Bebelusi de sept-oct 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri!Noi sambata plecam spre Romania, asa ca saptamana viitoare o sa ne putem uita prin magazine, dar in Bucuresti nu ajungem, doar prin Maramures, Cluj si Brasov, iar acolo au si magazinele Leonardo.

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Dianarus, eu nu pot sa te sfatuiesc decat sa nu il fortezi sa manace ca sa nu refuze mai tarziu orice.
La capitolul asta cred ca Mihaela ar putea sa-ti zica mai multe pentru ca ea are cea mai multa "experienta".

Danyce, din cate stiu eu parca in Brasov gasesti si magazine Leonardo. In Cluj nu stiu, dar tot ce este posibil sa gasesti si acolo. Au cel putin cate un magazin in toate orasele mari.

Naty, parca si eu am momente cam mi se pare ca bebelina are burtica, dar si momente cand parca nu are nimic. O sa intreb si pediatra sa vad ce zice.

Am uitat sa va zic ca bebelina mea de cateva zile face ca indienii, numai ca nu isi bate cu palma si cu dosul palmei. Asa ii vine ei mai bine. Tare caraghioasa mai este.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Ionella uite cam ce iau eu cand plecam in deplasare:
- cate 2-3 schimburi de hainute pe zi depinde cat stai cam pe o sapt ca dupa aceea le speli si mai ai. Asta include si sosetele, body, caciulite
- biberoane + papica in diferite forme
- trusa de baita, prosopel, betisoare....
- medicamente (in caz ca...)
- patutul + carut (fara nu se poate) noi mai nou avem si in deplasare ca sa nu le mai caram am luat cate un rand si acolo asa ca s-a mai usurat masina ca tare o incarcam
- jucarii
- pampers + servetele
Cam asta in mare nu stiu cat iti este de ajutor dar cam asta iau eu.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Lorema frumos scaunelul sa il stapaniti sanatoase si la cat mai multe plimbareli.

PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

quote:
Originally posted by danina

Lorema frumos scaunelul sa il stapaniti sanatoase si la cat mai multe plimbareli.

PAULA - DIANA NOI

Multumim frumos!
Binenteles ca imediat ce il primim am si plecat la plimbare, ca doar avem de facut cumparaturi pt tati!

Doamne cata treaba am zilele astea, din ora in ora schimb programul pt ziua urmatoare si tot nu reusesc sa fac tot ce trebuie!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Vai cat am avut de citit....dar am notat pe hartie tot ce am de raspuns asa ca ii dau drumul!

Bine ai venit babygirl1120 si sa-ti traiasca printesa mica!
Poate venim si noi prin Herastrau...daca se anunta mai multe mamici...si in special cu baietei sa fie happy si mandra mea!

Dianarus, posibil sa fie de la dintisori. Alexiei cand ii ies dintii nu papa mai nimic de cred ca am albit pana acum....la 8 dinti cat are ea!
Ce sa zic ca sfaturi? Mai nou fata mea papa numai in picioare, in scaun mananca un sfert si restul ori mergem pe balcon-eu si ea in casa (exista un prag mai inalt de care se tine si sta in picioare), ori intorc un scaun normal de bucatarie cu cracii in sus (are si 4 lemne care il delimiteaza ca un minitarc) si o pun acolo ca sa stea in picioare si asa papa tot. Am observat ca ea nu are stare cand e sa manance, e foarte activa si nu are rabdare nici pt atata lucru. Asa ca trebuie in permanenta sa aiba ceva cu ce sa se joace (castron, sticla, ceapa, cutie bere, lingura, etc) si sa fie undeva de unde sa nu poata pleca.
Ca intrebai de peste...din pacate eu nu i-am gatit niciodata si nu-ti pot da retete...eu ii dau numai si numai de la borcanel. Totusi poti sa-l fierbi si sa-l combini cu orez, lapte sau smantana, cartof.

Loreema, e foarte dragutel scaunul...sper sa-i placa si Loreemei sa stea in el. Mandra mea nu mai sta deloc in scoica si mi-e asa greu cand plec cu ea cu masina...sunt curioasa daca intr-unul asa ar sta.

Ionella3003, desi nu am fost plecate in calatorii mai lungi cu bebe de 4 zile iti spun bagajul nostru: haine (eu intotdeauna iau foarte multe haine si nu folosim nici jumate...deci nu merge sa spun ce anume) si groase si subtiri, pampers, servetele umede, medicamente (vigantol, supozitoare de febra, nurofen, termometru, ser fiziologic, calgel...si alte specifice),pt baita ( betisoare urechi, sapun, sampon, prosoape) mancare la borcanele, lingurite, servetele de hartie, castronel, lapte praf, biberoane, suport biberon, cana de fiert apa, ceai (instant), apa (bebelina bea doar un tip de apa si ni s-a intamplat sa nu gasim in anumite orase), jucarii, paturica, cearceaf, sac dormit, carucior...si cam atat!!!
Patut pliant cum am spus nu avem asa ca doarme cu noi in pat. Cel mai mult a dormit 2 nopti consecutive in pat cu noi si nu s-a invatat deloc asa. Noi punem 2 perne in pat (una pt mine, una pt tati) iar intre cele doua perne doarme bebe...Practic in locul pernei din mijloc doarme bebe...asa nu sta lipita de nici unul si nu riscam sa ne suim pe ea caci capul nu-l miscam asa mult ca si corpul...hihihi. Nici nu stiu cat sunt de coerenta, dar intelegeti voi!
Naty, raspunsul era si pt tine. Cat despre burtica mare, chiar m-am uitat la poze sa vad cum arata si nu e nici una mai recenta. Sotul meu cand era mic, dar pe la vreo 2-3 ani avea o burta foarte mare desi el era destul de slabut si avea rahitism de l-au internat in spital...am vazut poze cu el mic si era cat pe ce sa zic ca era "gravid" .
Mai bine mergi la doctor si intreaba...cred totusi ca nu e nimic!

Danyce, cu siguranta mama va avea grija foarte bine de bebe...am mai spus asta...dar griji tot imi fac cat de cat! Si asta doar pt ca stiu cat de dificila e bebelina la capitolul mancare, stiu cat ma chinui eu in fiecare zi sa-i dau sa pape. Oricum, se vor descurca ele cumva!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 9 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Dixie, primele analize i le-am facut la spiatlul Gr. Alexandrescu cand am fost cu ea pt ca era cam racita si sa-i fac analize pt reflux. Doctora a zis ca daca tot suntem acolo sa facem si analizele de sange si asa i-a iesit hemoglobina 11,3. daca nu ne duceam la spital nici prin cap nu ne trecea ca ar fi putin anemica si ca ar fi normal sa-i facem analize si sa-i dam fier.
A doua serie de analize i-am facut-o ca sa vedem daca s-a corectat anemia si totusi i-a iesit 11 (asta la cabinetul medicului de familie unde sunt cei de la Puls). Saptamana viitoare (dupa 2 luni de fier de la ultima analiza) ii voi face un al 3-lea set de analize pt a vedea cat e hemoglobina. Deci indicat este sa ceri sa-i faci analizele pt ca nu il vor chinui pe copil (ii ia sange din degetel) si asa vei afla daca totul e ok sau nu. Fierul din mancare nu este foarte bine asimilat de catre toti bebelusii.

Iulyp, eu tin minte ca am raspuns legat de problema asta...sau cel putin am avut intentia daca totusi n-am scris (din nu stiu ce motive)...si bebelina mai calca uneori stramb cand e incaltata. Desculta nu se intampla asta. Daca nu face tot timpul asa inseamna ca e din cauza ca nu stie inca sa-si coordoneze miscarile bine dar cand va merge singura in picioare va fi ok.
Ce fel de branza Fagaras i-ai dat si a fost amara? Depinde si de firma care o face...eu am mai spus, noua ne place cel mai mult cea produsa de Sandralact...e dulce si fff buna si deloc amara. Iar cu mamaliga noi tot papam branzica si ou.

Am citit povestile nasterii puiutilor si mi-au placut teribil de mult. Mai mereu intru pe acolo si cum vad o poveste noua, cum o citesc!

Am citit si povestea adevarata de la Discutii Generale si tare m-a impresionat...foarte frumos povestita si sper din tot sufletul ca finalul sa fie fericit!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 9 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Raportam: am fost la pediatru azi, la revizia de 8 luni... are 6900g si 69cm. In rest e bine...
Pot sa-i dau peste... peste alb (?)... cu cat mai putine oase si sa am foarte mare grija sa le scot pe toate...
Inca nu ii dau paine... mai bine ii pun cereale in mancare...
Cu plecatul la mare... La plaja... cat mai aproape de apa... nu stam la plaja (nici macar sub umbrela) sau afara intre orele 10-17... si
In primele zile sa o tin cu un maieu la palja...
Fara creme de protectie solara. Daca respect orele astea de stat afara nu e nevoie...
Seara putem sa stam cat mai mult pe faleza...
Si fara vigantol la mare... Totusi iau vigantolul la mine ca poate prindem si zile urate si atunci nu mergem la plaja...
Cam atat... ca am de lucru...

Modific si in listuta: la ana_miti si pufymic... 4 dintisori... atat am retinut

Aaaa.... sa va zic si voua, sa radeti de mine... Am fost la dentist sa-mi plombeze o masea, mi-a facut anestezie etc. Se face 11 noaptea si gura mea tot anesteziata era... si mi-era o foooame... asa ca ma apuc sa mananc... tare nasol sa mananci cu juma' de gura... aveam impresia ca imi cade mancarea din gura... in fine... termin si mi-am dat seama ca mi-am cam muscat buza in timpul asa... cu toate ca nu prea simteam nimic... era asa de rau, ca imi curgea sange... canibala... si dupa juma' de ora incep sa simt... si ma durea... si s-a umflat buza mea... ziceai ca mi-am pus silicon... da' numai intr-o parte...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Daca vreti sa va distrati, am pus niste poze cu Dami bronzat cu suzeta in albumul 8 luni+

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

dragi mamici,zice-ti-mi si mie...nu e normal ca in a treia zi de antibiotic sa-si faca efectul si sa nu mai aiba bebe febra. Ca eu plang cu Lia-ca-i din ce in ce mai rau. Ieri noapte a dormit mai mult la mine in brate, de abia paote respira pe nas- oricat o chinui eu cu picaturi si pompita - si tot se tine de urechi si maraie. acum nici nu mai mananca bine...de zi dimineata a mancat vreo 4-5 lingurite de cereale, vreo 50 de grame de fructe si a baut vreo 200 ml de lapte...ceea ce e anormal pentru ea. am dat telefon sa-i fac din nou programare la doctor maine dimineata si asistenta cu care am vorbit mi-a zis sa mai astept ca-i trece...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput