Bebelusi de sept-oct 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata mamici!

Anamari stai linistita ca si noi am patit la fel cu Alesio.A facut rosu in gat cu febra mare care a tinut vreo 3-4 zile(nu mai stiu exact) si chiar daca era sub tratament cu antibiotic nu a scazut .Asa evolueaza angina eritematoasa(rosu in gat) la bebici cu febra mare care tine vreo 3 zile. Ii poti scadea putin temperatura cu impachetari reci cu apa si otet.Multa sanatate Liei!

Elyanne multumim de modificare!

Geo e mortal Dami bronzat asa!

Danyce si in Cluj gasesti magazin Leonardo!Unul e in Marasti.

Noi ne putem lauda cu o noapte acceptabila....
Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multi ani !

Armin
Vlad
Thais
Elena
Irina Georgiana

roandre - nici fata mea nu prea mai vrea sa stea in cosul scoica, dar am observat ca daca o pun in fundulet e ok.

anamari - sanatate Liei si vindecare rapida. Eu nu pot raspunde la intrebarea ta pt ca nu am patit niciodata asa ceva.Sunt o norocoasa.

georgiana - tare haios mai e piticul.

elyanne - Vai de buza ta, lasa ca trece pana te mariti!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut mamici!revin si eu din ce in ce mai greu....

anamari multa sanatate micutei Lia si curaj!Daca urca foarte tare febra fai impachetari cu prosop umed la picioruse, eu asa i-am facut la Stefan, si pe noi ne-a tinut febra mai mult de 3 zile o data.Eu ii dadeam si Nurofen si supozitor de paracetamol tot la 8 ore fiecare in asa fel incat din 4 in 4 ore ii puneam un nou antitermic, sper ca intelegi ce vreau sa spun.Si seara daca nu scadea umezeam un prosop, nu foarte rece, la temperatura camerei, si ii inveleam piciorusele goale, dupa care il mai invaleam intr-un prosop mai mare uscat, sau o patura, si il tineam in jur de 10 minute dupa care o luam de la capat.Si pana la urma a trecut. SANATATE MULTA!!!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

dianarus nici al meu nu a mai mincat asa bine cu caldurile astea, nici nu vreau sa masor cit pt ca ma imbolnavesc de nervi .. dar ... de 2 zile a inceput iar sa manince. Nu-ti face probleme recupereaza ei.

elyane ce foame ti-a fost.

georgiana este mortal fiitu' cu bronzul cu model .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl1120 spune:

Buna dimineata!
Pt. Dianarus, depinde de tipul de strabism, din cate mi-a explicat doctorul sunt mai multe feluri. Daca totusi isi misca ochisorul cand ii acoperi ochiul sanatos si in acest caz se uita bine, inseamna ca nu are mischii paralizati si sunt sanse sa se refaca in timp. Daca nu il misca, trebuie sa mergi urgent la doctor. Operatia e cu laser, fara pericole, insa nu se poate face chiar la orice varsta, mie mi-a spus ca deocamdata e mica si ar fi niste riscuri inca la anestezie. Eu ii acoper cateva ore pe zi ochisorul sanatos cu plasturi speciali pt ochi, se gasesc la farmacie, si astfel, o fortez sa se uite bine cu celalalt. E important sa faci exercitiul asta pt ca altfel, in timp, nefolosindu-si ochisorul, isi pierde vederea la el treptat.
Noi suntem in curs de emigrare in Canada si am aflat ca acolo ar fi gratuite astfel de operatii si sper sa fie si doctori buni, oricum dupa ce implineste un an mai mergem la control.
Despre papica, bebu meu care manca tot, uneori si 400g la o masa, fara probleme, vad ca face figuri nemaintalnite de cand ii ies 4 dinti deodata, e mofturoasa la tot, sper sa isi revina, ea e grasuna, are resurse dar tot vreau sa o vad ca papa. In parc mananca mai bine dar nu ca inainte.
Va pup mult, sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna dimineata fetelor!

Georgiana, ne incuscrim?

Pufy, cum mai e socrul tau?

Pentru mamicile ingrijorate ca bebicii nu mananca prea mult: stati linistite, vad ca e normal sa aiba perioade si perioade.De ex, Ilinca a mancat intotdeauna super mult, dar a avut o perioada de vreo 2 sapt. in care ma intrebam din ce traieste, ca nu manca mai nimic.Acum iar e OK.

Aseara i-am dat o reteta noua, si a innebunit de placere mancand ( a mancat 450g! si nu puteam eu sa-i dau atat de repede pe cat ar fi vrut ea!):

- 2 iaurturi Campina de cate 150g
-2 piersici
-1 banana
-3 masuri de cereale cu mar si morcov ( de la Milupa)

Le-am mixat cu blenderul si a iesit un fel de shake pe care l-a mancat cu lingurita.A fost excelent.Si azi ii fac la fel, da' o sa fac mai mult, sa il bag la frigider si sa beau si eu, ca ieri am murit de pofta pe langa ea!

Poate incercati si voi....

PS: am postat un album nou, cu cateva poze facute ieri a baita...

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor de astazi. Sa fiti sanatosi, voiosi, voinici.

Ramona, foarte frumos este scaunelul. Sa il stapaniti sanatoase.
Cred ca in curand o sa avem si noi nevoie de unul.

Anamari, daca nici dupa 5 zile nu ii trece frebra se poate ca antibioticul respectiv sa nu isi faca efectul la ea.
Multa sanatate scumpicei mici. si sa ii treaca repede febra.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Multumim de aprecieri, sa vezi circ cand ne intoarcem de la mare, oare ce model de bronz o sa aiba?

Nature vorbeste cu Naty ca si ea este pretendenta la Dami

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Hehehe...acum l-am vazut si eu pe Dami bronzat cu model. E un scumpic foc. Abia astept sa vad pozele cu modelul de la mare .

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Georgiana.david e mortal Dami...
Vad ca isi mentine silueta incontinuare... si noi la fel... .

Wow... Nature, cat a mancat Ilinca... 450g. Bravo! Foarte frumoase pozele la baita... Scumpa foc pitica... si are niste ochi superbi.

LA MULTI ANI! pentru Vlad, Thais, Inutza si pentru maimuta mea!

Am treminat tot ce aveam de lucru ... nu-mi vine sa cred... Dar sa nu ma bucur prea tare, ca parca vad ca apare altceva care trebuie terminat pana plecam la mare ... nu m-as mira...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput