Bebelusi de sept-oct 2004 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by danina
Ionella uite cam ce iau eu cand plecam in deplasare:
- cate 2-3 schimburi de hainute pe zi depinde cat stai cam pe o sapt ca dupa aceea le speli si mai ai. Asta include si sosetele, body, caciulite
- biberoane + papica in diferite forme
- trusa de baita, prosopel, betisoare....
- medicamente (in caz ca...)
- patutul + carut (fara nu se poate) noi mai nou avem si in deplasare ca sa nu le mai caram am luat cate un rand si acolo asa ca s-a mai usurat masina ca tare o incarcam
- jucarii
- pampers + servetele
Cam asta in mare nu stiu cat iti este de ajutor dar cam asta iau eu.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
am salvat listuta, multumesc!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
andora spune:
LA MULTI ANI!!!!! ARMIN, VLAD, THAIS, ELENA SI INUTZA!!!!!!!
Sa fiti sanatosi si frumosi si sa lasati mamicile sa doarma ... !
Noi incercam de o ora sa citim repede ce-ati scris dar mandra imi impinge tastatura sub birou si-mi da escape in continuu.. asa ca zic ce am tinut minte.
Mai intai FELICITARI pt noii dintzoci!! . Cred ca si la noi apar ca simptomul cu lipsa poftei de mancare incepe sa fie din ce in ce mai puternic.... nu mai zic de balele de acum 3 luni care insista sa curga si de bagatul oricarui obiect in gura. Plansul a fost si el azi la ordinea zilei
Geo haios raaaaaau ingerasul bronzat cu alb in jurul guritei...
Elyanne sa mor de ras nu alta.. am in minte imaginea ta mestecand tacticoasa mancarea cu juma' de gura... eu stiu ca de cate pori ieseam de la dentist imi acopeream gura cu mana pe strada ca mi se parea ca arat ca un buldog cu colturile gurii cazute...
Ramona dragut foc scaunelul! Sa-l stapaniti sanatoase!!!
Anamari sanatate micutei !!!!! Noi nu dam nici un sfat ca n-am luat pana acum antibiotice..
Babygirl, Dianarus, eu vroiam sa consult maimuta pt strabism si vroiam sa intreb daca Oftapro e oare cea mai indicata clinica? Am intrat pe site-ul lor si mi-a placut, am citit si pe DC despre asta si am inteles ca sub un an e maxima probabilitate sa se corecteze, fie prin exercitii fie operatie (care e "testata" de multe mamici de aici si pare ok).
Nature pupici ratustei
Nu ma mai lasa sa sacriu... raportam la 8 kluni si 12 zile 8.400 (+400g fata de ult ctrl) si 71,5cm (+1,5 cm)
Pupici si o zi buna!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
elyanne spune:
ce zapacita sunt...
LA MULTI ANI si pentru Armin!
Poze cu Elena – 23 octombrie 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra
lizzy spune:
Ionella3003, Loreema, macar am aflat ca si alti BB-ei fac greve... Multzam de info :-) Loreema, vei vedea ca frumosul scaun de masina poate deveni si loc de adormit copilu' cand
nu reusesti in casa... Ianis adoarme extraordinar de repede in masina.
Danyce, prin Tg.Mures nu te opresti cumva?
Mihaela multumesc pentru sfaturi. Faza cu scaunul de bucatarie intors e minunata! Ii dau si eu in picioare, dar in tarc, ori acolo are prea mult spatiu si se intinde, se ridica, pupa
plasa de la tarc, etc, si masa se lungeste si devine un cosmar. Firele de par alb... hmmmm... De la ce oare?! :-)) Cat despre borcanele mi-e teama sa-i dau, am avut o experienta urata pe la 5 luni si acuma nu-mi fac curaj sa incerc iar. Poate la prima
"vacanta" cu BB, ca nu voi avea alternativa :-)
Anamari, imi pare rau ca papa putin, stiu cum e... Scuza-ma, nu am retinut, ce diagnostic are de ia antibiotic? Ianis si-a revenit abia dupa 10 zile de antibiotic, de la o angina urata. Febra a cedat dupa 3-4 zile, pofta de mancare a venit mult mai greu, mai ales ca nu e mancacios de felul lui. Insanatosire grabnica Liei!
Frosa, ai dreptate, ma imbolnavesc de nervi ca tot masor cat mananca. Cel putin am renuntat sa-l cantaresc pe el saptamanal :-) Acum imi tot zic in gluma ca recupereaza la iarna...
Babygirl, multzam de info. Din cate stiu pana la 1 an nu se face o operatie pt strabism, nu? Wow, 400g la o masa!!! Pai daca mananca acum, cand o dor gingiile, macar jumatate, eu zic sa zici merci!
Patrice (nature) multumim de reteta. Mama-mama, 450g!!! Nu mai zic nimic... O incerc si eu in w-end, ca tre' sa cumpar unele componente. Daca papa si mofturosul meu iti dau o bere! Virtuala...
Georgiana, are niste ochi albastri superbi flacaul tau, se vad in poza aia cu bronzul - care e de aratat cand creste sa se distreze si el cum ne distram noi acuma :-))
Piticul meu doarme acum, la Mures ploua, asa ca as dormi si eu, dar nu ma lasa DC-ul :-)
Tot nu vrea sa pape, in schimb doarme din ce in ce mai... fara evenimente. Am avut, dupa mult timp, prima noapte cu 9h dormite fara intrerupere. Ceea ce va doresc si voua!
Ianis, Mom's sunshine (14.09.04)
ellen spune:
Dianarus, woauu 9 ore de somn fara intrerupere. Vreaaaaaaaau si eu , nu de altceva dar imi pica ochii aici in tastatura.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
ellen spune:
Babygirl1120, Nature, 400g-450g, ohooo dar manaca bine bebelinele voastre. Pai eu nici nu indraznesc sa sper la asa ceva. Bebelina mea mananca la jumatate, poate chiar mai putin(170g-200g depinde de masa), dar nu mi-am facut griji nicodata cum ca nu ar manca suficient.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
cristia spune:
Salut fetele!
Eliana multam frumos ptr link-ul de la numele bebelui!Multumesc frumos si fetelor care mi-au raspuns
Ellen si eu m-am bucurat tare ca ne-am auzit! Sa stii c-ai avut dreptate in ceea ce priveste revenirea la servici: acum, dupa o sapt, parca, parca e ceva mai bine...Dar tot nu sunt pe deplin impacata cu gandul ca nu stau 24 din 24 cu puiul meu dar fac progrese in directia asta.Mai rau e cu oboseala careia nu stiu cat o sa-i mai pot face fata...Noaptea dorm cam 6 ore si alea cu intreruperi si ziua cu f mult noroc apuc juma de ora...Ce sa va mai zic, deseori simt ca lesin de somn.Sper sa fac fata ca doar nu sunt singura care trece prin asa ceva.
Va pup tare,
Cristiana si Andrei
http://community.webshots.com/user/crivaid
ellen spune:
Cristiana, si eu sunt disperata cu somnul. Dar totusi noi mai facem cu schimbul cu mama mea sau scoacra. In schimb in ultimele 3 saptamani, cat a fost mama mea aici (se schimba tura sambata asta), nu a putut sa doarma cu bebelina pentru ca tuseste si o poate trezi, asa ca am dormit doar noi cu ea si deja simt ca nu mai rezist mult.
Abia astept sa vina soacra-mea sa doarma cu ea ca nu mai pot.
Eu in cursul zile, nu pot sa dorm deloc, ca nu am timp. Ajung acasa cel mai devreme pe la 7 iar bebelina nu mai doarme la ora aia asa ca nu am nici o sansa sa dorm.
Cum se intelege Andrei cu bona? Poti sa-ti dai seama daca iti simte lipsa?
nature spune:
Sa stiti ca eu am tot fost la OftaPro in ultimii ani, de cate ori a fost cazul sa fac un control la ochi sau sa schimb ochelarii.Din cate stiu eu, cea mai buna de acolo e dr.Cioplean.Daca va hotarati sa mergeti la clinica asta, eu va sfatuiesc sa va faceti programare la ea.Problema e ca e foarte aglomerata( eu am facut ieri programare pt. Ilinca si de-abia in 21 iulie a fost primul loc liber....) Tel.clinica: 252.52.01.
PS: azi mergem la dr.Burnei ( Ortopedia Budimex) sa facem un control.Ilinca a stat 6 sapt. cu ham Pavlic si mai trebuia sa stea inca 6, dar din cele 6 am tinut-o doar 3 sapt. cu ham.Mi-e groaza sa nu ne spuna ca mai avem nevoie de ham.Cred ca ma impusc daca ne spune asta.Sa-mi tineti pumnii, ca avem mare nevoie.Eu, care nu sunt o mare credinciosa, am ajuns sa ma rog....
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
danina spune:
La Multi Ani pt bb sarbatoriti astazi iubire si sanatate pt voi de la mine si Didiutza.
Am inceput si eu de azi in fota la birou dar sincer chiar aveam nevoie sa fug cateva ore ca parca eram cangur cu marsupiu cu Dia asa ca ii prinde si ei bine si mie.
Va intreb ceva, vreau si eu piscina si aripioare pt bb ca ne facem bagajul de mare si nu as vrea sa ma plimb mult si bine daca stiti pe unde gasesc va rog sa imi spuneti.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI