Nu mai inteleg nimic
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
roana spune:
de doua zile nu ii mai raspund la tel, la sms la nimic si acum suna el innebunit. imi spune ca de ce vreau sa il scot definitv din viata mea. ca a fost foarte stresat in ultima vreme ca a avut de lucru si nu a avut timp sa se gandeasca si eu il stresam cu milioane de tel si sms-uri. ca de cate ori vroia sa ma sune si sa ma caute eu urlam si ma crizam si atunci dorinta lui de a fi cu mine se transforma in altceva. asta e explicatia lui.
dar tocmai am aflat ca inca umbla cu aia ca a fost vazut cu masina ei singur) in oras.eu m-am mutat singura in noul ap. cumparat si am luat si masina care era a mea dinainte de casatorie.el sta la o prietena de-a noastra care nu e in tara si are ap. gol. sau macar teoretic sta acolo. el are nevoie de masina ca tb sa umble mult si explicatia pe care o da acum e ca ea ii da masina si eu nu si ca sunt doar prieteni ca nu mai are nimic cu ea. eu nu cred dar ma rog.
acum eu i-am zis sa ma lase in pace ca am nevoie de timp pentru mine pentru a ma gandi ce fac cu viata mea. el zice ca si el are nevoie de timp si chiar daca nu cred sufera.ieri a fost prima data cand am vb normal la tel si mi-a zis o gramada de lucruri care iar m-au dat peste cap.
ca asa cum m-am purtat in ultima vreme nu am facut decat sa il tin departe.
deocamdata vreau sa fiu fara el. poate avem nevoie de timpul asta.
nu zic ca nu il ierti sau il iert.deocamdata chiar nu stiu.
cert e ca inca ma iubeste. asta stiu.
vom vedea ce va fi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
papadie spune:
uite roana eu nu prea obisnuiesc sa scriu pe aici...dar m-a mincat la taste sa-ti raspund. ti-am scris anterior cam dur dintr-un singur motiv ...dupa atitia ani de casnicie fericita, cum spui tu, te trateaza cu atita dispret. mi se pare uluitor ca dupa noua ani de casnicie fara norisori sa te parasesca de doua ori in decurs de nu stiu cite zile. mi se pare ca e si dispretuitor si las si cu siguranta ca meritai macar o discutie cu cartile pe fata. iti datora chestia asta. daca nu din respect macar din compasiune pentru ca sigur stie ca il iubesti.
in rest fa cum iti spune mintea si inima
toate cele bune
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
lu.more spune:
quote:
Originally posted by roana
... ea ii da masina si eu nu ...
... chiar daca nu cred, sufera....
... mi-a zis o gramada de lucruri care iar m-au dat peste cap....
... asa cum m-am purtat in ultima vreme nu am facut decat sa il tin departe...
Eu stiu o vorba: cea mai buna aparare e atacul. Se pare ca sotul tau incearca sa-ti bage in cap ca daca lucrurile stau asa, e si din vina ta. Iar tu culpabilizezi (imi vine sa spun "ca fraiera", imi cer scuze!!!).
Uita-te inca o data la ultimele luni si gandeste-te bine!
.................................................................................
![](hop.gif)
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
turturica spune:
quote:
Originally posted by roana
cert e ca inca ma iubeste. asta stiu.
ma maninca si pe mine degetele ca pe papadie si nu ma pot abtine
![](icon_smile.gif)
elenya_m spune:
roana e u zic in primul rand sa fi tare si asa cum spune rufus judeca cu ratiunea si nu cu inima.. stiu ca e greu si mai e un lucru.. roaga-te la Dumnezeu sa-ti dea liniste si sa te ajute sa judeci la rece, pt k sa poti face ceea ce trebuie.. pt toata lumea.
Curaj
Credinta face totul posibil!
Gargaritza spune:
Eu zic sa faci asa cum iti "tuna" dar "asa cum iti asterni asa dormi". Concluziile le tragi singura.
Garga si Irinuca
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=375227829
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adela99/Adela99.jpg)
Adela99 spune:
roana, multi ti-au spus: gandeste la rece ... ca sa poti face asta trebuie sa treaca ceva timp, timp in care eu nu as comunica (sau nu cine stie ce) cu el ... spui ca il iubesti si ca stii ca te iubeste ... eu te inteleg ... nu zic ca nu poti sa stii ... dar eu la viata mea de multe multe ori (dupa ce am avut clarificarea, ca sa zic asa) m-am intrebat: ce ma facut oare sa cred ca stiu, cand de fapt acum se dovedeste ca nu stiam, sau ce credeam ca stiu era altfel? si sunt o tipa intuitiva :-)... dar probabil ca atunci cand eram convinsa ca stiu, de fapt imi doream arzator sa fie asa si de acolo convingerea.
ce e iubirea?
iubirea mai tine si de caracter
roana spune:
Am noutati.
Ieri gagica (e cam proasta) a vb cu o prietena de-a mea ca de fapt ce crede toata lumea e prostie. ca el si-a cam batut joc de ea, ca dormea la ea dar in alta camera ca ii spunea ca se gandeste la mine si faze de-astea.
Iar el discutnad cu fina noastra i-a spus ca el de fapt a plecat de acasa ca avea foarte mult de lucru(are firma) si eu nu il lasam sa se odihneasca ca il tot intrebam tot felul si zi si noapte(asta recunosc am fost foarte isterica).Ca nu se pune pb sa o iubeasca pe aia nu a iubit-o deloc ca ce cred eu sunt tampenii ca tot ce a zis a zis la nervi pentru ca eu eram super agresiva si atunci asa devenea si el. Ca acum nu mai are nimic cu ea si vrea sa ne acordam o sansa.
Ca acum mingea e in terenul meu si asteapta sa ii fie pasata.
Eu deocamdata chiar nu mai vreau. ma suna raspund vb chestii generale si atat.
vom vedea ce va fi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adela99/Adela99.jpg)
Adela99 spune:
deci, tu ai fost isterica si agresiva si el in loc sa vorbesca cu tine, iar daca nu se putea vorbi cu tine din motive de isterie, sa mearga o perioda la un membru al familiei, prieteni sau in apartamentul in care locuieste acum, a preferat sa se odihneasca intr-o camera separata din locuinta unei tipe pe care nici nu o iubeste si cu care nici relatii sexuale nu intretine. probabil ca a fost foarte obosit si streasat in momentul luarii deciziei, decizie care nu cred ca a dus la odihna ci doar la probleme si la si mai mult stres. si durere, in cazul tau.
si pana el se odihneste, tu te ocupi de noua casa iar cand totul e pus la punct vine si el gata odihnit. si eventual spasit.
iti doresc sa iei decizia care iti va aduce liniste, multumire si fericire
Porumbita spune:
asta se cheama "Abureala" cu a mare... el greseste, dar se da "cocos" si pana la urma iese cu fata curata...
maine poimaine o sa il compatimeasca rudele si prietenii... ca ce era sa faca saracul om cu o asa "agresiva si isterica" cum esti tu...