daca nu fac decat sa pun paie pe foc imi pot imagina doar cat de greu trebuie sa-ti fie.
Vedem destule in jurul nostru, multe situatii din care am putea sa invatam ... Dar cand ni se intampla noua, cand pe noi cade cerul, e cu totul altceva...
Sa zicem ca il astepti in speranta ca v-a veni inapoi la tine tarandu-se in genunchi si cerandu-ti iertare si asta chiar se intampla. Se intoarce la tine, dupa ce si-a pierdut capul dupa o alta femeie (in timp ce tu, departe te perpeleai de dorul lui, ba poate chiar iti faceai probleme ce s-o face fara tine), dupa ce si-a bagat picioarele in sufletul tau, suflet care se pregatea, unit cu al lui, sa mai dea viata unui sufletel mic doar al vostru... Vine inapoi - poti sa il ierti? Sa faci un copil cu el? Sa mai ai incredere deplina? Mai poti?
Iti doresc tot ce iti doresti tu sa fie bine pentru tine si sa poti fi fericita... E greu sa treci peste astfel de momente dar gandeste-te totusi la partea buna (daca se poate numi asa) la faptul ca ti-a spus imediat ce v-ati revazut, ca nu te-a dus cu zaharelul asteptand sa vada ce o fi-daca sa ramna cu tine sau cu cealalta.
Lasa sa treaca un timp, daca tot asa de adanca va fi rana, mai incearca sa vezi ce e cu el (daca vei mai considera ca merita, ca te merita, ca merita sa te mai torturezi...)
Te pup si sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste toate.
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
karol spune:
Imi pare sincer rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.Eu te inteleg, am avut si eu probleme cu sotul meu, fetele mai vechi de aici poate mai tin minte povestea mea.E greu sa treci peste o mare iubire si sa te mai tii si dreapta.Eu as lupta pt iubirea mea in continuare, nu as renunta.Daca te iubeste cu adevarat, mai devreme sau mai tarziu o sa-si dea seama ce pierde.Fii tare.
Te pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Nu cred ca l-ai pierdut peste noapte, in cele doua luni; ceva a fost si nu ai observat, traindu-ti fericirea. Judecand la rece, iren are dreptate, dar viata nu se traieste simplu si drept, precum pretinde. Exista scapari, ca esti barbat sau femeie, si exista si sanse de revenire. Este dreptul tau sa speri, sa ierti si sa ii dai o sansa. Va trebui insa sa fii lucida, sa gestionezi situatia cu cap (si mai putin suflet), sa-l lasi sa realizeze ce vrea. Eu unul iti tin pumnii.
http://community.webshots.com/user/tora97
inca o zi spune:
am citit postarea roanei si raspunsurile;eu inclin sa zic ca mai devreme sau mai tarziu o astfel de realtie va esua.si asta pt ca eu vad cam asa lucrurile: se poate ca el sa se intoarca,ei,in cazul asta eu m-as intreba de ce se intoarce???pt ca iubeste asa de mult??eu nu as crede.poate ca sunt idealista,dar acolo unde chiar e multa dragoste nu se ajunge la asa ceva.el s-ar putea intoarce pt ca pur si simplu poate cu cealalta nu ar merge,poate ea ´´l-ar elimina´´;chestia e ca daca cealalta ar fi asa cum el o vede acum cand e ´´lulea´´,nu s-ar mai intoarce!si atunci de ce sa fie roana locul de refugiu pt un asemenea individ???eu as zice ca el a ales....sa-i fie de bine!roana ar trebui sa merga mai departe....fara el.inselatul,dupa parera mea nu trebuie iertat! unde e iubire ADEVARATA nu e loc de altcinevapt ca apoi de fapt sa se realizeze greaseala si...hopa....hai inapoi ca ala sau aia ma asteapta si ma iarta!!adica el acum face sex cu alta,roana banuiesc ca e singura....trece ceva vreme si el...sa zicem ca vrea sa revina.roana il asteapta si il iarta si uite asa, ajunge individul din nou intr-o relatie care implica( normal) si partea intima cu cea pe care a tradat-o!!!nu stiu altii cum sunt,dar mi-e mi-ar fi scarba de un asemenea el si oricat de mult l-as fi iubit....l-as uita la o asemena faza! lumea e plina de barbati buni si ...singuri,iar iubirea e ceva ce tre´ sa fie reciproc! daca la unul e mai mare,iar la celalalt sa zicem ca nu e chiar asa,dar face ca totul sa fie ok pt cel de langa e ok,dar daca la unul e mare,in timp ce la celalalat e ....´´pe duca´´ , atunci....mai bine fara! cum sa poti sa regreti un individ care ODATA a fost bun, care ODATA s-a comportat ireprosabil, care ODATA te iubea,dar ACUM....e alta la rand! oamenii se schimba, totul in lumea asta se schimba,sentimentele se schimba....VESNIC....zic eu e doar unul....care e acolo sus.in unele cupluri trec anii,ei raman impreuna,dar pe parcurs dragostea se mai raceste,e important sa ramana respectul,prietenia si atunci nu se va destrama relatia! deci,intr-o asemenea realtie eu as judeca ´´la rece´´, ce a fost , a fost frumos, a trecut,omul s-a schimbat....de ce dupa ce s-a desfatat in patul alteia, sa-i mai faci loc in viata ta???chiar atat de mult il iubesti incat nu iti pasa de persoana ta, de faptul ca te-a tradat in timp ce tu il iubesti asa de mult???adica lui nu-i pasa ca tu acum suferi,dar tu l-ai primi inapoi!!! brrrrr! fetelor......
iren spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Nu cred ca l-ai pierdut peste noapte, in cele doua luni; ceva a fost si nu ai observat, traindu-ti fericirea. Judecand la rece, iren are dreptate, dar viata nu se traieste simplu si drept, precum pretinde. Exista scapari, ca esti barbat sau femeie, si exista si sanse de revenire. Este dreptul tau sa speri, sa ierti si sa ii dai o sansa. Va trebui insa sa fii lucida, sa gestionezi situatia cu cap (si mai putin suflet), sa-l lasi sa realizeze ce vrea. Eu unul iti tin pumnii.
http://community.webshots.com/user/tora97
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Rufus, n-am scris nicaieri ca viatza se traieshte simplu shi drept, dar nu trebuie sa permitzi nimanui sa-shi bata jos de tine, din cauza ca-l iubeshti shi poate, poate, te va pastra pe linga el macar din mila, e patetic...Roana i-a dat deja o shansa individului, care-a irosit-o, acum nu mai merita decit un shut in kur, ceau shi veatza frumoasa
![](icon_smile_wink.gif)
Roana, multa bafta itzi doresc, shi deskide okii bine, n-ai decit o viatza shi de tine depinde sa fii fericita
![](floare.gif)
Iren dubla mamica
![](zana.gif)
![](aerobic.gif)
![](majoreta.gif)
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
casandra spune:
----------------
cum sa poti sa regreti un individ care ODATA a fost bun, care ODATA s-a comportat ireprosabil, care ODATA te iubea,dar ACUM....e alta la rand!
-------------
Normal ca regreti atunci cand a fost si nu mai este. Daca a fost si mai este, te bucuri, esti fericit. Regretul apare cand nu mai esti fericit, cand ce a fost al tau, nu mai este.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Oana_B/Oana_B.jpg)
Oana_B spune:
Esti sigura ca nu era mai dinainte? Cum naiba in doua luni sa dea cu piciorul la o casnicie?
Oana_B
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lywh/Lywh.jpg)
Lywh spune:
Se poate ! La noi s-a terminat totul dupa 11 ani in care ne-am inteles extraordinar. Asa a hotarat el cand a revenit in tara dupa o absenta de 3 luni. Divortul se va pronunta in mai putin de 1 luna.
Lilianna
adrienne12 spune:
Draga mea, am citit numai ce ti-a scris Rufus, parerea barbatului. SInt de acord cu el. In afara de asta te-as mai intreba cite prietene a mai avut el inainte de tine? Daca tu ai fost prima sau printre primele poate ca are o ratacire de moment in care caz isi va reveni (am vazut cazuri). Mai dai o sansa dar nu te lasa calcata in picioare si nu alerga innebunita dupa el. Eu l-as ignora. Daca relatia cu tipe nu merge va veni singur cu coada intre picioare la tine. Daca relatia lui merge agitindu-te nu faci decit sa fii ridicola caci el oricum e pierdut pt. tine. Deci... rabdare si tutun.
roana spune:
Va MULTUMESC MULT DE TOT. stiu ca parerile sunt impartite.
De ieri i-am spus ca nu mai vreau sa il vad veci si sa ma lase in pace. nu ii mai raspund la telefoane. si acum suna innebunit.
Unii au inteles gresit. nu s-a intors la ea. sta singur dar l-am vazut cu ea si spune ca sunt prieteni si atat. eu nu cred va dati seama.
deocamdata i-am spus ca nu mai are dreptul sa stie nimic de mine si acum ma cauta de moare si eu il ignor.
acum chiar nu se mai poate nimic. poate peste o vreme...va fi altfel.
Nu stiu daca o sa il iert. voi incerca sa imi vad de viata mea si daca intre timp va aparea altcineva si va fi bine OK daca nu, credeti ca nu mai meritam o sansa?
nu am fost nebuna stiu ce viata am avut cu el. era sotul ideal credeti-ma si nu am avut pb deloc.Nu stiu ce s-a intamplat de s-a implicat intr-atat si a putut sa uite tot.
de fapt nu stie ce vrea asta e. e foarte bulversat si poate a dat de gustul libertatii poate merge oricand acasa fara raspunsuri si explicatii.
Sunt distrusa ca nu inteleg de ce inca il iubesc dar ....asta e .sper sa imi revin
va pup mult si multumesc de incurajari.